Природа и здравље

Др Дејан Жујовић: Циљ короне је губитак слободе, мењање психе! Ово је вештачки вирус

Др Дејан Жујовић

Гост Дејана Петра Златановића у емисији „Интервју“ на јутјуб каналу „Центар-Србин.инфо“ био је пулмолог Дејан Жујовић и открио нове податке о вештачком вирусу, али и фрапантне податке о томе да је приватизован водовод у Србији односно да приватне фирме контролишу хлорисање и квалитет водовода, као и да је водећи узрок смртности у Србији веома нездрав ваздух.

„Колико неко мора неко да буде глуп и наиван да поверује у причу о шишмишу и корони. Ова ствар је сигурно направљена, али нису Кинези једини који то раде, сигуран сам да раде и Путин и Бајденови, Пакистан, Индија. Иста је прича као са нуклеарним наоружањем. То све треба укинути. Шта значи то плашење једни других да ћемо да се поубијамо? Свет се после короне никад више неће вратити у нормалу јер је тренд губотак слободе. То је глобална политика, а 11. септембра смо изгубили слободу. Пристали да нас прислушкују, да нас изувају и гурају чудне штапиће у анус на аеродромима, да може само 100 мл течности у личном пртљагу, а у коферу може и 20 литара, која је ту логика?! Сваки властодрћжац у свакој земљи гледа сада да себи нађе простор и окористи се. Ми смо овде и даље примитивни, па се у Србији цела прича врти око новца, а у Америци је то ограничење личне слободе, наметање политичке коректности и најгорих облика понашања као прихватљивих, као и мењане психе савременог Американца који је данас много глупљи и сиромашнији са мање перспективе него 1960, године. Али, такав пристаје на то јер је изашао нови Ајфон 12. Добро дошли на планету мајмуна!“

Жујовић је као лекар и пулмолог посебно забринут за енормно загађен ваздух канцероигеним састојцима који коси животе више од било ког вируса.

„Од 10 људи који добију карцином плућа, један од најчешћих карцинома у Србији, један добија само због лошег квалитета ваздуха. Свако осмо дете које има астму је добило због ваздуха који дише, а не генетски јер су мама и тата астматичари. Од четворо деце до 5 година који имају неку респираторну компликацију попут бронхитиса или синузитиса, најмање једно је добило од лошег ваздуха. Чак 20 одсто смртних исхода у Ваљеву и Ужицу су директне последице загађења ваздуха. То је СЗО у публикацији закључила још пре неколико година и писала нашем Министарству за екологију. Значи сваки пети преминули у Ваљеву и Ужицу је умро због загађења ваздуха. Од 100 умрлих у Србији, њих 56 умре од кардиоваскуларних обољења, а на почетку 20. века је умирало 15, а онда смо свињску маст заменили уљем, променили исхрану, загадили ваздух? Најгори смо у Европи, карциноми нам чине 20 одсто, дијабетес и хринична упала плућа по 4 одсто узрока смрти, саобраћајке 5 одсто. Већину тих ствари можеш да првенираш и спречиш“.

„Ми више немамо ваздух јер је загађен и нездрав, немамо ни воду јер су сва тела која врше хлоризацију и контролу свих водовода у Србији приватизована! Приватник одређује квалитет воде. Прошлог лета смо имали епидемију стомачног вируса у Београду јер је фирма која треба да ради хлоризацију воде заказала неколико дана. Под микроскопом смо уочили бројне бактерије у води попут ешерихије коли, а оне не смеју да буду присутне ни у најмањем проценту! Јел нормално да приватници уђу у наше водоводе?! Протераће нас у резервате, да живимо као гмизавци. Та прича је почела пре 2010. године када је донет план приватизације воводода. Напредњаци су само наставили. Луди морају да схвате важност здраве животне средине, ваздуха и воде. У Краљеву на пример сиромашни људи кујупују најлонске џакове пуне истрошене гардеробе и обуће за 200 динара, па то ложе уместо пелета. То не производи чађ него канцерогене супстанце, а чак 60 одсто становништва у Србији се греје на угаљ и дрва. Некад смо користили кокс, грумен, а сада се убацује лопатама прашина пуна свега и свачега. Срби бацају џакове са ђубретом поред путева, у реке и потоке. Није само држава крива, има нешто и у нашем менталитету. Све моје колеге из екс Југославије ми кажу да је овде много прљаво. Морамо да очистимо прво своје двориште“, апеловао је саговорник Србин.инфо.

Извор: https://srbin.info/drustvo/dejan-zujovic-cilj-korone-je-gubitak-slobode-menjanje-psihe-ovo-je-vestacki-virus/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!