Русија и руске земље

Дугин: Русија ће ући у још један сукоб – А онда ће почети много већи рат

Запад је принуђен да се бори против свакога у име неког циља који више не може да артикулише, сматра руски филозоф

„Покушајмо да опишемо један од могућих сценарија даље ескалације на Блиском истоку: Палестински устанак почиње на Западној обали и источном Јерусалиму. Махмуд Абас не може да обузда ситуацију, а видевши Израел како спроводи потпуни геноцид у Појасу Газе, Палестинци покрећу свеобухватну побуну“, написао је руски филозоф Александар Дугин у објави на Иксу, своју верзија развоја догађаја на Блиском истоку.

Ин сматра да би у том случају ИДФ наставио да „масакрира цивиле у Појасу Газе“, и да би широм света “порасли поротести против западних проамеричких либералних елита које једногласно стоје у корист Израела“.

„Хезболах се укључује и гомиле Арапа из Јордана пробијају кордоне на граници. САД покрећу превентивне ударе на Иран, који је све више укључен у сукоб, а Иран узвраћа ударац Израелу. Сирија улази у рат, напада Голанску висораван. Долази до брзе мобилизације читавог исламског света“, тврди Дугин.

Он је навео да би онда, како је рекао, проамеричке исламске државе, и то Саудијска Арабија, Уједињени Арапски Емирати, Катар, и друге, ушле у сукоб на страни Палестинаца, и да би им се потом придружиле Пакистан, Турска и Индонезија.

„Прича о талибанима који шаљу трупе на Блиски исток из лажних вести постаје стварност. Почиње велики џихад исламског света против Запада и Израела. Русија заузима прво неутралну позицију, али не жури да подржи Израел, јер у Украјини ратује са Западом, који је пак потпуно на страни Израела“, сматра Дугин и додаје да би у неком тренутку “дошло до побуне у источном Јерусалиму“.

Он наводи да би затим „Палестинци прогласили потребу да ограде џамију Ал-Акса ради заштите од ИДФ“, након чега би ИДФ наводно лансирао ракетни напад на ту џамију.

„Она бива срушена. Пут ка изградњи Трећег храма је очишћен. Али… Милијарда муслимана, од којих је 50 милиона (званично) у Европи, диже устанак сада на самом Западу. У Европи избија грађански рат.

Неки Европљани су на страни ЛГБТ, Сорошеве и атлантистичке елите, а неки склапају савез са муслиманима (по узору на Алена Сорала) и придружују се антилибералној револуцији“, сматра Дугин, наводећи да би потом САД употребиле тактичко нуклеарно оружје против Ирана, а Русија против Украјине.

Дугин сматра да би као последица свега тога избио Трећи светски рат.

„Русија се коначно одлучила и стала на страну муслимана. Амерички диспензационалисти схватају да је дошао час. Русија напада, иако индиректно, Израел. У руској визији, Запад је под директном влашћу Антихриста.

Многи светски лидери умиру, појављују се нови са далеко радикалнијим уверењима“, наводи Дугин и додаје да би, наводно, Кина потом напала Тајван, одвлачећи тако пажњу НАТО и САД.

„Запад је принуђен да се бори против свакога у име неког циља који више не може да артикулише – све старе тезе о ‘људским правима’, ‘грађанском друштву’ и другим најавама нестале су у суровој реалности надолазеће тоталне смрти. Илон Маск признаје да је потпуно престао да схвата шта се дешава“, наводи Дугин и закључује да, након свега, само “Месија“ може спасити ситуацију.

Извор: Србин.инфо – РТ Балкан

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!