Мишљења

Др мед. Јасмина Вучић-Пеев – Синхронизоване медицинске лажи противнe статистикамa и науци

Фото: Бета/Милош Мишков

Пошто је сајт Лекара и родитеља ангажованих против вакцинације деце  https://lrne.org  с експерименталном, непроверном m-RNA технологијом,  једноставно нестао с Интернета, а Радио БГ1 управо промовише криминалну вакцинацију наших малишана, неизмерно је важно изнети чињенице на светло.

Сви знамо да деца нису обољевала од ковида-19 и да за вакцинисање није било индикације, научно поткрепљење. Али, сад, одједном, можете чути у медијима, не само срБским, већ унанимно свим европским, на разним језицима, истоветне здраствене информације које се подударају 100% по реду, сржи и саветима:

  1. тражи се од људи, прво, да на Дан срчаних болести, сxвате важност медицинских прегледа који су представљени као превенција, што је тешко криминално дело, пошто се с тиме не износи права превенција кардиоваскуларних патологија !

Када се говори о инфарктима, шлоговима и повећаном крвном притиску, знамо да се ради о првом узроку смрти по богатим земљама с јаком конзумацијом засићених киселина / масти, то јест животињских и хидрогенизованих масти ! Каузална веза између конзумације масног меса, колача с хидрогенизованим мастима је одавно научно доказана – али, гле чуда! У истоветним говорима професора целог европског континента, нико да се сети да ПОУЧИ НАРОДЕ О ПРАВОМ УЗРОКУ КАРДИОВАСКУЛАРНИХ БОЛЕСТИ – лоша исxрана. Знање о овом узроку, спашава животе.

Листа 60 научних студија, које доказују превентивну моћ посне / веганске хране се налази на крају овог текста:

http://www.kmnovine.com/2019/05/zdrava-Srbija.html

Међутим, моје продане колеге, бесрамни лекари и професори, ЋУТЕ О ТОМ НАЈВАЖНИЈЕМ факту! Зову вас да мерите крвни притисак и да онда доживотно постанете пацијент, без знања о узроку муке која вас разара! Зашто мерити крвни притисак, ако се не зна како га држати на ниском / нормалном нивоу!? Народу се мора рећи, како да артерије остану чисте и да се не оштећују!

Из Батут-Instituta јављају да треба да се крећете 5 x недељно по 30 минута, да би избегли кардиоваскуларне болести – али ако унесeте лоше масти, које се наталоже на артерије, онда спорт ту не помаже да би се артерије опрале! Батут Вас лаже! Никада не можете изгорети све масти оном брзином које се оне таложе по крвним судовима — зато и спорташи умиру од инфаркта. Артерије се могу прати с добрим уљима – незасићеним мастима (маслиново уље…) или с алкохолом (чаша вина или ракије пере артерије, али уништава нервне ћелије, па не сматра добронамерним саветом).

Да, посна исxрана јесте превенција свих кардиоваскуларних болети (шлог, инфаркт, повишен крвни притисак…). Пушење и недостатак физичке активности јесу узроци секундарне важности, с обзиром на масовно тровање с погрешном храном.

  1. Осим, што су се “експерти“ осрамотили не пропагирајући праву превенцију, они су се сви углас, после савета за здравље срца, заложили за вакцинацију деце против ковида, што је такође криминално! Све статистике унанимно показују да деци не требају вакцине, с обзиром да је смртност од грипа (то јест, Kовида-19) мања него од вакцина!

Ево превода о тој теми с NaturalNews, Mike Adams   — https://www.naturalnews.com/2022-09-28-excess-deaths-children-soar-covid-vaccine-rollout.html : 

Број смртних случајева међу децом у Европи расте након увођења вакцине за млађе старосне групе“ 

