Србија и србске земље

Док мигрантима деле држављанства и куће, Срби протерани из РСК и даље немају документа

Док мигранти без по муке и науке,добијају документа окупационе зоне република Србија за паљење и рушење наших кућа,Цркви и локала,силовање наших жена и деце,убиства и неред у сваком месту.

Док слуге џихада и исламске државе добијају папире за 2 дана,наш брат Србин Ненад из Ивањице,пореклом из РСК безмало чека 2 деценије на личну карту земље у којој живи,коју воли и коју ко сваки родољуб сматра својом отаџбином..Србију?!

По неком правилу би,као избегло лице,требао да има повлашћен статус при добијању папира своје земље,а он је добио статус „непријатељ државе“ опасан по државу?!Као да је попут поменутих носио килограме хероина и других опијата(за шта су исти одликовани личним картама),па да за то нема право.А никакав се поступак не води кривични против њега.Он је непријатељ државе,а они нису?!

Тако радећи годинама по пиланама,где кад се разболи нема свуда право на лечење,због личних докумената трпи многе проблеме немавши право да пређе границу јер са аутомобилом може само ићи у оквиру земље,нити да има дана радног стажа!

Чачак ћути,Ивањица ћути..Нико не жели да да одговор по ком основу је Ненад непријатељ државе?!И да ли тај основ могу да дају два нижеразредна човека?!Мигрантима букети личних карти,а Србима титуле Непријатељи државе.Непријатељ за љубав својој отаџбини.

ДОКЛЕ ВИШЕ ЋУТАЊЕ?!

Аутор: Алимпије.М.К

Извор: https://vaseljenska.net/2021/02/17/dok-izbeglicama-dele-drzavljanstva-i-kuce-srbi-proterani-iz-rsk-i-dalje-nemaju-dokumenta/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!