Црква

Епископ Андреј: Вакцина против коронавируса не само да може бити штетна за физичко здравље, већ може имати и духовну штету

Обраћање епископа аустралијско-новозеландског Руске Православне Заграничне Цркве Андреја:

Драга браћо и сестре, децо наше Цркве,

Ово наше обраћање тиче се веома важне теме – вакцинације против коронавируса.

За многе наше вернике ово питање је горуће, јер су по природи својих професионалних активности обавезни да приме вакцину како не би остали без посла.

Пре свега, мора се рећи да вакцине против коронавируса које су сада одобрене за употребу нису вакцине у традиционалном смислу те речи. Такозвана мРНК вакцина је експериментални биолошки имплантат који се никада раније није користио за лечење људи.

Сведоци смо невероватне слике, како се с невиђеном жестином води кампања без преседана за вакцинисање целокупне светске популације са неким експерименталним препаратима који нису прошли неопходно тестирање, а који, према већ доступним информацијама, изазивају многе негативне нежељене ефекте. А ово су само нежељени ефекти који се појављују убрзо након вакцинације, а о дугорочним нежељеним ефектима се уопште ништа не зна.

Не морате бити медицински стручњак да бисте видели не само бескорисност, већ и крајњу ризичност овог подухвата. Стварни, не прецењени морталитет од коронавируса није много већи од морталитета од сезонског грипа. А за младе и здраве, коронавирус практично не представља опасност. Сходно томе, вакцинација против коронавируса је, с једне стране, изузетно опасан и ризичан подухват са непредвидивим последицама, а с друге стране, овај подухват је апсурдан, јер нема потребе да огроман број људи излажемо безразложном ризику.

Како се онда може објаснити та невероватна упорност којом се овај програм форсира на глобалном нивоу?

Ако програм вакцинације посматрамо у светлу духовног значаја тренутних светских догађаја, видећемо да је у стварности ситуација много страшнија.

Тајна безакоња (2. Сол. 2, 7) користи такозвану „пандемију“ као изговор за покретање одлучних акција за успостављање Антихристовог Новог светског поретка.

Главно је да сви морамо да схватимо да се дешава грандиозна светска превара са нама непознатим, али несумњиво погубним, ђаволским циљевима. Универзална вакцинација услед хистерије страха изазване годином непрекидне пропаганде очигледно је један од најважнијих елемената овог ђаволског плана.

Који је циљ који следе ови непријатељи Бога и човечанства, шта желе постићи? Ми то не знамо. Али не смемо заборавити да они одавно не скривају своје планове за смањење светске популације. Да ли ће вакцинација повећати смртност? или неплодност? С обзиром на горе наведене околности, можемо очекивати све.

Хришћанска етика не може остати равнодушна према чињеници да произвођачи вакцина користе ћелије добијене из тела побачених беба за експерименте и производне процесе, што јасно указује на потпуни неморал ових компанија.

Постоји ли нека веза између вакцинације и антихристовог печата? Прихватање саме вакцине, наравно, није прихватање жига звери, али с друге стране, морате схватити да смо већ ушли у апокалиптична времена. Тренутна светска вакцинација комбинује се са светским програмом електронске идентификације и није тајна да ће они који нису примили вакцину бити на неки начин ограничени у својим правима. Сходно томе, вакцинација истовремено постаје инструмент контроле популације, а ово је већ врло слично ономе што Апокалипса каже о антихристовом печату.

Сама идеја увођења неког биолошког материјала у тело сваке особе на земљи прилично је сагласна са оним што пише у Откривењу. Стога не можемо искључити могућност да постоји нека веза између вакцине против коронавируса и антихристовог печата.

Такође је могуће да је тренутна вакцинација само почетак постојаног програма вакцинације и да ће уследити и други, што је врло мрачна перспектива.

Узимајући у обзир све горе наведено, верујемо да вакцина против коронавируса не само да може бити штетна за физичко здравље, већ може имати и духовну штету.

Због тога одлучно саветујемо нашим парохијанима да ни у ком случају не пристану на вакцинацију против коронавируса, чак и ако то може довести до житељских потешкоћа, попут губитка посла.

Ми никоме не намећемо своје мишљење и не осуђујемо оне који сматрају да је вакцинација прихватљива за њих и њихове вољене, али истовремено сматрамо својом пастирском дужношћу да дајемо смернице свом стаду. То наши парохијани очекују од нас у тренутној критичној ситуацији.

Помолимо се да нас Господ укрепи у овом тешком времену и уразуми да испунимо Његову свету вољу.

Амин.

Извор: https://www.facebook.com/340363070727023/posts/364565084973488/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!