Ћирилица

Драгољуб Збиљић: Свети Срби и њихова Света ћирилица

Из којих српских простора потичу највећи српски свеци?

Који су најзлонамернији и најглупљи српски издајници? 

Живећи и радећи 16 година на КиМ-у, сасвим добро сам схватио и осетио на каквој светој српској земљи живе Срби тамо вековима.

Мислим да треба Српска православна црква све поштене и праведне Србе који су остали верни Богу и роду тамо, и мртве и живе, да прогласи свецима.

А и све такве Србе уназад најмање сто година до данас, посебно из времена Југославије, нарочито оне из времена комуниста, такође СПЦ треба да прогласи за свеце.

За свеце треба прогласити и све оне такве (поштене и праведне) Србе који су живели и данас живе у Хрватској, у комунистичкој БиХ и данас у Федерацији БиХ, у Монтенегру, као и оне Србе који су живели и преживели у Војводини у време 1848. године, 1914-1918, 1941-1945. године, али и под комунистима.

А, вала, и у време комунистичког УЖАС-а. А, такође, свецима треба прогласити све такве (поштене и праведне) Србе који су живели и живе у данашњој комираној, дементној, обездушеној и обезбоженој и исквареној старој курвањској „ЕУропи“ у последњих 500-600 година.

А убедљиво су најглупљи и најпокваренији они српски антисрпски издајници српског рода и српског писма који нормирањем српског језика и даље правописом и законима у двоазбучју. То су стварно најнаивнији и најзлонамернији, најглупљи и(ли) најпокваренији издајници који разбијају српски род чак и нормирањем туђег писма поред свог доказано савршеног писма у језику Срба.

То су уистину најнаивнији и(ли) најзлонамернији и најпокваренији српски издајници који имају власт и лажну приграбљену или им поклоњену стручно-научну комунистичку моћ у стручним и државним институцијама да и даље разбијају Србе и у ономе у чему се не разбија ниједан престижан народ у данашњем свету.

Шта је све скривано и нескривано планирано и на какве је све начине то планирано спроведено против Срба, ретко који још народ на свету има толико светаца и још више још неканонизованих страдалника. А Срби су сигурно први народ на свету коме се стално приписује у „грех“ оно што су други чинили Србима да би, лажима, себе оправдали смишљено лажно оптужујући Србе.

Аутор: Драгољуб Збиљић је језикословац, писац 17 књига посвећених поломима у српском језику, прогонима и забрањивањима српског (ћириличког) писма од страних непријатеља и окупатора, а онда и од српских антисрпских издајника.

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!