Природа и здравље

Др Вернон Kоулман – Маске ће помоћи да се разоре умови наше деце, али оне ће такође разбити физичко здравље деце и студената

Да ли је ово начин на који ће употребити децу да би створили други талас?

Деца су присиљена да издржавају разноразне ЦИА технике мучења.

Ношење маски и социјално дистанцирање су познати као методе разбијања духа и душевног здравља појединаца.

Погледајте снимак вести о деци која ходају школским ходницима, погрбљени, у тишини, уплашени, под маскама, одвојени законском регулативом од два метра у простору и то ће вас подсетити на затворенике повијених рамена који вуку ноге по концентрационим логорима у току II cветског рата. Школе враћају пластичне чаше за једнократну употребу а поред тога доносе и сендвиче (топли оброк је забрањен), деца морају да имају два литра воде у боцама са собом. И не смеју да збијају шалу око kовид-а 19. Нема смејања, нема певања, нема гласног говора и дефинитивно нема шегачења.

Маске ће помоћи да се разоре умови наше деце, али оне ће такође разбити физичко здравље деце и студената.

Упркос апсурдним порицањима (и недостатку довољног истраживања), верујем да савремена наука показује да маске ограничавају дисање, оштећују имуни систем и увећавају ризик од настајања инфекција.

Верујем да је више школске деце умрло јер су носили маске него што је умрло од kовид-а 19. Уобичајене дечје болести попут овчијих богиња су већа претња по малу децу него kовид 19. Присиљавање деце да носе маске, држе дистанцу од пријатеља , губитак слободе да се играју игара и тако даље ће резултирати у здравственим проблемима (укључујући и добијање на килажи).

Ове болести (које год да су) биће приписане kовид-у 19 и биће употребљене као оправдање да се уведе изолација и да се затворе школе.

А разбољевање деце ће бити такође употребљено као оправдање да се убрза масовно, присилно вакцинисање целе популације.

Ово, бојим се, може бити начин како ће органи власти створити други талас који су прогнозирали а који им је очајнички потребан да би одржавали ову превару у животу.

Књига Вернона Колмана, Coleman’s laws (Колманови закони) садржи драгоцене савете о томе како преживети савремене медицинске методе. Његова књига Моћ тела (Body Power)-велики глобални бест селер још од 1980-их година, изабрана од стране читалаца The Good Book Guide (Водич за добру књигу) за једну од најбољих 100 књига, је такође доступна и садржи информације о томе како тело може да се заштити против болести. Обе књиге су доступне на Амазону у брошираном и у електронском издању.

Аутор: Др Вернон Kоулман

превод са енглеског anglo.world.translations@gmail.com

Извор: https://www.vernoncoleman.com/createasecondwave.htm

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!