Свет

Дванаест непобитних знакова да глобалисти спремају крај човечанства

Више није табу јавно говорити о депопулацији. Чак и многи који су некада одбацили концепт као теорију завере, сада јавно признају реалност да су у току глобални напори да се драстично смањи људска популација на планети Земљи.

Мејнстрим медији сада често говоре о „климатским затварањима“ као о доброј ствари – да се обустави људска активност на планети Земљи како би се „спасила планета“ од такозваних климатских промена, масовне измишљотине и лажне научне преваре, укорењене у лажи да је угљен-диоксид лош за живот на планети. (Без тога не би било фотосинтезе, биљака, животиња и људи.)

Сада, корпоративни медији отворено позивају на климатске искључење и блокаде, рационализацију климатизације и можда чак и забрану употребе електричне енергије за хлађење домова и зграда током врућих временских дана.

Наравно, све ово се поставља као неопходно за спас планете. „Лос Анђелес Тајмс“, на пример, недавно је објавио причу у којој се пита, да ли би „повремено искључење струје” могло „помоћи у решавању климатских промена”.

Алармисти „зелене агенде“ у корпоративним медијима сада позивају на широко распрострањено искључење електричне мреже за „веће добро“ „решавања климатске кризе“. У чланку из „Лос Анђелес Тајмса“, естаблишмент медиј тврди, да би било „лакше и јефтиније борити се против климатских промена“ ако би јавност „била вољна да живи са нестанком струје“.

Другим речима, прешли смо тачку од контролисаних корпоративних медија, који кажу да су пројектовани нестанци струје и климатске блокаде само теорија завере – иако WЕФ још увек тврди да је притисак да се људи натерају да једу бубе теорија завере, не дуго након што је WЕФ промовисао инсекте као следећи велики извор хране.

Сада контролисани медији отворено тврде, да ће функционисање људског друштва уништити планету. Према томе, они имплицирају, једини начин да се спаси планета је да се уништи инфраструктура хране и енергије која одржава човечанство у животу.

Тренутна популација људских бића на планети Земљи је, наравно, функција приступачне хране коју покреће приступачна, богата енергија (углавном у облику фосилних горива). Окончање овога – што је сада признати циљ климатских култиста, демократа и исте „научне“ заједнице која нам је рекла да су вакцине против KОВИД-а безбедне и ефикасне – неизбежно ће резултирати глобалном депопулацијом људске расе. Нема горива = нема фарми. Нема фарме = нема хране. Нема хране = нема људи. Ово је отворено признат циљ.

Овде наводим дванаест непобитних знакова, да глобалисти активно траже истребљење људске расе са ове планете. Имајте на уму да је свих дванаест ових знакова лако проверљиво.

О већини њих се отворено хвале естаблишмент медији, WЕF и глобалистички наративи који се више ни не претварају да су на страни људске одрживости или генетског интегритета. Они без стида траже уништење људске расе, и чине само најмањи напор да прикрију тај крајњи циљ умотавајући своје планове о геноциду кроз језик „климатских блокада“ или „мандата вакцинације“.

Испод лажи, лажне науке, намештених избора, цензуре коју контролише влада и трансхуманистичких ињекција мРНА, наћи ћете прави план- геноцид планетарних размера усмерен на људску расу.

Дванаест непобитних знакова глобалистичког планетарног геноцида над људском расом

#1) Терраформирају планету кроз промене атмосфере планетарних размера – Тренутно су у току велики напори да се измени хемија планете Земље како би се учинила негостољубивом за људски живот уклањањем CО2 из атмосфере кроз напоре „секвестрације угљеника“.

Пошто је CО2 неопходан за сву фотосинтезу – која покреће мрежу живота на планети Земљи – овај напор би урушио све усеве хране, прашуме, морске екосистеме и још много тога, на крају би убио практично све животиње и људска бића на планети ако се не заустави.

Без CО2 у атмосфери, у суштини нема препознатљивог живота на планети Земљи, а ипак цела машина „климатског култа” (и скоро све демократе, медијски пропагандисти, владини регулатори, глобалисти, итд.) ратују са CО2 и покушавају да га потпуно елиминише из Земљине атмосфере.

2) Започео је биометријски инвентар људске расе (WorldCoin) и сви људи ће бити „пописани“ како би глобалисти могли правилно да прате своје прекретнице депопулације – Напор WorldCoin-а да скенира свачије очне јабучице и креира кључ за шифровање на основу њихове биометрије, је заправо шема „људског инвентара“ за дигитално снимање свих људских бића, за која се зна да постоје на планети. Овај корак је неопходан за праћење прекретница људске депопулације и идентификацију сваког ко није инвентар система.

3) Одустали су од образовања младих људи да буду спремни за продуктивну будућност – Државне школе више не подучавају ништа што би личило на практичне вештине, независно размишљање или чак основна знања потребна за обављање послова у продуктивном друштву.

То је зато што не постоји план да се млађе генерације људских бића ангажују у било којој продуктивној активности. План је да их истребите, а када планирате да истребите популацију, не морате да се трудите да их подучавате вештинама или знању. Напуштање образовања- план који сада у потпуности подржавају синдикати наставника, представља замену за напуштање сваке наде у будућност људске расе.

4) Контролисано рушење енергетске инфраструктуре која покреће људску економију, је пројектовано тако, да изазове и економски колапс и несташицу хране, што доводи до масовног гладовања. Без приступачне енергије у изобиљу, ниједна цивилизација не може напредовати. Како се енергија намерно прекида, цивилизације имплодирају и умиру. Иако живимо у свету са обилном енергијом, фашистичке владе света намерно забрањују приступ тој енергији. Исход овога није упитан- колапс западне цивилизације.

