Русија и руске земље

Дугин: Ове године Запад очекују револуције.

У СУСРЕТ ЕВРОПСКОЈ РЕВОЛУЦИЈИ!

Постоје два Запада – глобалистички и… обични. Глобалисти представљају Запад-1, одбијајући да признају како на свету постоји још неко осим њих. Зато тврде да никакав „други“ Запад не постоји, Запада-2 – нема… А он постоји.

Нама, вишеполарном свету, мора постати што је могуће јасније постојање тог Запада-2.

Он се састоји од различитих снага које нису сагласне са ултралибералном глобалистичком агендом елита.

Тамо има левичара – као Сара Вагенкнехт и њена нова партија. „Црвена Сара“ (валкира ирано-германског порекла) постаје симбол илибералне левичарске Европе.

У Италији блистави теоретичар истог правца је Дијего Фузаро – ученик марксисте и антиглобалисте Констанција Превеа.

У Француској су такви Ален Сорал, а такође и Мишел Онфре, Жан-Клод Мишеа и Серж Латуш.

Такви левичари су, пре свега, непријатељи глобалног капитала. Они се разликују од псеудо-левичара пониклих из Сорошевог корена, који су пре свега за ЛГБТ, украјински нацизам, геноцид у Гази и неконтролисану миграцију, али против Русије и онога што би капиталистичке газде, будући и сами либерални нацисти, назвали „фашизмом“.

Постоји и десничарска компонента – јако подељена, али у многим европским земљама друга по снази политичка сила. На пример Марин Ле Пен у Француској.

У Немачкој снагу прикупља „Алтернатива за Немачку“ и други мекши покрети.

У Италији, без обзира на Мелонијеву либералну слабост, десна половина друштва није нестала.

И цео десни популизам, такође, није нестао.

Но, најважнији на Западу-2 су обични грађани, који се уопште не разумеју у политику. Они једноставно не могу да прате захтеве за промену пола, принудну кастрацију својих малих синова, закључивање бракова са козама, довожење и прехрану још више миграната и дивљих, неспособних да воде рачуна о себи и хигијени украјинских манијака, да једу бубашвабе и читају ноћу молитве Грети Тунберг и проклињу Русе који им ништа лоше нису учинили. Обичан човек Запада, мали грађанин – главни је ослонац будућег устанка. Он престаје да схвата либералне елите. Он је неповратно отпао од акцелерације дегенерације и деградације које од њега те елите захтевају.

Вишеполарни свет мора помоћи Европској револуцији.

Запад-2 су обични људи, који нису криви. Демократски они немају шансе да промене ситуацију, једноставно зато што на Западу одавно нема никакве демократије, а Запад-1 је успоставио отворену глобалистичку либералну диктатуру, пре свега над Западом-2.

Остаје само једно: збацити са власти узурпаторе револуционарним путем.

То је агенда 2024. за Европу.

Аутор: Александар Дугин

Превод: Александар Мирковић – https://katehon.com/ru/article/2024-k-evropeyskoy-reolyucii

Извор: Сродство по избору

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!