Мишљења

Др Слађана Велков: Од природног човека до система робова

Некада су људи живели на селу а градови нису постојали. Није било струје па су преко дана завршили све послове и кад падне ноћ, сви би седели око ватре, вечерали и причали приче, бајке и певали. Није било телевизора па су деца слушала приче старијих, замишљала и развијала машту. Таква машта је онда могла да створи свет баш онако како је Тесла први пут видео њене изуме у машти.

Легли су рано да спавају, јели здраву храну, живели мирним животом, радили у пролеће и лето и одмарали се у јесен и зиму и били у контакту са природом.

Новац није постојао, па су људи сами правили одећу, намештај и све остало што им је требало и разменили неке ствари. Онда су увели обавезне школе и децу, која су помагала на селу и одрастала са животињама и природом, индоктринирана лажним знањем.

Отварају се продавнице по селима где су месо шницле, саламе, пенушави и други отрови од којих се људи разболели и почели да отварају домове здравља где су људи отишли да ′′ лече ′′ и временом постали доктор мода. Градови се развијају, почели су да се отварају факултети на којима су коначну индоктринацију креирали системски војници. Уведене су лажне вредности, људи су мислили да је важно отићи на море, посетити неку метрополу, имати новац…Уведене су таксе. Тада су људи, који су живели на својој земљи и у својој кући, за коју никоме нису плаћали новац, почели да плаћају порез на своју земљу и своју кућу. Некако су морали да добију паре а на селу није било много новца па су се преселили у градове, где су могли да набаве те папире које су морали да плате да живе на својој земљи. Послови које су радили убијали су машту и дух, живели одвојено од природе и потпуно заборавили на мирисна летња поља, цвркут птице, тишину и зимски распуст ватром и песмом. У свакој кући уводи се и контрола – телевизија, која човеку моделира ум и потребе.

Човек се навуче на систем, нема хране, воде, одеће…И људи су заборавили да слободна бића која некада, не тако давно, нису плаћена да живе слободним и незаустављивим животом на својој земљи.

Аутор: др Слађана Велков

Извор: https://www.facebook.com/photo?fbid=10202359896461053&set=a.10205732570135787

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!