Србија и србске земље

Добре вести за вакцинисане који су се покајали

Може се приметити да у задње време има све више људи који су се вакцинисали али су се покајали због тога. Они су уплашени и многи од њих верују да су отровани нечим непознатим и опасним. На срећу, добра вест је да скоро 50 % вакцинисаних људи у ствари нису примили у своје тело смртоносну инекцију него су примили обичну воду (физиолошки раствор). То су сатанисти намерно тако уредили. Испада да они ипак имају милости па желе да поштеде пола човечанства. Међутим, није тако, баш то им помаже да побију много више људи. 

Како то? Људи који су примили ту лажну вакцину (воду) причају да је вакцина добра и нападају људе који се буне против вакцина. Они убеђују друге људе да се вакцинишу. Они примећују да им ништа не фали после вакцинације и подстакнути терористичким медијима — новинарима — они верују да је вакцина добра а ови што се буне су будале, лудаци, анти-ваксери, итд. Они мисле да су вакцинисани и заштићени, али они су примили у своје тело воду а народ је примио отров. Они појма немају о тим ђаволским играма јер не траже Бога у својим јадним животићима који ће се ускоро завршити. 

Не траже Бога. Тражити Бога значи тражити смисао, сврху нашег живота на земљи. Постоји старт, то је почетак трке. Тренутак рођења сваког људског бића је тај старт и тада креће трка до циља. Али где је циљ (смисао), где је судија који ће махнути заставицом кад стигнемо тамо? 

«Добар рат ратовах, трку заврших, вјеру одржах.» — пише у Светом Писму, Тимотеју посланица друга (светог апостола Павла ) 4, 7 

Мало пре тога свети апостол Павле каже:  «Јер ће доћи вријеме када (људи) здраве науке неће подносити, него ће по својим жељама окупити себи учитеље да их чешу по ушима. И одвратиће уши од истине, а окренути се бајкама.» 

Бајке о којима прича Апостол, то је оно што гледамо на екранима. На екранима наших телевизора, телефона, компјутера, на све стране, налазе се ти ПРОЗОРИ. Прозори у пакао. (енг. Windows — прозори) Стартовао човек трку (родио се) и онда кроз прозор — отрчао у катастрофу. 

Полицајци, доктори, новинари и политичари су вакцинисани обичном водом. Међутим, већина њих то не знају. Они мисле да су примили стварну вакцину.То је одличан штос (мађионичарски трик) да се те структуре које управљају друштвом не би буниле и да би весело присиљавале обичан народ да прими смртоносну инекцију отрова. 

Добра вест је да нису само ови носиоци власти шприцани обичном водом, него има и пуно обичног народа који је примио ту лажну вакцину. То су они који се после вакцинације осећају добро, здраво и весело и онда иду на море, иду у кафане и ресторане, иду да уживају у овом свету који ће ускоро морати да напусте. Они су највећи заговорници вакцинације и нападају људе који су против ове светске мађионичарске представе. Ако они схвате ово што је написано, можда им проради сећање да постоји Бог. 

Аутор: Рајко Пећински

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!