Srbija i srbske zemlje

Dr Alek Račić: “NATO je odavno zauzeo naše institucije i postavio ovakve kao vi da ga štite od teških ratnih zločina koje je počinio“

Foto: EPA/MAURIZIO GAMBARINI

HAOS U APELACIONOM SUDU NA SUĐENJU PO TUŽBI RATNIH VETERANA ZA POSLEDICE URANIJUMA I DRUGIH ŠTETNIH DEJSTAVA NATO BOMBI

Predstavnik ratnih veterana pozvao je kao stručnog konsultanta akademika prof.dr Aleka Račića, dok su protiv tužbe, a na strani NATO, bili predstavnica ministarstva odbrane i prof.Zoran Radovanović.

Sudski tok išao je u pravcu toga da NATO nije izručio nikakve štetne materije, da je uranijom lekovit a ne štetan, da je rak kod boraca nastao od loše ishrane i nerviranja a ne NATO dejstava itd.

Advokatica ratnih veterana tražila je da se reč da alademiku prof. dr Aleku Račiću kao stručnom konsultantu čiji je elaborat u predmetu, ali su apelacione suduje to stalno odbijale.

Na kraju je akademik prof. dr Alek Račić ustao i nadvikujući se izgovorio: „NATO je odavno zauzeo naše institucije i postavio ovakve kao vi da ga štite od teških ratnih zločina koje je počinio, ali za to su zaista morali da odaberu ne samo ljude bez obraza, časti i morala, već i klasične degenerike sa fiziološkom tupošću kao osnovnom dijagnozom. Radom za NATO ne samo da radite protiv sebe i svojih predaka koje ste oskrnavili, već uništavate i budućnost svoje dece upornim zalaganjem za teoriju kako NATO ništa osim uobičajenog oružja ovde nije koristio. Očigledno je da ste decu zbrinuli u NATO zemljama a ovde nastavljate pljačku budžeta sklepanog od narodnih para da im šaljete za školovanja tamo. Napravili ste takvim izdajničkim podrepaštvom apsurd življenja u ovoj državi, gde narod daje pare u budžet iz koga se finansiraju takvi izdajnici kao što ste vi, bando hohštaplera i vucibatina!“

Izvor: Vaseljenska

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!