Мишљења

Дугорочни план за уништавање немачке генетике укрштањем нација – ОВО ЈЕ ПРЕДВИЂЕНО …

Угледни амерички антрополог Ернест Хутон је 1943. писао о концепту тајног плана за “уништавање немачког национализма и идеологије, уз задржавање и продубљивање пожељних немачких биолошких и социолошких капацитета“

Предлог професора са Универзитета Харвард позвао је на генетску трансформацију немачке нације подстицањем укрштања немачких жена са мушкарцима који нису Немци, а које би били доведене у земљу у великом броју; и немачких мушкараца, присилно отераних ван Немачке, са не-немачким женама.

Десет до 12 милиона Немаца било би послато на принудни рад под савезничким надзором у друге земље како би се обновила њихова економија.

„Ове мере”, написао је др Хутон, “укључују смањење наталитета” чистих “Немаца, неутрализовање немачке” агресивности “денационализацијом индоктринираних појединаца”.

Ова шема би, проценио је Хутон, трајала најмање 20 година. „Током овог периода, то би подстакло имиграцију и насељавање не-немачких држављана, посебно мушкараца, у Немачкој“, написао је.

Сада, када стопа наталитета у Немачкој опада, милиони расно и културно страних миграната су добродошли у Немачку. Број деце мешовите етничке припадности нагло је порастао, а етничко-културни карактер веćег дела земље драстично је измењен, посебно у веćим градовима.

Историјски је све до Првог светског рата Немачка имала веома велике стопе наталитета од чак пет као и велике породице. У Првом светском рату убијено је 2.037.000 немачких војника, а још много људи је повређено и здравље им је оштећено.

Послератна стопа наталитета износила је око 2,5 све до Велике депресије. Депресија је избрисала наталитет који је између 1929.-1934. пао на око 1,7.

Прилично шокантно за земљу са стопом наталитета пет, тридесет година раније.

Помало је мит да су национал-социјалисти ово много преокренули – али је 1938-1940 стопа наталитета била 2,35. Други светски рат је поново уништио немачко становништво и многе жене су такође погинуле у рату.

Немачка влада је известила да у њеним евиденцијама стоји 4,3 милиона погинулих и несталих војних лица.

За разлику од Сједињених Држава, није постојао послератни „бејби бум“. 1950-их и 60-их стопа наталитета стабилизовала се на око 2,4. Очекивани животни век је порастао, али се стопа смањила још једном.

Запањујуће је да је у периоду од 1991. до 1996. пала знатно испод 1,0, пре него што се мало опоравила на око 1,4. У 2018. години стопа наталитета у Немачкој износи 1,6, а половина становништва има изнад 45 година.

Сада стижу званичне бројке немачког Федералног завода за статистику: 40 одсто немачких становника млађих од 18 година има стране корене.

Од 2014., највећа група су Турци са 1,52 милиона. Још 8,3 милиона је другог белог европског порекла. Пољаци су највеćа група, следе их Румуни, Италијани, Грци, Хрвати и Срби.

У периоду након Хеллсторм-а па све до 2014. године, тренд се више односио на европеизацију Немачке (с главним турским и балканским фактором), а не толико на бели демоцид или мортацид. То је такође била природна последица улоге Немачке у ЕУ.

Али од тада, велика већина долази из муслиманских земаља и из Африке. Ни екстремни и непријатељски Хутонов план из 1943. не би промовисао овај спој. Хутон би данас био благослов. Хутон је генерално заговарао европеизацију Немачке.

Подаци ФСО-а прикупљени средином 2015. године не одражавају више од 1,6 милиона миграната који су пристигли током те године и прве половине 2016., што значи да су ове бројке још веćе.

Данас је на улицама немачких градова приметан број Африканаца који говоре француски и енглески. У Берлину људи са миграцијским пореклом чине 30 одсто становника.

Етнички Немци су већ мањина у окружном центру и многим околним централним окрузима.

Чак и пре него што је Ангела Меркел „отворила врата“, четвртина људи старости од 15 до 45 година имала је стране корене у 2014. години. Генерално, то је било паневропско становништво. Данас, као што је већ поменуто, 40 одсто млађих од 18 година има страно порекло.

Друга прича о скривеном демоциду је Украјина. Земља има веома ниску стопу наталитета, која у просеку износи 1,5. Украјина има једну од најстаријих популација на свету, са просечном старошćу од 40.8 година завршава анализу winterwatch.net.

ИЗВОР: https://webtribune.rs