Занимљивости

ЏОНИ ШТУЛИЋ ОТВОРИО ДУШУ И ШОКИРАО СВЕ ХРВАТЕ: “Сви Хрвати су Срби!“

– На просторима бише Југославије постоје само три етничке групе народа: источни Срби, западни Срби и радикални Срби. Источни Срби живе на подручју Македоније, Црне Горе и Србије, западни Срби су у Босни, Хрватској и Словенији, а радикални Срби су усташе и четници – ово је изјавио Џони Штулић, некадашњи лидер групе Азра и једна од највећих легенди југословенског рока, који је с са сцене нестао у време распада СФРЈ и наставио да живи повученим животом у Холандији.

Ретко даје интервјуе, а када то учини, обично се месецима препричавају и цитирају. Такво је било и његово виђење ратова на простору бивше Југославије деведесетих година прошлог века:

– По мом мишљењу, Јевреји се свете Немцима преко нас! Иначе, ми смо меки стомак Европе, а Американцима није уопште у интересу та Европа. Можеш ти Американцима да кажеш шта хоћеш, да им се додвораваш, да чиниш по њиховом, али они ће да те кокну ако нађу за сходно. Мора да постоји дежурни кривац цело време. На 200 метара од Беле куће је највећи криминалац на свету. Али, мора се направити привид да су Срби или Ирачани највећи криминалци. Тако, мора постојати Педро који виси – казао је Штулић.

После ове изјаве легенде рокнрола бивше Југославије, нашим комшијама Хрватима неће бити добро.

Извор : https://nacionalist.rs