Природа и здравље

Експериментална mRNA вакцина изазвала пораст смртности код мушкараца од 18-39 година за 84% у Флориди – НЕ ПРЕПОРУЧУЈУ ВАКЦИНАЦИЈУ ЗА МУШКАРЦЕ И ДЕЦУ !

Фото: EMA (EPA)

Министарство здравља Државе Флориде објавило је своје сопствене податке о смртности mRNA вакцинације против ковида-19. Ево превода с сајта Алекса Џонса —  https://www.infowars.com/posts/florida-surgeon-general-covid-mrna-vaccine-caused-84-increase-in-death-for-men-ages-18-39/  :

Министарство здравља Флориде објавило је налазе из сопствених самоконтролисаниx низа случајева који показују да је дошло до огромног пораста броја смртних случајева повезаних са срцем међу младићима у року од месец дана након узимања mRNA инекције против ковида-19. 

Анализа, која је „проучавала ризик од смртности након mRNA-вакцинације против ковида-19″, открила је да „постоји повећање релативне инциденције срчане смртности за 84% међу мушкарцима од 18 до 39 година у року од 28 дана након mRNA вакцинације“.

„Данас смо објавили анализу mRNA вакцинације против ковида-19 којe јавност треба да буде свесна. Ова анализа је показала повећан ризик од срчане смрти код мушкараца од 18 до 39 година. Флорида неће ћутати о истини“, твитовао је у петак државни генерални хирург (министар здравља државе Флориде),  Џозеф Ладапо:

https://t.co/Y0r9yepi7F

Поред тога, налази су показали да „мушкарци старији од 60 година имају 10% повећан ризик од срчане смрти у року од 28 дана од mRNA вакцинације“.
Такође је наведено да вакцине без нове технологије mRNA нису показале исти повећани ризик од смртности.
„Није утврђено да вакцине које нису mRNA имају ове повећане ризике међу било којом популацијом“, открила је анализа.
Ово долази након што је Министарство здравља Флориде у марту издало смернице које препоручују да се не користе mRNA вакцине за „здраву децу и адолесценте од 5 до 17 година“, наводећи извештаје о повећаној инциденциj миокардитиса код 16 и 17 година који су узимали експериментална ињекција.
Твитер је наводно цензурисао Ладапов твит са здравственим упутствима у недељу, тврдећи да је „прекршио“ његова правила, али је твит од тада враћен након реакције на мрежи.

https://twitter.com/ChristinaPushaw/status/1579102784867426306?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1579102784867426306%7Ctwgr%5E2750603e65d412088e12430f0db8d46de5bf5313%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.infowars.com%2F

Флорида није изузетак у својим препорукама за вакцину против ковида-19. Шведска и Велика Британија су такође препоручиле да се не вакцинишу деца од 5 до 11 година, а Данска је препоручила да се не вакцинишу деца млађа од 18 година.

Прочитајте здравствене смернице Флориде:

Мисија: Заштитити, промовисати и побољшати здравље свих људи на Флориди кроз интегрисане напоре државе, округа и заједнице. Гувернер : Ron DeSantis, Државни хирург (министар здравља) : Dr med Joseph А. Ladapo, PhD  Општа визија: Бити најздравија држава у нацији

Ажурирано 7. октобра 2022.

Смернице за mRNA вакцине против ковида-19,  7. октобра 2022.

Флорида наставља да наглашава да здравствени радници прегледавају све податке за процену ризика и користи јединствених за сваког пацијента приликом одређивања било које здравствене услуге које треба да се пружи, укључујући примену вакцина против ковида-19 које садрже messanger RNK (mRNA) које користе и Pfizer-BioTech и Moderna вакцине. Министарство здравља Флориде (Одељење) спровело је анализу кроз самоконтролисану серију случајева, што је техника првобитно развијена за процену безбедности вакцине. Проучаван je ризик од смртности након mRNA вакцинације против ковида-19 Ова анализа је открила да постоји 84% повећање релативне инциденције срчане смрти међу мушкарцима старости 18-39 година у року од 28 дана након mRNA вакцинације. Појединци са већ постојећим срчаним обољењима, као што су миокардитис и перикардитис, треба да буду посебно опрезни када размишљају о вакцинацији и разговарају са својим здравственим радницима. Као такво, Министарство здравља Флориде је издало следеће смернице: На основу тренутно доступних података, пацијенте треба обавестити о могућим срчаним компликацијама које могу настати након примања вакцине против mRNA ковида-19. Са високим нивоом глобалног имунитета на ковид-19, корист од вакцинације је вероватно већа од овог абнормално високог ризика од срчане смрти међу мушкарцима ове старосне групе. Mинистар здравља сада не препоручује mRNA вакцине против ковида-19 за мушкарце од 18 до 39 година. Појединци и здравствени радници такође треба да буду свесни да је ова анализа 1 открила: • Мушкарци старији од 60 година имали су 10% повећан ризик од срчане смрти у року од 28 дана од mRNA вакцинације • Утврђено је да вакцине које нису mRNA  НЕМАЈУ ове повећане ризике ни у једној популацији. Становници Флорида се охрабрују да са својим здравственим радницима разговарају о свим потенцијалним предностима и ризицима примања mRNA вакцина. Ризик повезан са mRNA вакцинацијом треба одмерити у односу на ризик повезан са инфекцијом ковида-19. Одељење наставља да остаје при свом Упутству за педијатријске вакцине против ковида-19 издато у марту 2022, које препоручује да се не користи код здраве деце и адолесцената старости од 5 до 17 година. Ово сада укључује препоруке против вакцинације против ковида-19 код новорођенчади и деце млађе од 5 година, која је од тада издата под одобрењем за хитну употребу.

