Србија и србске земље

Др Јована раскринкава скандалозне и незаконите радње Лекарске коморе и власти!

Председница покрета Живим за Србију је синоћ у обраћању уживо путем фејсбук странице упознала јавност са детаљима процеса који се води против ње пред судом части лекарске коморе Србије. Том приликом рекла је како јој је посао угрожен и објаснила поближе ко су људи који је прогоне. Очигледно је кршење процедура од стране лекарске коморе јер је поступак покренут на основу непотписаних и ничим утемељених оптужби. Главни извршитељ прљавог посла у овом процесу је њена бивша шефица. По свим начелима непристрастности , здравог разума, правде бивша шефица не би требало да буде на месту тужиоца и неког ко одлучује о судбини др. Јоване Стојковић. Бивша шефица је током досадашњег поступка показала висок степен непрофесионалсности и пристрасности . Укратко др Стојковић оптужују да је својим изјавама изазвала пад броја вакцинисаних што је за последицу имало губитак више живота . Терет доказивања ове бесмислене оптужбе би требало да је на онима који те оптужбе износе али по свему судећи новински чланци окупационог Блица су довољан доказ за бившу шефицу докторке Стојковић.
Докторка је говорила и о томе како јој је због њеног залагања за слободу избора више пута прећено смрћу, разапињањем, угрожавањем физичког и психичког интегритета. Сваку претњу је пријавила полицији и судовима али ниједном нису стали у њену заштиту и покренули поступак против оних који прете. Докторка је изнела и сумње да је цео процес монтиран и да се изводи у спрези са тужилаштвом и другим државним органима.
Часној докторки је угрожен посао због изношења научних чињеница које се тичу безбедности и учинка вакцина које се дају нашој деци. Не смемо дозволити плаћеницима фармако кућа да тај зли наум прође иако др. Јована храбро и пркосно одговара (парафразирам)- Другови и другарице па ако ћете ви због овога да ми узмете лиценцу па ја ни не желим да будем у вашем друштву.
Цео снимак можете погледати пратећи овај линк

Уредништво Борба за истину