Историја

Џонатан Ли Вајс о Србима

Никола Тесла је био Србин; морам признати да Србима баш нисам наклоњен.

Веома чудан народ: не можете их укројити ни у један светски поредак. Иако знају да губе, без крви неће дати ниједну своју територију.

За време Другог светског рата страдали су колико и Јевреји. За једног немачког војника убијано је 100 Срба, мађарске казнене јединице су их клале и бацале под новосадски мост.

Бугари су им упадали у села и убијали жене, децу и старце на најсвирепији начин. Хрватска усташка војска је направила специјалан нож за клање Срба, а католички свештеници су ишли са њом говорећи: »Ви кољите, а ми ћемо да вас одрешујемо од греха.«

Турци су им одводили мушку децу. Прекрштавали су их и муслимани и католици.

У Првом светском рату Французи су им послали топове, али погрешну ђулад да би се што дуже бранили а што више изгинули; слали су им брашно за војску помешано са пиљевином, да би им на крају рата наплатили и пертле.

Немачки авиони су их бомбардовали 1941. године, а савезнички 1944. године. Рекли су „не“ Турцима „не“ Аустроугарима, устали су против немачке окупације, и против Стаљина 1948.

Никада нису хтели ни у један савез, ни у један пакт, нити ван својих граница.

На Косову су стали против Отоманског Царства да заштите Европу.

После су устали против Аустроугарске да заштите своју веру.

Нема царства ни силе против које се нису дигли.

Убили су цара Мурата и престолонаследника Фердинанда, и сопственог краља су обезглавили кад је хтео да их подјарми аустроугарском политиком.

Занимљиво је, такође, да су у моментима свих својих крвавих историјских страдања увек остајали без својих савезника. На бојном пољу су побеђивали,
за преговарачким столом губили. При томе никада нису били терористи нити антисемити. Подједнако воле све, чак ни мраве не газе јер су и они Божија створења.

Много су крварили зарад Европе, и још се нико није расплакао над српском судбином. Свет је некако са одушевљењем прихватио њихову сатанизацију, а нико није помислио да се они једноставно бране.

Мислите да су се Срби насекирали што их свет не воли. Верујте, ни најмање. Готово да и нису покушали да свет разувере.

Све то што им се дешава Срби сматрају за својеврстан антихристов напад на

​Православље, и у тој борби једини савезник им је Бог.
 
Аутор: Џонатан Ли Вајс, „Пупољак зла“

Извор: https://www.eparhijazt.com/sr/news/predanje//

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!