Србија и србске земље

Екуменисти у СПЦ после продаје КиМ, уније са тзв. македонском црквом полако нас и то ругањем уводе и у савез са католичком сектом

Хрватска застава, шаховница, слика Фрање Туђмана и криж. Реалан наставак би био Алојзије Степинац, али није, то је владика Јован Ћулибрк и икона Светог Саве.Таман кад помислимо да нас више не могу изненадити, папини мисионари у мантијама нас изнова шокирају.Тако је владика Јован на Светосавској академији у Пакрацу, њему у част, икону Светог Саве поставио до слике Фрање Туђмана.

Они чак ни тачан дан нису могли потрефити па се све ово збило 28. сијечња у вијећници курије Јанковић.

А у првим редовима су седиле високе политичке званице Пожешко-славонске жупније које су сасвим сигурно већ сад, након евра и Тесле дошле на још једну идеју.Курија је иначе у Риму назив за седиште свете столице.

На новокомпонованом кроатском језику курија значи стара кућа или двор.Грофовска породица са старим српским презименом Јанковић родом из Кањиже у Србији ово је здање сазидала још у XVIII стољећу.

Под њиховом управом имање је било више од стотину година.А онда негде у јулу ’41. године 150 км даље у Јастребарском, једно прихватилиште за децу претворено је у логор.

Као да им на челу пише ко је ко, српска и тзв. хрватска деца су раздвојена.Српска деца су остала ту како би била преваспитана у духу усташке идеологије или убијана маљевима.А хрватска су завршила широм НДХ-а, једна група те деце завршила је и на имању Николе Јанковића у Пакрацу у том ратном времену уживајући све привилегије.Породица Јанковић је након рата постала обитељ а све њихове велелепне зграде проглашене су господарским благом и налазе се у Улици хрватских великана.Данас се у једној од тих зграда налази Градска вијећница а са друге стране зида је Дом хрватских бранитеља.

Дакле, са зида иза иконе Светог Саве кезе се усташки кољачи одговорни за смрт, протеривање и мучење четврт милиона Срба само у последњем рату. Онај Други светски не вреди ни помињати јер овај падобранац Јован са својим шефовима из Загреба, број страдалих Срба у Јасеновцу и више је него преполовио.Народ данас и јесте подељен и испрепадан само због злочиначких савеза оваквих људи у мантијама.Након што су издали Бога они полако довршавају и издају КиМ и све остале видове издаје, али народ уместо да осуђује њихову издају, већина прихвата ту патриотску глуму.

У манастиру Виоки Дечани 2007. године Сава Јањић је умало добио срчани удар. Он је требао да дочека епископа аустралијско-новозеландског Иринеја Добријевића који је организовао посету делегације из америчког Конгреса, Косову као независној држави.Та посета је била утабавање пута званичној независности Косова која ће уследити годину дана касније, а у Дечанима делегација је требала да држи предавања.

Нашао се ипак неко поштен из наше Владе и јавио владици Артемију ко то стиже у Дечане. Владика са возачем стиже у манастир пола сата по њиховом доласку, а чланови наше делегације сведоче да се Сави Јањићу у том тренутку слошило.А где и не би јер је осујећен план једног од његових шефова и најбољег западног агента Иринеја Добријевића.У наредна 2 сата владика Артемије држи говор и прича у име цркве и српског народа.Делегација се вратила за Вашингтон, само са једним циљем, током следеће посете владика Артемије не сме бити ту.

Није се дуго чекало на следећу посету 21. маја 2009. године када је Дечане посетио садашњи председник САД-а Џозеф Бајден. Владика Артемије је опет одбио дати благослов за ову посету, а ево данас видимо против какве се немани борио. У смени човека који је једини тужио НАТО због бомбардовања Србије, учествовао је врх СПЦ, амерички амбасадори и поједини монаси манастира Високи Дечани на челу са Савом Јањић.

Све што он чини, попут и владике Јована, у интересу је страних терориста. Он одржава интензивне контакте са кољачима ОВК-а који само униформе заменише скупим оделима. Сава је међу првима узео тзв. косовска документа и до данас имао толико скандалозних изјава које би Харадинај и Тачи одмах потписали лично.

Екуменисти у СПЦ после продаје КиМ, уније са тзв. македонском црквом полако нас и то ругањем уводе и у савез са католичком сектом. Они издадоше и продадоше не само веру, већ и народ и државу.Српском народу који је више него икад окружен светом ужаса, призор из Пакраца враћа сад већ ону чувену реченицу фра Туђмана:“Србима треба нанијети такве ударце да практичКи нестану.“Али бар им је већ сада је јасно чије мошти неће да замиришу…

Аутор: Деки РС

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!