Свет

Џулијус Малем: “Ми нисмо уз НАТО, ми смо уз Русију!”

Другови, кажу нам да не смемо стати уз Русију. Уз исту Русију која је увела санкције бившем расистичком режиму када Американци нису. Америка је сарађивала са расистичком режимом и никада га није казнила што крши права црнаца. И сад кажу да морамо изабрати страну Америке и НАТО против Русије која је била уз нас у тешким временима. И поред тога што, када је та Америка разарала Ирак, Авганистан, Сирију… чак и данас док Израел разара Палестину, никада не чујемо позиве да се Израел санкционише.

Међутим, чим неки белац страда, као данас у Украјини, одмах нас позивају да осудимо Русију, да санкционишемо Русију… Е, па, никада нећемо осудити Русију, јер Русија је била уз нас у тешким временима. Сећате се оних АК-47 које смо користили да бисмо се ослободили? Били су из Русије. Дали су нам их Руси да побијемо Буре који су нас тлачили. Дакле, нису нас само вербално подржавали, него су нас и опремили. Русија нам је дала новац да се боримо против апартхејда. Русија је школовала многе наше лидере. Зашто? Зато што је веровала да ћемо једног дана имати црначку владу и црног председника, и спремала нас је за будућност. Русија нас никада није изоловала!

Данас смо се окупили да кажемо Америци и НАТО: Ми нисмо са вама, ми смо уз Русију! Овде смо и да кажемо Русији: Хвала вам што сте били уз нас када то није била светска мода! Уопште немојте сумњати у нашу подршку и очитајте им лекцију. Хоћемо нови светски поредак. Доста нам је диктата Америке која жели да нас претвори у њено село, а Русија ће предводити ту битку да демонстрира целом свету да нас баш заболе за Америку. Овде смо и да покажемо Америци средњи прст! Не подржавамо вас и не плашимо вас се! Ослободићемо цео свет кроз вођство Русије!

Зато, другови, не дајте да вас збуне. У Украјини су нацисти који подривају демократију. Зашто НАТО шири своју војну присутност упркос томе што им се говори да прелазе црвену линију? Зато што када прошире војну присутност прете безбедности Русије. И овде у Јужној Африци имамо америчку војну базу која прети нашој безбедности. Ако би хтели да нас бомбардују за то би им било потребно два минута. Ко може припремити одбрану за два минута? И зато им морамо затворити ту базу која прети безбедности нашег континента.

Где су били ти што данас дижу буку кад је НАТО убио Муамера Гадафија? Нико није тада спомињао људска права. Зато што Муамер Гадафи није био белац. Не сврставајте се уз лицемере, увек бирајте револуцију. Будимо јасни и гласни да се нећемо сврставати уз империјализам. Империјализам је највиша форма капитализма и по својој природи је расистички!

Аутор: Џулијус Малем

Извор: Принцип.инфо

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!