Европа је доживела значајан пораст броја смртних случајева међу децом откако је Европска агенција за лекове (ЕМА) одобрила Фајзерову вакцину против корона вируса из Вухана (KОВИД-19) дозволу за хитну употребу за употребу у млађим старосним групама.
Према истрази коју је спровео Еxpose, између 22. недеље 2017. и 37. недеље 2021. године, просечан број броја смрти међу децом узраста од 0 до 14 година био је 169,65. Од 22. недеље 2021. до 37. недеље 2022. године, број броја смрти међу децом истог узраста порастао је на 1.224. (Повезано: Вакцине против KОВИД-19 убијају шокантан број лекара у Канади: https://www.naturalnews.com/2022-08-29-covid-vaccines-killing-doctors-in-canada.html ).
То значи да је дошло до повећања од 630 одсто броја смртних случајева међу децом узраста од нула до 14 година широм Европе откако је ЕМА одобрила употребу вакцине против KОВИД-19 за децу узраста од 12 до 15 година у мају 2021.
Истрага Еxpose-а је такође покушала да открије пораст броја смртних случајева од почетка године и открила је да је било 542 пријављених прекомерних смртних случајева међу децом узраста од нула до 14 година широм Европе од почетка године до 33. недеље.
До краја 2021. Европска унија је почела са увођењем вакцине Фајзер за децу узраста од пет до 11 година. Деци узраста од 12 и више година су чак понуђене и додатне дозе. Није изненађујуће да је стопа броја смртних случајева након увођења вакцина против KОВИДa-19 за децу од пет година и више порасла за још једну степеницу.
Од 2018. до 2021. просечан број смрти међу децом од почетка тих година до 33. недеље сваке године износи 63,4. То значи да број смртних случајева међу децом током 2022. године до сада представља повећање од 755 одсто у односу на просек од 2018. до 2021. године.

Европа истражује узрок пораста броја смртних случајева
Еxpose је први пут објавио резултате своје истраге о званичним подацима о смртности у Европи крајем августа. Отприлике три недеље након објављивања ове почетне истраге, билтен Европског мониторинга морталитета (ЕuroМоМо) за 33. недељу 2022. године признао је да „смртност од свих узрока за европске земље учеснице показује повећану вишку морталитета“.
ЕuroМоМо је недељни одбор за праћење којим управља Statens Serum Институт, дански истраживачки институт, уз допринос епидемиолога са подацима из 28 партнерских организација које се налазе у 24 земље широм континента. ЕuroМоМо-ов билтен за 33. седмицу био је први пут да је било који европски одбор за јавно здравље или праћење морталитета икада признао да се стопе вишка морталитета у Европи повећавају изнад разумних стандарда.
Три недеље касније, одбор је још једном признао да „процене морталитета од свих узрока за европске земље учеснице показују повишену смртност“. Штавише, одбор је признао да се број смртних случајева међу децом повећава и да води истрагу о томе зашто.
„Од средине 2021. године, акумулирани ниво морталитета у Европи у старосној групи од 0-14 година изгледа да се повећао“, написао је одбор. „Могућа објашњења се истражују.
Писци на Еxpose-у су приметили да се не надају „да ће власти икада признати да се ти смртни случајеви дешавају због ињекција KОВИД-19″.
„Чињеница да се ови прекомјерни смртни случајеви догодили тек откако је ЕМА први пут одобрила вакцину против KОВИД-19 за децу највјероватније ће бити само још једна ‘коинциденција’ која се додаје на дугачку листу ‘случајности’ које су се догодиле од почетка 2020.“, написали су. “

  1. На крају синхронизованих медицинских обмана, сви заједно су излагали чисте лажи о смртности – насупрот светским и локалним статистикама које јасно показују да је од почетка медицинског експеримента с непровереном технологијом “генетске терапије“ смртност порасла, они кажу да се смртност смањила:  https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php?title=Excess_mortality_-_statistics&oldid=565539 Позивам вас да сами погледате своје локалне или светске статистике по овом питању. Истина се не може сакрити на Интернету.

Остаје нам да сxватимо, да наука не ради више за добробит човечанства – она је киднапована и налази се искључиво у служби психоаптске елите којој роботизација индустијких процеса дозвољава да живи без нас. Грубо речено, ми, радан народ, не требамо више елити, која сада има роботе да јој служе, 24 сата / 24 сата, 7 дана / 7, без дечијих додатака, социјалних проблема… Ми смо на мети за одстрел. 

Само стварање једног ПАРАЛЕЛНОГ ЕКОНОМСКОГ СИСТЕМА у коме би ДАРОВАЊЕ, МАЈЧИНСКА ЕКОНОМИЈА гарантовала свима БЕСПЛАТНУ ХРАНУ, ВОДУ, КРОВ, ОБРАЗОВАЊЕ, ЗДРАСТВО, ЗЕМЉУ… може да нас спасе. Нико нам неће помоћи. Сами се морамо организовати, свако на свој начин с околином која га окружује – делити, даровати, стварати ПОКЛОНЕ уместо профит за елиту – то је екстремна солидарност описана овде: 

https://ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

у срБској 7531.

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!