Русија и руске земље

Долази Владимир! Срби кидају: Рок бенд из Србије снимио песму о Путину /видео/

Београдски рок бенд „Џепови“, уочи председничких избора у Русији, представио је спот за песму „Долази Владимир“ о руском председнику Владимиру Путину. Спот је снимљен уз подршку Руског дома у Београду.
Према речима вође групе Владимира Нишевића, композиција је снимљена у знак подршке руском председнику Владимиру Путину.
Наиме, према истраживањима јавног мњења, Владимир Путин је изузетно популаран међу Србима, а одлука рокенрол бенда „Џепови“ да сниме песму у знак подршке председнику Русије још једном доказује осећања српског народа.

„Помно пратимо догађаје у свету, а наша песма је наше предвиђање. Шаљемо позитивне сигнале, поздрављамо народ Руске Федерације, са којим делимо вредности и са којима имамо заједнички циљ. Тај циљ је слобода! Срби и Руси су браћа заувек!“, поручио је музичар.

Према његовим речима, Србију и њену „велику сестру“ Русију спаја не само заједничка традиција, историја, култура, већ и заједничка борба.

„Знамо да Русија стоји на бранику заштите породичних вредности и желимо да будемо део те породице. То је и опевано у рефрену песме: ‘Тамо сунце излази, буди се Москва и Владивосток, окрени се и полази, идемо на исток“, нагласио је Нишевић.

На песму је реаговала и портпарол руског Министарства спољних послова Марија Захарова, која је објавила спот и поручила кратко и јасно: Срби кидају!
Извор: Спутник

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!