Србија и србске земље

Доле АV ! Доле “техничка влада“! Доле цео сотонски систем!

Фото: Screenshot РТС
AV и техничка влада и скупштитан чији је манадд истекао

Док сва медија света пишу о украјинском авиону који је натоварен с срБским оружјем у Нишу, екплодирао над Светом Гором и пао у Грчкој, наша манипулаторна медија с титоистичким методама скривају оно што је очигледно: да се насупрот вољи народа који сматра братску Русију као јединог доказаног пријатеља на свету, србско оружје извози нацистичкој Украјини!

Стефановић лаже народ о некој задњој дестинацији  украјинског авиона у Бангладешу, јер ова држава није потврдила никакву наруџбину мина код нас. Cва “srpska“ медија беднички употребљавају ЈАСЕНОВАЧКЕ ЖРТВЕ ДА БЕЗБРОЈНИМ ЧЛАНЦИМА ПРЕТРПАЈУ НАСЛОВЕ О УКРАЈИНСКОМ АВИОНУ — али прочитани су, јер je Србин.Инфо одкрио аферу и представио je народу:

https://srbin.info/politika/igrokaz-jugo-udbe-evo-sta-je-pravi-razlog-farse-vucica-i-hrvata-oko-jasenovca/

А пола Србије која живи изван граниоца може да чита и прати туђе медија чији факти одударају од криминалне сцене која се игра срБској публици. Данас, у времену Интернета, да министар одбране, Стефановић, сервира такве бедне лажи и покрива очигледну велеиздају  — то је недопустиво! Хрватска влада пориче да је било неке најаве посете од стране владе Србије или АV-a ( приватна посета не сме бити узрок медијске хајке). Очигледно, пад авиона је изазвао хитну потребу психопате АV-a да положи цвеће у Јасеновцу, приватно, што није планирано. Опет, по зна који пут, срамота, иде на наш рачун поред оваког болесника. Психопате не знају за срамоту. 

Ово је црвена линија! За ово АУТОКРАТА АV МОРА ДА ОДГОВОРА! ОВО ЈЕ СТОП његовим велеиздајничким пируетама. 

AV мора да оде. Сада! Одмах! Заједно с свим својим пајташима. и с “техничком“ владом! Овај неморални издајник свих срБских интереса не сме да има право да састави било коју владу! Њему се више не сме дати ни једна једина реч. Онај који користи Јасеновац да скрије своје најгоре криминалне операције против Србије, не сме више да добије ни најмању шансу. Његово подсмевање народу, вређање здравог разума су одавно превазишле сваку меру.

Скрећање пажње Срба с издаје Русије на Hrvatsku / Јасеновац, јесте криминална радња као и сви остали мафијашки потези којe овај ноторни лажов, манипулант и преварант најгоре сорте свакодневно почињава.

Предлажем, да људи који су очистили Лазаревац од дрога заједно с вођом Народних патрола очисте и врх државе – они су доказали своје родољубље. Молим их да се удруже, ослободе нас. Њима можемо мирно дати поверење — oни чувају нашу децу и жене. Молим војску да се придружи  родољубима и створи структуру за миран пренос власти на лазаревачке команданте Светог Саве дoк caградимо неки нови систем, без хијерархије, без шефова… где смо сви председници на својим сопственим доменима а и судије велеиздајницимa пред аутентичним НАРОДНИМ СУДОМ (јер немамо више јуристички систем достојан поштовање већ мафијашке структуре које харају по судовима у име аутократе AV-a). 

Молим и сваког појединца да се дигне, заврне своје рукаве и чини што може да би се мирно створио један други свет, који нама одговара а не сотонској елити која актуелно даје наредбе квази свим председницима и владaма света (према изјави Klausa Schwab-a објављеној на Youtube-y;  Ana Brnabic добија директиве у Женеви од ових педофилних / педерских газда). 

Они нама програмирају глад, ратове, несташице, беду…  а природа је дарежљива и неизмерно даје. Има простора, плодне земље (данас 50% све плодне земље света су у рукама ватиканских педера), има свега за стварање сигурног и богатог света.  Само, не делегујмо сопствену политичку моћ, економске одлуке НИКОМЕ ВИШЕ, него будимо суверени у сваком смислу и актери живота. 

Сувереност појединца убија елиту у појам – елитa постаје безвредна и анулисана, кад Човек себе прогласи сувереним бићем што јесте по свим Божијим законима (зато елита уклања Бога из свести људи с страховитим богохуљенима). 

А БЕСПЛАТНОСТ убија моментално њихов сатански абузиван економски систем базиран на профиту.  Зато, предлажем  ДАРОВНУ (мајчинску) ЕКОНОМИЈУ која гарантује свима БЕСПЛАТНОСТ ВОДЕ, ХРАНЕ, КРОВА… основних базичних потреба као и БЕСПЛАТНЕ здраствене, образовне и све друге  СЕРВИСЕ  које би мотивисани добровољци одржавали с сопственом страсти: ко воли да поучава- нека поучава; ко воли да кува – нека кува; ко воли да сади – нека сади; ко воли да гради – нека гради… свако према сопственим интересима да ради из задовољства а не из потребе за плаћањем воде, хране, крова…  Тако друштво може да се залечи и индивидуални суверенитет, уместо државног терористичког суверенитета, може да саживи. А кад је све бесплатно, онда човек може бити Човек (више о томе: https://ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/  ).  Овај мајчински систем креће од сваког појединца – свако ствара, шта жели а не што му други кажу да ствара! Кроз дискусије, конзенсусе, договоре…  се долази до компромиса и одлука. Хоризонтални социјални систем где смо сви на истом нивоу уместо хијераришког вертикалног система постаје могућ!

С благословом,

Др мед Јасмина Вучић Пеев

у срБској 7530-ој години, 17-ог жетвара

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!