Црква

Епископ Јован Шумадијски придружио се кампањи за вакцинисање становништва

Фото Епархија шумадијска

Последња невоља којa je снашла народ србски у виду лажне пандемије коронавируса у потпуности је разлобличила екуменисте у СПЦ. Њихово маловерје, или боље речено неверје, показало се на делу, убедљивије него икада до сада. Потврдило се да они не верују у Бога и Свете Тајне, да не служе Богу и народу, него господарима палог света.

После епископа Стефана Шарића, који је посносно изјавио да се вакцинисао и да то треба да учине и други, и епископ Јован шумадијски се прикључио кампањи. У наставку можете прочитати његов допис свештеницима своје епархије, којим народ убеђују да се вакцинише.

Да нас не би снашле још веће невоље које припремају владари из сенке преко својих горе наведених слуга (присилно вакцинисање, чиповање…), клоните се екумениста и идите на службе и Свете Тајне примајте од оних који верују у Непобедивог Господа и који служе Њему, онако како су то чинили и Свети Оци. У времену отпадништва и лажних пастира, ако нисте сигурни у које храмове треба да идете, идите у оазе вере, наде и љубави, храмове Епархије рашко призренске у егзилу.

Срби, вратимо се у наручје Васкрслог Господа победитеља греха, смрти и сатане, да заједно са Њим дочекамо Васкрс у духовном и телесном здрављу!

Уредништво Борба за истину!

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!