Мишљења

Др мед Јасмина Вучић-Пеев: Ректификација генетских језуитских заврзлама

У вези чланка “Срби најстарији народ из чијег гена потичу Аријевци, Хрвати, Данци“ :  https://borbazaistinu.rs/srbi-najstariji-narod-iz-cijeg-gena-poticu-arijevci-hrvati-danci/  пренет са сајта  http://kutaknet.com/  осећам потребу као доктор медицине да ректификујем многе кључне податке изнете у овом тексту:

  1. Одмах, на илустрацији овог текста, имате МАПУ РАСПРОСТРАЊЕНОСТИ ХАПЛОГРУПЕ И (И2а) – e, то је срБска генетска група! Она је најстарија! Има око 50 000 година  — “Висок ниво палеолитских И-хромозомских линија карактерише Србију“ : https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22310393/  Oва генетска група се налази управо на Динарским планинам у најјачој концентрацији а има је на Сардинији и целој Европи осим у централној Европи где се може  предпоставити геноцид на лужичким Србима. Друкчије речено, Срби у Херцеговини, БиХ и Сардинији имају 80-90 % ове наше И2а-хаплогрупе која се очитава на мушким потомцима (то јест Y-хромозому), Срби у Србији, Молдавији,Украјини  имају 60-70% ових гена, Срби у Румунији, Бугарској, Косову, Македонији, Грчкој до 50% … – погледајте карту! то су Срби!  Y …Норвершкој, Данској…

https://www.eupedia.com/europe/Haplogroupe_I2_ADN-Y.shtml

Ту се добро види локализација  лужичкиx Србa у сред Немачке – они који су преживели геноциде ватиканских криминалаца који управо све чине да се ово не сxвати!  И сама карта у Вашем преузетом тексту је с неком фотографијом прекривена, па се не може ништа из ње закључити. 

Али, ту се ИПАК види да наши гени иду до Португалије, Енглеске, Турске, Ирана а и Индије (која се не види)…

Ова I2a-хаплогрупа је дакле стара 50 000 година и наравно, много је старија је од R1a групе која карактеристише наше руске потомце који су постали од наших отаца, пре 12 000 година (преко ИЈК групе) !  

  1. Међутим, у тексту стоји погрешно да је хаплогрупа R1а као “наша“/ србска група – тиме се замршава прича и спречава разумевање ове за нас врло важне ствари
  2. Оно што су “научници“ звали “индоеврепско-језици“ јесте срБски — санскрит – погледајте књигу проф. Браниславe Божиновић :https://www.kupindo.com/Klasici-/72263825_Recnik-srodnih-sanskritskih-i-srpskih-reci-Branislava-Bozinovic

Нажалост, наука се данас искривљује, премазује и окреће према потребама. Наших гена има и на северу Африке, међу бедуинима, али и све до острва Мадеире, где су “Феничани“ то јест Срби стигли у Антици – све ове податке нећете наћи на мапама које се контролисане и одштампане тако да замуте вид. Погледајте мапу СИНаја с рекама и планинама у околини на србском језику – пола Сирије има чисто србске топониме – баш тако како данас шиптари прекрштавају наша села и градове по Косову, тако су радили други по нашим крајевима. Језуити који су основали универзитете по целом свету и који данас држе образовање у својим педерским рукама, они причају још увек своје лажи и замазују Истину оваквим очигледним преварантским наративима где се карте и не виде а не одговарају исписаним речима (слика I2а гена а прича о R1а генима) !

Неке египатске мумије такође имају наше И2а гене ! А најстарије археолошке податке Европе винчанске културе, Језуити већ сто година скривају од очију света. Књиге историје се не мењају јер ватикански лажови то не дозвољавају – они одржавају своје наративе. 

И на европском главном сајту за генетику, баш на овој страни о И2а хаплогрупи Europedia.com наћи ћете безобразне манипулације – под насловом “Порекло и Историја“ I2A HAPLOGRUPE стоји на француском следећи текст у трећем параграфу :

“I2a1 semble avoir particulièrement prospéré dans la culture de Starčevo–Kőrös–Criş (6000-4500 AEC) dans le sud-est de l’Europe, où il est encore une des principales lignées paternelles aujourd’hui. I2a1 est également apparu dans la culture de la céramique cardiale (5000-1500 AEC) en Méditerranée occidentale. Les Sardes et les Basques modernes ont hérité de la plus grande partie de leur génome de ces agriculteurs néolithiques de la culture de la céramique cardiale.“

ПРЕВОД : “Чини се да је И2а1 посебно цветао у култури Старчево–Корос–Kрис (6000–4500 п.н.е.) у југоисточној Европи, где је и данас главна лоза по оцу. И2а1 се такође појавио у култури кардијалне керамике (5000-1500 пре нове ере) у западном Медитерану. Модерни Сардинци и Баски су наследили већину свог генома од ових неолитских фармера културе кардијалне керамике.“

ОВДЕ СЕ ПРИЗНАЈЕ, ДА ЈЕ КУЛТУРА СТАРЧЕВА ТО ЈЕСТ ВИНЧЕ, И2А КУЛТУРА ! И ПРИЗНАЈЕ СЕ КОНТИНУИТЕТ И2А, НАШЕ, СРБСКЕ КУЛТУРЕ НА ОВИМ ПРОСТОРИМА ! Али, касније у тексту се прича о досељавању Словена !?!  Кристално јасно – намерна заврзлама и искривљење података на “научном сајту“ ЕУПЕДА-е!

Наслов горe поменутe научнe студијe :  “Висок ниво палеолитских И-хромозомских линија карактерише Србију“ : https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22310393/   je најбољи наслов који третира ову тему – јер, ми јесмо, према науци, најстарији народ Европе. Поред свих чињеница, свих карти, свих текстова, нико то да каже јавно и јасно – јесмо, најстарији народ Европе! Није ни чудо да неки “индијанци“, нативни Американци користе реч коњ за коња!  Ако имамо факт, да су наши И2а гени најстарији, имамо генетске доказе о континуитету старчевачко-винчанске културе, онда смо ми Аријевци!

То је разлог да Википедија на енглеском језику, једино наше “Старчево“ пише на ћирилици, тако да нико од њихових не може да разуме о чему се ради :  https://en.wikipedia.org/wiki/Haplogroup_H_(Y-DNA) ! A ради се о томе да најстарији гени хаплогрупе Х (H) , предходника група (G), И, Ј, К јесте такође нађен на нашим просотрима! То говори о невероватно дугом континуитету наших гена на овим просторима !  Али, и о невероватно поквареним методама језуитских манипулатора КОЈИ ХИЉАДАМА ГОДИНА РАДЕ ПРОТИВ НАС И ИСТИНЕ.  

Благодарујем унапред за ректификацију,

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

у срБској 7531. у листопаду 3-eг

С благословом

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!