Свет

Докторка из Мичигена срушила обавезну вакцинацију

Докторка ћелијске и молекуларне биологије разбија “нову” науку која се крије иза експерименталних вакцина мРНА.

Dr Christina Parks

Докторка из Мичигена дала је пуну подршку ХБ 4471, закону који би забранио предузећима у држави да захтевају вакцину против ковид-а као услов за запошљавање.

Она је сведочила и изнела своје мишљење прошле недеље, др Кристина Паркс (Christina Parks) је изнела снажну стручну анализу у којој је објашњено да је неетично за владу да прописује обавезне вакцине које, не само да не спречавају пренос, већ изгледа да слабе имунолошки систем човека.

„… Ово је изузетно сложена наука која је у медијима превише поједностављена како би нам у основи одузела слободу избора“, каже др. Паркс.

Докторка Паркс открива како вакцина не умањује симптоме повезане са варијантом Цовид-а Делта, и каже да “ЦДЦ криви анти-ваксере за ограничења овог дизајна вакцине.”

“Предлажем да они буду транспарентнији и да кажу родитељима да, иако спречава озбиљну болест код њихове деце, не спречава пренос, јер смо створили читаву класу асимптоматских преносника ове заразе који повећавају ширење ове болести”, каже др. Паркс.

Она даље објашњава да су дипломирани доктори наука међу највећим скептицима према овој врсти вакцина, као и Афроамериканци који имају невакцинисану стопу од 70 посто.

„Зашто? Зато што не верују својој влади. Имају ли разлога да не верују својој влади? ” Питала је Паркс-ова реторички, пре него што изнела своје стручно мишљење.

“Па, између 1930. и 1970. године, ЦДЦ је спровео експеримент Tuskegee у којем су затварали нелечене мушкарце са сифилисом и одбијали да их лече. Чак и након што су антибиотици постали доступни, још увек их нису лечили и нису им рекли да имају сифилис. Рекли су тим људима да су ту како би осигурали своје здравље. Злостављали су их. Кажете, “Па то је било у прошлости”, иако не мислим да је 1970. била тако давно. ”

Докторка Паркс закључује ова дешавања у поређењу са дискриминацијом којом се суочавају невакцинисани људи у радној снази као са расном сегрегацијом кроз историју.

“… Говорите ми да се мој син неће моћи образовати ако, на основу историје Афроамериканаца у овој земљи, не жели да се вакцинише?”

„Па ћу вас оставити са тим питањем: кога ћемо искључити из радне снаге? Хоћемо ли наставити са дискриминацијом и сегрегацијом у Сједињеним Америчким Државама? ”

Превод изјаве докторке Паркс:

Здраво. Моје име је Др. Кристина Паркс,

Дипломирани доктор ћелијске и молекуларне биологије овде у држави Мичиген на Медицинском факултету Универзитета Мичиген, па сам врло добро упућена у науку о вакцинама за генску терапију мРНА, овој врсти технологије, као и шта вакцина може направити у телу, шта може, шта не може и чињеница да је ово изузетно сложена наука која је у медијима превише поједностављена да нам у основи одузме слободу избора.

Оно чиме се желим позабавити данас у овом ограниченом времену је чињеница да су захтеви и обавезе за вакцине засновани на погрешној претпоставци да дотичне вакцине против цовид-а спречавају пренос патогена. Тачно? Да ли вакцина за ДТАП(дифтерија, тетанус, пертусис-магарећи кашаљ) спречава пренос заразе? Не. Да ли вакцина против грипа спречава пренос? Не. Да ли вакцине против ЦОВИД-а спречавају пренос? Не. У ствари, оне(вакцине) никада нису биле ни дизајниране за то.

У реду, па се питате: ‘Што је са овим 95% делотворном заштитом?’ Ако погледате та клиничка испитивања, не кажу да се спречава пренос; наглашено је то мера при ублажавању симптома при зарази. Дакле, они су 95 посто делотворне на темељу својих клиничких испитивања при ублажавању симптома прве варијанте, која је у суштини нестала у нашој популацији.

Тачно? Сада преовладава варијанта Делта, а директор ЦДЦ -а Walensky  је у основи рекао да ове вакцине немају способност да спрече инфекцију и пренос Делта варијанте.

Дакле, нашу политику не треба градити на нади у оно што мислимо да желимо учинити, већ на ономе што нам подаци заправо говоре. Па зар ове… вакцине спречавају да се вирус размножава у носу и насопхарyнx-у? Не. Показало се само да спречавају ту репликацију у плућима. Они су различити, слузница се јако разликује од плућа. Врло се разликује од крви. Убризгате га у крв и стварате антитела у крви. Вирус не инфицира вашу крв, већ инфицира вашу слузницу и не стварате никакву заштиту да бисте је неутрализовали.

У ствари, недавна истраживања показала су да вакцинисани, посебно са варијантом Делта, и невакцинисани имају сличну количину вируса у носу и грлу.

У Barnstable–у, Масачусетс, ЦДЦ је пратио избијање 469 случајева Covid-а, 74 посто се догодило у потпуности код вакцинисаних, а 4 од пет који су хоспитализовани су такође вакцинисани против цовид-а.

У реду, па можда они то налажу јер једноставно нису знали за Covid… па је моја главна примедба нашим здравственим агенцијама и ЦДЦ-у који у основи боље знају и обмањују јавност.

