Србија и србске земље

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Како добити посао у министарству, успех загарантован!

Фото: balkanskapravila.com

На западу где сам годинама живео популарно је занимање „Саветник за каријеру“ (оргинално Carrier Adviser). Тај баћа за лепе паре кад код њега одеш ти на основу твог образовања, интересовања, искуства … укаже шта би могао да радиш у животу и како то да постигнеш. Самоуверен сам да бих као високо образован, са завршеним и корисним курсевима и успешном каријером могао успешно у Србији да радим тај одговорни посао. Зато бих имао храбрости да младим људима који треба да започну каријеру посаветујем шта да раде.

Предсдник Вучић се управо јавио (или аутовао што би млади рекли) и саопштио да међу неговим најближим сарадницима има много хомосексуалаца, а које он веома цени и воли. Јасно вам је баљда да актуелна премијерка није добила посао што је паметна, образована или лепа него само што је лезбејка. На темељу ових непобитних чињеница предлажем вам следећу каријеру.

Прво, јасно је опет свима, једино данас колико толико сигуран посао је државни. Опет ако хоћеш на брзину да се обогатиш, а ниси баш талентован за рад са дрогом, онда ти је најбоље решење да улетиш у неко министарство. Пажљиво следите поступак.

Прво се јавиш на било које радно место у државној администрацији. У радној биографији (CV), а у делу на крају које насловиш „интересовања“ напишеш да си члан СНСа (ваљда нисам требао да наглашавам да је то неопходно), да навијате за Црвену звезду (Делија) и да сте хомосексуалац (односно педер или лезбејка). Препоручљиво је да набавите и чланске карте Звезде и неке геј организације (пун их је Београд). То је први корак и гарантује да будете позвани на интервју.

За интервју ако сте мушкарац, обучете се потпуно исто, не покушавајте неке своје оргиналности, као председник привредне коморе Чадеж. Погледајте његове наступе, па исте наочаре, исти сако, исто говорите (може само мало пискавије), обавезан детаљ панталоне краће за десетак сантиметара, а чарапе Happy Socks (питајте неког за објашњење). Ако сте женско дилеме нема, исто све као премијерка, а говорите мало грубље и ширите рамана као да ће те неког да бијете.

Проблем је једино ако уз вас конкурише још неки педер, али ће онда највероватније обоје да приме. 

Кад започнете посао одмах крећете у контакт са колегама хомосексуалцима и за министарство је потребна и мала жртва, али и Бора Чорба је певао пред скупштином, па морате и ви да се потрудите. Обавезно је и да упишете школу за младе СНС таленте, наравно стално хвалите највећег међу нама, а напљујете оног који вам се на списку приложи, па ко год стигне: Дачић, Бошко, тата или мама, свеједно.

Ако мислите да је ово што саветујем будалаштина, погледајте пажљивије ко нам води државу, а и градове по Србији, ко је све министар или његов му саветник или помоћник, па ће вам бити сасвим јасно да ако сте пратили пажљиво моје савете само небо вам је граница у вашој државничкој каријери.

Аутор: Предраг Вучинић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!