Превод с америчког:

Др мед Ј. Вучић-Пеев

у србској 7531. години, у листопаду, 10-ог

С благословом

Примедбе преводиоца: 

Подаци о нашoj вакцинисанoj популацији су завршили у Швајцарској и нема никаквих анализа нити препорука повезаним с “изванредном акцијом вакцинације становништва Србије“ које се одиграло под “хитним условима“ на нашим просторима. Сада би одговорни здраствени радници морали да поставе права питања онима који и даље намећу овај пентагонски војни експеримент. Моја питања о томе, постављена 2020. у ова три чланка су још и те како актуелна:

http://www.kmnovine.com/2021/03/v.html

Друга серија виталних питања “кризном штабу“:

https://www.kmnovine.com/2021/03/jv-p.html

Трећa сeрија питања Kризном штабу и пријава Тужилаштву за високо технолошки криминал

https://www.kmnovine.com/2021/08/e-k.html

А јавно изнета Пријава Тужилаштву за високо технолошки криминал никада ми није одговорена као и оне безбројне тужбе наших јуриста и патриота за кршење Устава. Уосталом, “председник Србије“ је изабран без гласача с КиМ, чиме је и сам постао илегалан; цела “скупштина Србије“ је изабрана без гласача са КиМ – тиме је и она бесправна и илегална као и сâм “председник“. Мафијашка држава може опстајати само кад и јуристички апарат постане део мафије, што је случај код нас. Тако, судови не одговарају на ВИТАЛНА ПИТАЊА И ПОТРЕБЕ НАРОДА, ЗАТВАРАЈУ И МАЛТРЕТИРАЈУ ОНЕ КОЈИ ГОВОРЕ ИСТИНУ а неки адвокати литерално нестају у водама Дунава на усташки начин и по три године се скрива њихова смрт зашта је потребно широко саучесништво у криминалним и неморалним радњама државног врха. 

Наши институти и медија су ухваћени у опасним лажима – Батут и Политика су пропагирали неистине о мајмунским богињама како би парада срама прошла у јавном мњењу: https://borbazaistinu.rs/batut-i-politika-uhvaceni-u-manipulaciji-informacija-skrivanje-da-su-homoseksualci-iskljucivi-nosioci-majmunskih-boginja/

Зар би ти исти “специјалисти“, сада, одједном признали да су погрешили? Да су убијали наше младиће? Уништавали омладину и децу с експерименталном “mRNA вакцином“  изазивајући миокардитис и перикардитис? Постоје студије о повећању ауто-имуних болести! О повећању неуролошких обољења! Смртност је тек почела да расте… и то највише у оним земљама које су највише и вакцинисале (Израел, Португалија…) – проверите сами статистике на Интернету. 

Врх безобразлука: влада чак бесрамно тврди да “параде“ није било, иако смо сви видели колико је полиције било на улицама Београда да на једној страни хапси оца Антонија, диже пушке на професора Дејана Мировића а на другој да спроводи заштићене педере. Kажу, да нисмо видели оно што смо видели – то су типичне манипулације свести — gaslighting који се сада користи отворено за слуђивање целог једног народа. 

Твитер који цензурише доктора медицине, министрa здравља, Dr med Joseph А. Ladapo, PhD с додатном PhD титулом која му дозвољава да објављује научне радове, као и Googel машина за претрагу, Facebook, Instagram… су сви саучесници језутских / швабовских злодела.

Сада је јасно да и убијају. Ауто-геноцид је у току, кад се приватни интерес ставља испред општег народног! Судије, лекари, научници који служе политичарима и њиховим психопатским, сотонским идејама о потреби смањења популације, стварању немаштине, контроли индивидуе преко дигитализације и самог мозга…  су одговорни као и саме језуитске коловође које воде директно у апокалипсу.

“Нека борба буде непрестана“

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!