Србија и србске земље

Др Алек Рачић: “НАТО је одавно заузео наше институције и поставио овакве као ви да га штите од тешких ратних злочина које је починио“

Фото: EPA/MAURIZIO GAMBARINI

ХАОС У АПЕЛАЦИОНОМ СУДУ НА СУЂЕЊУ ПО ТУЖБИ РАТНИХ ВЕТЕРАНА ЗА ПОСЛЕДИЦЕ УРАНИЈУМА И ДРУГИХ ШТЕТНИХ ДЕЈСТАВА НАТО БОМБИ

Представник ратних ветерана позвао је као стручног консултанта академика проф.др Алека Рачића, док су против тужбе, а на страни НАТО, били представница министарства одбране и проф.Зоран Радовановић.

Судски ток ишао је у правцу тога да НАТО није изручио никакве штетне материје, да је уранијом лековит а не штетан, да је рак код бораца настао од лоше исхране и нервирања а не НАТО дејстава итд.

Адвокатица ратних ветерана тражила је да се реч да аладемику проф. др Алеку Рачићу као стручном консултанту чији је елаборат у предмету, али су апелационе судује то стално одбијале.

На крају је академик проф. др Алек Рачић устао и надвикујући се изговорио: „НАТО је одавно заузео наше институције и поставио овакве као ви да га штите од тешких ратних злочина које је починио, али за то су заиста морали да одаберу не само људе без образа, части и морала, већ и класичне дегенерике са физиолошком тупошћу као основном дијагнозом. Радом за НАТО не само да радите против себе и својих предака које сте оскрнавили, већ уништавате и будућност своје деце упорним залагањем за теорију како НАТО ништа осим уобичајеног оружја овде није користио. Очигледно је да сте децу збринули у НАТО земљама а овде настављате пљачку буџета склепаног од народних пара да им шаљете за школовања тамо. Направили сте таквим издајничким подрепаштвом апсурд живљења у овој држави, где народ даје паре у буџет из кога се финансирају такви издајници као што сте ви, бандо хохштаплера и вуцибатина!“

Извор: Васељенска

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!