Дакле, погледајмо ДТАП за који научници из ЦДЦ-а знају од 2014. године да ацелуларна вакцина против дифтерија, тетанус, магарећи кашаљ не спречава људе да се заразе бактеријом Бордетелла пертуссис, и преносе на друге.

Заправо, никада није ни било дизајнирано за то. Вакцина је дизајнирана за неутралише токсине бактерије Бордетелла пертуссис, знамо га као Магарећи кашаљ; може бити кобно за децу млађу од шест месеци, па неутрализирањем овог отрова спашавамо многе животе. У реду?

Нећу расправљати о томе, али оно што та вакцина не чини је неутрализација бактерија. Оно што се догађа је да потпуно вакцинисана деца иду у вртић, покупе ту бактерију и дођу кући, дају је свом новорођеном брату или сестри, смртно се разболе и одлазе у болницу. Надајмо се да ће их наши медицински радници успети спасити, али кога криве? Сада ЦДЦ криви анти-ваксере за ограничења овог дизајна вакцине.

Предлажем да буду транспарентни и да кажу родитељима да, иако спречава тешке болести код њихове деце, не спречава пренос јер смо створили читаву класу асимптоматских носитеља магарећег кашља који повећавају ширење ове болести.

Сада је стара ДТП вакцина коју сте добили многи од вас мојих година или старији спречила пренос. Кад смо прешли на сигурнију ацелуларну верзију, знали су да никада није дизајнирана да спречи пренос. Било је сигурније, имало је мање штетних нуспојава, али случајеви магарећег кашља прошли су кроз “кров”. Опет долази до оживљавања ове болести због дизајна вакцине и вакцинолози то знају. Они то покушавају решити, па не можемо захтевати нешто што не спречава пренос.

Шта је са вакцином против грипа? Па, показали су да у основи нема разлике, нема статистичке разлике ако сте вакцинисани, или невакцинисани без обзира да ли сте добили грип или не, али је још горе, јер иако је те прве године донекле била делотворна, то је око 65 посто само у спречавању симптома код вас, након тога заправо има негативно деловање, и желим то решити јер је врло важно.

Вакцине су направљене у одређеној варијанти и када та варијанта мутира, вакцина је више не препознаје, па је као да видите потпуно нови вирус, и зато што заправо ви добијате озбиљније симптоме када се вакцинишете против једне варијанте, која затим мутира и тада ваше тело види другу варијанту; тако да постоји потенцијал, а и наука је показала, да је тако било са грипом, ако се вакцинишете против грипа више година, већа је вероватноћа да ћете добити тешку болест, већа је вероватноћа да ћете имати више репликација вируса, а већа је вероватноћа да ћете бити хоспитализовани, тако је и код одраслих и код деце.

Исту ствар видимо код Covid-а и Делта варијантом, па налажемо људима да приме вакцине које би их заправо могле додатно разболети када су изложени овом вирусу и новим мутираним варијантама.

У ствари, ове седмице је изашао чланак и оно што је показало је да са овом Делта варијантом када сте вакцинисани против цовид-а, ваше тело производи антитела која би требала да неутралишу вирус, али они неутрализују само стару варијанту коронавируса. Кад антитела виде ову нову варијанту, они раде заправо … антитела узимају вирус и помажу му да инфицира ћелије. У реду?

Та је научним радовима управо потврђено ове недеље. Морамо гледати у науку и потребна нам је политика која подржава науку, а такође нам је потребна да поштује наша права.

И тако, као доктор наука који познаје науку, ја сам у категорији групе која се највише колеба око ове вакцине против цовид-а.

Да, доктори медицине највише се колебају око вакцине, а следе их људи који имају мање од средње школе јер знају оно што не знају и не верују својој влади, а многи људи су друга група која се јако колеба око вакцине, Афроамериканци. 70 посто Афроамериканаца није примило ову вакцину против цовид-а. Зашто? Зато што не верује својој влади.

Имају ли разлога да не верују својој влади?

Па, између 1930. и 1970. године, ЦДЦ је спровео експеримент Тускегее у којем су затварали нелечене мушкарце са сифилисом и одбијали су их лечити. Чак и након што су антибиотици постали доступни, још увек их нису лечили и нису им рекли да имају сифилис. Рекли су тим људима да су ту како би осигурали њихово здравље. Злостављали су их. Ви кажете: ‘Па то је било у прошлости’, иако не мислим да је 1970. била тако давно.

2012. године огласио се узбуњивач William Thompson који је рекао да смо објавили студију која каже да ММР вакцина не доводи до аутизма, али смо лагали.

Заправо, ми смо обрисали податке који су показали да када се црни дечаци на време вакцинишу имају повећану стопу дијагнозе аутизма, а ми смо то исекли и изоставили из студије.

Као Афроамериканка и доктор наука, желим питати сваког од вас: хоћемо ли искључити 70 посто Афроамериканаца из радне снаге и из образовања? Моји преци нису радили оволико за све ово, долазим из породице која је вредно радила и врло сам свестан да моје привилегије зависе од рада моје баке и моје прабаке и имам велико поштовање према тим људима, а ипак ми говорите да се мој син неће моћи образовати ако, на основу историје Афроамериканаца у овој земљи, не жели да се вакцинише?

Зато ћу вас оставити са тим питањем: кога ћемо искључити из радне снаге? Хоћемо ли наставити са дискриминацијом и сегрегацијом у Сједињеним Америчким Државама?

Хвала вам.

Изјавила: Dr Christina Parks

Извор: Србин.инфо

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!