Природа и здравље

Др Слађана Велков: Пандемија лажи

Ако је ковид-19 пандемија изазвана вирусом, зашто оболелима леукоцити падају на доњу границу, а лимфоцити су ниски?
Ниски леукоцити се могу јавити код пацијената на хемотерапији и радиотерапији, изузетно старих и изнемоглих и код интоксикација. Како је овај вирус изузетак и не уклапа се у медицинске чињенице? Сама СЗО наводи да вирус ковид-19 још увек није изолован, не постоји научна студија која потврђује постојање овог вируса.

Много издржљив вирус, ни -15 ни + 50 му не смета. Толико је заразан да се шири говором али брис се не узима из пљувачке или носа већ се гура штапић до мозга и из ануса. Толико је све очигледно превара да човек који то схвати има потребу да дрма људе око себе не би ли и они видели исто што и он, али нажалост, док се не угаси телевизор – хипнотизер, нема освешћења.

Ове године нема ниједног оболелог од грипа, односно, ове године има исто толико оболелих од „короне“ као ранијих година од грипа. Проблем је што сада људи, за исте симптоме, преплашени хипнотизером, оду у болницу, а тамо их чека ОСАМ поништених, погрешних терапија и респиратор. Од “опасног вируса” није умро нико ван болнице, замислите, пандемија невиђених размера, а НИКО није умро ван болнице!? Када пацијента са секретом у плућима, укључите на респиратор, алвеоле пуцају и човек умире гушећи се. То је познато свим лекарима. Зашто тако слепо следе наређења, није ми јасно.

Познајем лично доста људи који нису заразили ниједног члана породице, што би било апсолутно немогуће да се ради о тако инфективном вирусу као што на телевизији говоре. Људи оболевају када се заједно нађу негде а не заражавају једни од других. Нико не оспорава да има болесних људи али ако је у питању отров, онда треба зауставити тровање а не убризгавати још отрова вакцинама.

У марту прошле године, у једној арапској земљи, у зору ме је пробудила јака главобоља и чудан мирис. Кроз прозор сам видела облаке некаквог гаса који падају по улици. Нестали су за петнаестак минута. Тог дана сам добила температуру, малаксалост, течну столицу, тешко сам дисала… све је трајало десетак дана. Укућани су реаговали слично. Истог дана када се то десило, локалне новине су објавиле да је тог јутра нађено на хиљаде мртвих птица на обалама.

Први корак у борби против лажне пандемије

Нетачни и контамирани PCR-тестови, лажно пријављивање умрлих од инфаркта, рака, саобраћајних удеса, самоубистава и других узрока смрти као умрлих од ковида, је криминално. Убрајају се здрави људи, позитивни на лажном пцр тесту, (позитивном и на овце, козе и папају), као оболели. Бројке се лажирају, људи осиромашују, уводи се бесмислена забрана рада малим предузетницима, док велики маркети раде несметано, огромне гужве, ниједна заражена касирка, стари по домовима умиру од отровних бућкуриша, политичари се вакцинишу шприцевима без игле, глуме болесне…, невероватно како неко уопште може да им верује.

Уводи се потпуна контрола, укида се приватно власништво, прерасподељују се ресурси и формира друштво послушности. То су разлози лажирања пандемије. Толико је све очигледно, али да би се видело, треба да се угаси ТЕЛЕВИЗОР. Да није страха од смрти, људи никада не би пристали на то.

Foto:: Pixabay (stock)

Уводи се обавеза ношења маски које су симбол модерног ропства, начин тренирања ропског понашања и размишљања.
Знамо чему служе маске. Носе их хирурзи да би се заштитили од прскања крви и других телесних течности и да би спречили ненамерно пљување у рану. Не да би се заштитили од преноса „вируса“ између лекара и пацијента. Често ношење маске доводи до аутоинтоксикације, дише се токсичан ваздух који се избацује из тела, што може довести до респираторних болести и других поремећаја. Маске обесхрабрују комуникацију и дехуманизују људе. Деца морају да виде шта осећају одрасли и друга деца, да виде осмех. Читањем и тумачењем израза лица других, деца се социјализују и обогаћује се говор. Како ће деца да науче да изговарају слова ако не посматрају кретање усана и осећања на лицу? Деца ускраћена за таква искуства, могу значајно заостати у развоју.
Маске су лоше за ум, тело и дух.

Зашто смо онда приморани да их носимо? Због експеримента светске „елите“ чији је циљ застрашивање људи и контрола њиховог понашања. Ношење маски постепено мења човека, чинећи га покорним, ћутљивим и беспомоћним. Особа која редовно носи маску је покорнија, склонија прихватању „нове нормалности“, што је скуп мера које лишавају људе законских права и слобода.

Foto: iStock

Вакцина нема везе са заштитом, зар не видите како људи падају као покошени после вакцина, и западних, и кинеских и било којих? Вакцина има за изврши стерилизацију или елиминацију, зависно од старости становништва. Да и не говоримо о конференцијама на којима се отворено говорило о могућој корона епидемији која би започела у Кини, па све идентично што се сада догађа, као што је описано у Рокфелеровом документу од пре 10 година. Све испланирано унапред. Уништавају животе људима али ме не чуде они, то су зли нељуди којима је задатак да изазивају патњу. Чуди ме и тужна сам због људи који слепо верују у пандемије, вакцине, маске…

Просто је несхватљиво како неко ко је до јуче дијагностиковао бактеријске и вирусне пнеумоније леукоцитарном формулом, наједном уопште не размишља, да то правило које је важило од кад постоји корпоративна медицина, више не важи. Нити се пита зашто је то тако, не труди се да истражи, прочита, сазна шта се у ствари дешава.

Одувек су се упале плућа решавале великим дозама витамина Ц, чистим ваздухом, одмарањем и здравом храном. Почетком прошле године је мој пост о витамину Ц, ФБ обрисао и блокирао ме а само сам превела студију о лечењу „короне“ витамином Ц. Зашто им смета студија која потврђује да за 3-4 дана, витамин Ц успешно решава упалу плућа звану “ковид”? Толико је ефикасна да у Кини ниједан пацијент, који је лечен само високим дозама витамина Ц интравенски, без других медикамената, није умро.

Свакако се требамо штитити али је то за већину људи данас веома тешко. А спречити тровање можемо само ако откријемо и елимишемо троваче. И то морамо урадити јер у супротном нећемо више моћи да живимо нормалан и слободан живот а наша деца би била жигосани робови чији би животи били идентићни животу стоке на фармама. Мени такав живот не треба. Боље је умрети часно и храбро за слободу него живети као роб.

Аутор: др Слађана Велков

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!