5) Владе финансирају, развијају и примењују анти-хумано генетско биолошко оружје – Као да изгладњивање и економски колапс сами по себи нису довољни, западне владе настављају да финансирају генетско биолошко оружје које циља на људску расу. „Протеин шиљака“ је једно такво оружје, а направљен је и за вакцину против Kовид-пландемија и за мРНА вакцине.

6) Постоји координиран, глобални напор да се уништи разноликост семена и да усеви не могу да се размножавају – Да би се осигурало да слободни људи не могу сами узгајати своју храну, глобални напори су такође у току да се контролише снабдевање семеном, и да семе уруши разноликост док се пољопривреда пребацује на токсично, генетски модификовано семе које узгаја усеве који синтетишу пестициде хемикалије директно у сам усев (као што је ГМ кукуруз).

Гиганти семена као што је Монсанто (сада Бајер) купили су многе мање добављаче семена током година, бришући разноликост семена и скоро монополизирајући пољопривредни ланац снабдевања за производњу усева. Ова централизација производње хране у руке неколико моћних корпорација један је од неопходних корака за несташицу хране и коришћење пројектоване глади, као оруђа за друштвену контролу и масовно поштовање владиних захтева.

7) Брзо увођење робота за аутоматизацију који ће заменити раднике и возаче транспорта – Радници ће ускоро постати непотребни, захваљујући низу робота за аутоматизацију који ће ускоро бити пуштени као радна снага. Складишне раднике ће ускоро заменити двоножни магацински роботи који могу да обављају скоро све исте задатке, а комерцијални возачи који раде за разне транспортне компаније ускоро ће се наћи без посла. У пољопривреди, неће проћи много времена пре него што роботи за бербу усева замене раднике мигранте, а чак и у грађевинарству, роботи ће постепено преузети многе задатке којима се тренутно баве људи.

8) Пораст система вештачке интелигенције који ће заменити новинаре, уметнике, писце и још много ниих – Ако сте мислили да је ваш посао безбедан, размислите поново- Регенеративни АИ системи као што је ChatGPT су на тржишту и ускоро ће заменити новинаре, писце, кодере, пословне менаџере и још много тога. Ово је посебно тачно ако обављате посао на рутински начин, који захтева врло мало иновација или оригиналност (тј. радите као пропагандиста за читање сценарија за CNN или Wасхингтон Пост).

9) ЦДЦ даје препоруке за годишње инекције ковида док не умрете – Нови директор ЦДЦ-а др Менди Коен је наравно послушник фармацеута. Према „The Blazeu“, она планира да се залаже за годишње вакцинације против KОВИД-а, баш као и за годишње вакцине против грипа – успут, ниједна од њих није ефикасна.

„Ми смо само близу тога, тако да не желим да прејудицирам у томе докле су наши научници стигли, али да, очекујемо да ће KОВИД вакцине постати сличне вакцинама против грипа, да добијете годишњу вакцину против грипа и да добијете годишњу вакцину против KОВИД-а… То је оно где ћемо ићи“, наставила је она и додала: „Још увек нисмо тамо“.

Тако да је већ одлучила да ће годишње вакцине против KОВИД-а бити одобрене, чак и пре него што научници закључе било шта о томе. Као и код свега осталог у ЦДЦ-у, „„Big Pharma““ политика покреће науку, а политику „Big Pharma“ одређује профит. Тако да ће, наравно, годишње инекције мРНА учинити чуда за крајњи резултат „Big Pharma“-е. Они иду на то, да су људи довољно несвесни да дозволе себи да им се убризгају ове експерименталне инекције, које ће убрзати њихову путању у гроб.

10) Глобална глад изазвана геоинжењерингом за ослобађање масовне глади – Док смо већ покрили операције секвестрације ЦО2 и тераформирања, ова тачка се односи на геоинжењеринг временску контролу која води дисперзију водене масе да би произвела поплаве, суше, олује или било шта друго што може оштетити усеве и изазвати широку несташицу хране. Погледајте Геоенгинееринг.неwс за више информација које покрива ово питање.

11) Хемикалије за неплодност се стављају у храну (атразин, глифосат, хормонски дисруптори) да би се смањила одрживост популације – Истина је да је атразин, најчешћи хербицид број 2 у храни, хемијски кастратор који „обрће пол.“ Чинећи то, такође узрокује губитак репродуктивне способности, што доводи до смањења популације. Тренутно тестирамо атразин у нашој лабораторији за науку о храни, и можемо потврдити да видимо атразин, глифосат и тешке метале у људској храни.

12) Глобалисти се припремају да покрену колапс економије засноване на дуговима, која је довела до јефтине хране и приступачног раста људске популације- Јефтина храна долази од јефтине енергије.

Лакше је доћи до јефтине енергије када имате јефтин новац… тј. вештачки ниске каматне стопе и много стимуланса за штампање новца да бисте подстакли зомби економију. Економија ММТ-а (Магична монетарна теорија, где економисти мисле да се новац може штампати до бесконачности, без изазивања икаквих проблема) је погубна на дуге стазе, а када се глобална дужничка пирамида у америчким доларима приведе крају, она ће покренути монетарни вртлог налик црној рупи који ће уништити предузећа, богатство и читаве економије у рекордном року.

Аутор: Мајк Адамс

Извор: webtribune.rs

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!