Мишљења

Егзодус или Укро-вампирска интернационала у Боки Которској

Ко је имао прилику да последњих година борави на црногорском приморју, нарочито Боки, од Луштица до Херцег Новог, тешко да није приметио графите хришћанског символа ИХТИС, рибе, само са ногама. Овај чудни, наизглед безазлени приказ, може се видети свуда уз магистралу након Будве, од малих жврљотина до огромних графита.

Дарвинова риба са ногама је заправо отворено изругивање хришћанству, која обликом подсећа на окултно, египатско Хорусово свевидеће око, заштитни знак масонерије. Ово је препознатљиви лого организације, глобалне мреже моћника ЕГЗОДУС (Exodus social club), коју чине утицајни пословни људи, политичари, као што је Герман Грајф, шеф руског Сбербанка, као и Марина Абрамович, позната американска уметница са ових простора, која је однедавно дечји амбасадор у Украјини. На позив Зеленског, она треба да помогне изградњу школа, ваљда испред Сатанистичке цркве, можда уз помоћ својих веза са Подестом и Хилари Клинтон?

У сваком случају, она помаже украјинској, либерално – руској и глобалној елити, која планира да искористи “младу државу Црну Гору” за стварање новог друштвеног експеримента и устројства, како тврди руски јеврејин Марат Гељман. Марина је са Петром Ћуковићем, бившим директором Народног музеја у Цетињу (познатог по заташканом скандалу са нестанком експоната из поставке), једним од кључних људи организације, довела стране држављане из Украјине, Русије, Израела, САД и других, који купују имања на подручју Боке Которске. Међу њима су и Гељман и Наваљни, лидер руске опозиције, такозвани антируси међу Русима. Они су постали језгро ове организације.

Под плаштом уметности и заштитом НАТО пакта, они се окупљају и врше бизарне, окултне ритуале, ширећи своје перверзне идеје и међу најмлађима, на конкурсима дечијих цртежа и уличним макенбалима. Налазе се у хотелу Stone Bridge у Горњем Морињу, испред ког је статуа рибе, све са каменим жртвеником. Препознатљиви су по уметничкој иконографији сексуалне содомије, педофилије, педерастије, насиља, БДСМ оргија, крви и сатанизма, сличну педофилској уметности откривеној у скандалу Подесте и Пицагејта, коју правдају слободом израза.

Петар Ћуковић је председник Егзодуса, НВО – Подгорица, а међу чланством је, да забележимо: Андреј Лубалин, Марат Гељман, Феликс Смидел, Олга Кокончук, Неил Емилфарб, Матвеј Крилов, Селма Сељмани…

У недефинисаним и поткупљивим правним структурама државе коју је добровољно пристала на НАТО окупацију, моћници се осећају сразмерно сигурно да спроводе социјалне експерименте и резове на друштву, без анестезије. Занимљиво је да у оквиру ове инцестуозне културно – уметничке породице налазим масу трагова до неких, мени нарочито драгих куратора и уметника из Београда, без којих нема ни једне запршке предаторских НВО организација и непријатељских, антисрпских лобија у култури. Надам се да ћу ускоро наћи доказе за читав низ језивих веза и догађаја, за које сам сигуран да нису само чаршијске приче.

Глобалистички обруч се полако стеже око нас свих, њиховог меса за опскурне и чудовишне опите. Али обруч се стеже и око њих и делања због којих ће да беру кожу на шиљак.

Аутор: Владимир Мојсиловић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!