Србија и србске земље

Др Рачић: Опет бушење гума, сад и нацистички графити (ФОТО)

Професор доктор Алек Рачић, који је пре неколико дана у интервјуу за Директно.рс казао да су избушене гуме на његовом и на аутомобилу његове супруге, а све због како сумња, његових наступа у медијима у вези са фармакомафијом, поново је на мети криминалаца. Гуме су већ други пут избушене на возилу његове супруге, а овог пута на зиду њене куће у Борчи осванули су нацистички натписи.

Др Алек Рачић, Printscreen/Youtube
  • Починиоци који то раде, буше гуме тако да их не сними камера. Као да познају терен и знају где је видео надзор. Поново су избушили гуме на ауту моје супруге. Мој овог пута нису дирали, пошто сам га паркирао мало даље услед недостатка паркинг места – казао је др Рачић за Директно.рс.

Починиоци су овог пута отишли корак даље. Осим бушења гума испред зграде на Врачару где доктор живи са супругом и породицом, исписали су графите „Југенд ареа“, карактеристичне за Хитлерове паравојне јединице.

  • У том крају има око 80 кућа. Друге су нетакнуте, само на зиду куће која је мојој жени остала у наследству исписан је графит. Ја се залажем за подизање спомен-обележја за Србе и Јевреје који су страдали у Јасеновцу. Већ 10 година причам о томе. Међутим, по мом мишљењу то је чисто спиновање, односно покушај да се прикаже како су мене нацисти напали, што нема везе с мозгом. Никаквих проблема до сада нисам имао због својих антифашистичких активности и баш ће сада неко због тога да малтретира супругу и мене и оставља овакве графите – додао је он.
Нацистички натписи на кући супруге др Рачића у Борчи, ФОТО: Приватна архива

Истрага је отворена, а занимљиво је то да се овакви испади дешавају у ноћним сатима. Пошто др Рачић и његова породица немају непријатеље и не сумњају ни на кога конкретно, он је убеђен да све ово има везе са његовим ставовима о медицинској и фармацеутској мафији.

  • Осим што говорим о корони и последицама бомбардовања, позивам и на испуњење предизборних обећања Александра Вучића још из 2012. да се похапси здравствена мафија. Сто посто је то у питању, јер други разлог заиста не видим. Нисам ни знао за толике афере у здравству док их он сам није обелоданио током предизборне кампање – рекао је др Рачић недавно за наш портал.
Гуме на аутомобилу супруге доктора Рачића избушене су по други пут, ФОТО: Приватна архива

И даље остаје при тврдњама да овакве отворене претње вероватно имају везе са његовим изјавама у медијима. Очекује да ће полиција одрадити посао како доликује и пронаћи починиоце и захваљује се свим медијима и грађанима који му пружају подршку у овим тренуцима.

Извор: https://direktno.rs/vesti/hronika/319281/doktor-alek-racic-busenje-guma-nacisticki-grafiti.html

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!