Србија и србске земље

Др Марко Јакшић: Пуца се на све стране, Срби се затварају

Фото / Принтскрин

У ексклузивној изјави за Србин.инфо један од оснивача народног покрета Срби са КиМ „Отаџбина“, др Марко Јакшић о сукобима између албанске сепаратистичке војске из за сада непознатих група који су се десили у раним јутарњим часовима у околини манастира Бањске.

-Информације са терена су конфузне, нико не зна ко је тачно напао албанске полицајце. Још се пуца на све стране па су се Срби позатварали у кућама, те се народ више информише пратећи вести него знајући о чему се заправо ради иако се сукоби дешавају на само пар стотина метара од њихових кућа, рекао је др Јакшић и истакао:

-Срби на северу Косова ни данас немају никакву помоћ од српских власти из Београда; а како и могу да добију кад је само пре неколико дана Вучић тражио да српске манастире на Космету чувају припадници Уједњемих Арапских Емирата, државе која је изградила највише џамија на КиМ.

Шта је још о тренутној ситуацији на Косову и догађајима око Бањске рекао др Марко Јакшић погледајте у видео-прилогу па о свему донесите свој ваљани суд.

Извор: Срби.инфо

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!