Породица и школа

Др Јасмина Вучић – Пеев: Наша деца у опасности – Радио БГ 1 збуњивањем против малишана!

Радио Београд Један, баш на Свети Понедељак, 25.-ог априла (красника), 2022 (7530) дан који би требао да слави Живот, васкрсење и божје и природе, у емисији за децу, у тринаест часова, представља нашим малишанима две компликоване медицинске теме : мењање пола се осликава нашим најмлађима, без помена шта је кастрација (оперативна или хемијска), које су њене нуспојаве и какав је живот ових преварених “пацијената“ који се диче лудилом на таласима RBG1 у најслушаније време! Не каже се ту да и поред свих безбројних операција, свака длака, свака ћелија, садржи гентску информацију о урођеном полу и да то нико никада не може да мења – то јест, сви медицински захвати, болни и тешки, не могу да промене суштину бића које остаје оно што јесте, на рођењу. Ни реч није изговорена о канцерогеним ефектима “промене пола“, психичким и физичким патњама које ови “пацијенти“ пролазе – да би крајњи циљ био: доживотна хормонална терапија која је сама по себи убијање сопственоиг језгра, спречавање природе Човека да се испољи и тиме убитачна: чисто сатанска. 

Деца треба из емотивне, подле представе, без кључних медицинских информација да разумеју – може се мењати, лако и једноставно, сопствени секс! Само изволите дечице! Као додатну потврдy овој спознаји додаје се у истој емисији, без паузе,  прилог о трансплантацији срца – малишани  чују “специјалисту“ који изјављује да је овај витални орган “само једна пумпа и да се може заменити, трансплантацијом“! Наравно да је ово све далеко, јако далеко, од истине. “Трансплантацијом срца, трансплантирају се и меморије донатора“, кажу хирурзи а и примаоци овог органа у видеу који сажима проблематику која сасвим сигурно није за децу – па није чак ни за све специјалисте, јер се очигледно расправљају о овој техници, нехуманој и не сасвим безбедној :

Примаоци органа живe у доживотној имуносупресији – тако, свака и најмања прехлада може да им буде кобна! Не то није решење, којe ce представља “лако као “добар дан“! Лаж, медицинска, фармацеутска… A питање, шта се дешава с донаторима којима меморије, сећања живе у примаоцима? Одлазе ли они на други свет без својих сећања, као оштећени? Док не знамо, како душа одлази, има ли уопште другог света, не смемо трансплантирати и сигурно не смемо правити пропаганду за ову медицинску технологију. 

Уосталом, зашто се сад свакодневно, говори о болестима срца? Застојима, инфарктима, миокардитису, перикардитису, дилатацијама, инсуфиeнцијама…  Немојте случајно да помислите, да би ово могла бити нуспојава “вакцинација“ које нису биле вакцинације с обзиром да нису спречавале нити заразу нити пренос вируса, већ ген-манипулација: претварање људског организма у произвођача спаик-протеина ! Али… ни то није за децу… нити за Вас.

Малишани само треба да се навикну на неприродне процесе који би постали део њиховог света у будућности… а  све мириша наделко на спремање конзенсуса за чиповање и транcxуманизам, који би постали нормалност будућим генерацијама, ако ми родитељи ћутимо и не протерстујемо! Док мајке раде, оне не знају шта им медија и влада кувају и како моделишу дечије појмовање ствари. 

Не, то није случајно, да се овакве теме сервирају нашим младима који често нису довољно солидни нити зрели. Дестабилизација омладине није једини циљ овквих наметнутих, неприродних, црних порука. Постоји план за уништавање самог појма мушко и женско – родитељ један и родитељ два, то је речник који се намеће на “напредном западу“ за мајку и оца! Google је управо увео аутоматску корекцију за “застареле“ речи које сматра секстичним – свака алузија на полове, мора да нестане: тако, свако ко пише “landlord“ (земљопоседник с акцентом на “господар“ земље) видеће аутоматску преправку речу у owner (власник, где се не види полна именица “лорд“)… Ми који смо живели у комунистичком речнику “другова“ можемо лако да замислимо какaв ће бити бесполан модеран језик будућности: без мајке, оца, сестре, девојчице, сина, деде, бабе… 

Језик је само један од средства напада на Човека и његову природу.

Модом, филмовима, натурањем ЛГБТ вредности… мења се свест тако да данaс имате на болесном Западу родитељe који чак прихватају ову против-природну моду, и децу не третирају према полу – остављају их у незнању о сопственом бићу, прикривајући очигледне разлике физичке и менталне; одбијајући да ставе праве речи на оно што јесте. Шта се добија тиме? Бесполан свет? Не! јер, реалност каже: НЕМОГУЋЕ! Разлике остају, али не жели се да се дефинишу с љубављу и милости, где би лепша половина требала најзад да добије респект, име и добра која су јој хиљадама година била забрањена. Зар је једнакост, не спознати, своју женственост или своју мушкост? Наравно да не – то је збуњивање што заиста није за малишане којима требају јасне линије за спознају света у коме расту.

Кидање веза, породичних, је у току – што се људи више артифицирају, удаљују од природе и самих себе, то је лакше разорити љубав на овом свету која је мрачним владaоцима ове планете, језутским психопатама потуно страна и представља проблем зa преузимања целoкупне људске енергије.

Деци треба све осим збуњивања –  неморално, безобразно и подло је збунити дете, јер оно не зна шта је право а шта не! Зло је то. А сама емиcја за децу, носи управо такав наслов “zbunjivac“… и то не смета нити педагозима (који вероватно и нису били контактирани) нити новинарима најслушанијег Радиа Србије. Некада су емисије за децу, уистину биле за децу – беху то аутентичне бомбе радости, весеља, музике, смеха… баш за малишане, безбрижене, сигурне речи, приче, радио-драме, песмице које дају снагу, лече свакодневне ранице, окрепљују, веселе… наши Колибри освојише свет с својим анђеоским гласићима. Коцкица, Јова Јованобић Змај… поред толике традиције… шта имaмо данас? Данас, то су мрачне  сотонске теме, које сервирају нашој деци. 

Који је то тим  који ово дозвољава? Који су то људи? Имају ли они децу? Зашто се ћути… ово није први пут да “дечија емисија“ буди повраћање, неверицу и страх од будућности. 

Према хебрејском глаголу שָׂטָן  (satan) који значи стопирати, зауставити, спречити, препречити… природан ток ствари – cве оно што иде против природе се зове “сатанско“. Нема ту неких злих духова, али има страшних последица када се ради против те приPоде и њених закона.

Др мед Јасмина Вучић – Пеев 

у срБској 7530-ој години

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!