Србија и србске земље

Европрајд је најава уништења породице, нашег потомства и Срба као народа, зато сви на литије!

Западни слуга Вучић

“Нека се не уплаши срце твоје од величине зла пред очима твојим. Величина Бога твога стоји изнад сваке величине. Победићеш сигурно, само веруј у Бога и љуби Бога.“ Свети Николај Жички

Народ је одлучан да спречи одржавање Европрајда, западни слуга Вучић је наводно против, папољубац Порфирије умерен и скоро неутралан, а хомосексуалци агресивни и уз подршку Запада решени да шетају. Без обзира да ли ће хомосексуалци целог света на челу са лезбејком Брнабић шетати Београдом или не, оно што нам следи биће погубно за опстанак нашег народа.

Главни проблем је систематско наметање хомосексуалне идеологије које траје две деценије, а доласком Вучића све је агресивније и улази у завршну фазу уласком у вртиће, школе, легализовањем истополних “бракова“ и усвајањем наше деце од стране хомосексуалаца. У школски систем су стигли уџбеници (биологија…) којима се деца уче да дечак није дечак, а девојчица није девојчица, да могу да бирају ког пола ће бити, да постоје особе мушког рода, женског рода, трансродне особе и родно неутралне особе.[1] Тако добијамо трајно зомбирано и морално поремећено потомство, чија је једина сврха постојања да буду робови сатанистичке Западне “елите“. Ако одмах не зауставимо содомизацију Србије, уништење породице, претварање наше деце у хомосексуалце или робу за педофиле и остале сатанисте, убрзо стиже крај овог народа и његов нестанак.

Европрајд је тренутни проблем, односно само један делић фашистичко, либеларних и  хомосексулних планова Западних сатаниста, чији је крајњи циљ потпуно поробљавање србског народа кроз промену свести и његово уништење. Све се спроводи по познатом систему Овертоновог прозора, почиње као право на слободно изражавање, затим се намеће као норма, а завршава се као тоталитарни систем који врши принуду на све остале да не само прихвате већ и следе тај модел. Да се подсетимо почели су са захтевом да један дан парадирају, а када су добили сада траже: такозване геј “бракове“, да усвајају нашу децу, да хомосексуална идеологија буде у школском програму, укидање тате и маме… Није геј лобију циљ да добију права и слободе, која имају као и сви други људи у складу са Уставом Р. Србије, већ им је циљ да наша деца буду хомосексуалци. Да они успешно остварују своје планове потврђује и анкета међу младима у Србији: Занимљиво је да су истополни бракови ове године у односу на прошлу боље оцењени међу младима, а њих подржава дупло више девојака него младића (48 одсто наспрам 25). Генерално, Закон о истополним заједницама подржава 38 одсто младих, док је 36 против.[2]

Фото: Страхиња Аћимовић/Тањуг

Зато свенародне литије треба да имају јасан циљ – забрана хомосексуалне идеологије, укидање закона који то омогућавају и смена са власти оних који је подржавају, или ће то бити само још једно лажно умиривање савести и спречавање народа да се супротстави издаји и уништавању породице. Уједно са заустављањем геј лобија у њиховој намери, спречавамо и издају КиМ јер и једно и друго спроводи евроунијатска колонијална управа на челу са Вучићем. Време је да Србијом уместо евроунијата, екумениста, педера и лезбејки, почну да управљају људи светосавског духа!

Литије представљају израз воље огромне већине народа, али и одлучну борбу Светосавског народа за ослобођење Србије од Западних сатаниста и њихових слугу евроунијатске колонијалне управе. Као наши часни преци са јаком вером, надом у Божију помоћ, љубављу према својој породици и народу и спремношћу на жртву можемо опстати и остати као народ. Изађимо на литије и покажимо да у нама још тече крв Лазарева, Милошева (Обилић), Карађорђева и осталих часних предака који су нам уз Божију помоћ подарили Светосавску Србију!

Учинимо што до нас стоји, остало ће Господ дати!

Раб Божији Горан Живковић


[1]  https://www.novosti.rs/c/vesti/kolumne/1151937/medjupol

[2] https://lat.sputnikportal.rs/20210812/patrijarh-vojska-crkva-kome-veruju-mladi-u-srbiji-1128417498.html

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!