Србија и србске земље

До сада је издају и своје нез. Косово гајио у недрима унутар Космета, а сада је усмерава и ка централној Србији

Фото: EPA, Shutterstock

,,О КУКАВНО СРБСТВО УГАШЕНО. Зла надживех твоја сваколика, а с најгорим хоћу да се борим“

Александар Вучић је у маниру ,,предводника албанског народа“, као КТИТОР који ради на стварању нез. Косова (које је у садејству са ,,отвореним Балканом“ – предворје Велике Албаније) и на којем би му позавидела цела ,,Призренска лига“, ЈОШ ЈЕДНОМ ИЗДАЈОМ ,,ПУЦАО“ У ЛЕЂА СРБИЈИ НА КОСМЕТУ, самим тим и СРБИМА КОЈИ ОВДЕ ЖИВЕ!

До сада је издају и своје нез. Косово гајио у недрима унутар Космета, а сада је усмерава и ка централној Србији. Па ће се сада ЦЕЛА СРБИЈА свакога дана сусретати са ДОКУМЕНТИМА (а за који месец можда и таблицама РКС са неком новом ,,пахуљицом“ на дну)

,,ДРЖАВЕ“ КОСОВО које је ЗВАНИЧНИ БЕОГРАД ЗВАНИЧНО ПРИЗНАО!!!

Међутим оно што нама уноси неспокој је ИЗОСТАНАК ЈЕДНЕ ЈЕДИНЕ, АЛИ ПРАВЕ, РЕАКЦИЈЕ на ово ПРИЗНАВАЊЕ АЛБАНСКИХ ДОКУМЕНАТА ,,ДРЖАВЕ“ КОСОВО.

У ствари, било је:

– једне ЋУТЊЕ, упорне и истрајне, државног тужилаштва, војске, полиције, интелектуалаца, медија, јавности (која траје безмало већ две деценије)…на сада већ огољени вид ВЕЛЕИЗДАЈЕ!

– ,,шапата“, једва чујног, рекао бих протоколарног, од стране пар појединаца и родољубивих организација.

Уз нешто гласнију реакцију Милоша Јовановића који, како је реаговао, боље да је оћутао.

Јер је ,,видео“ Вучићев УСТУПАК Приштини, али НЕ И ОТВОРЕНУ И НЕДОПУСТИВУ, ЈОШ ЈЕДНУ У НИЗУ ИЗДАЈА АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА.

– И рекао бих, фрапантне реакције Синода СПЦ који, на челу са патријархом својим, каже:

,,…председник државе се БЕСКОМПРОМИСНО И НЕОДСТУПНО БОРИ ЗА ОЧУВАЊЕ КОСМЕТА У СРБИЈИ и за СВЕТИЊЕ НАШЕ НА КОСМЕТУ“!?????

Па УПРАВО ОН је ,,гробар“ свега срБског институционалног на Космету!

Па ОН је СВЕ СВЕТИЊЕ И СВЕТЕ МОШТИ ЈУЖНО ОД ИБРА ОСТАВИО УЧК ДРЖАВИ планом његовим о ,,РАЗГРАНИЧЕЊУ“!!!

КАКВА ЈЕ ТО БОРБА АМАН?????

Нагласићу, за све што нам се догађа најпре смо МИ КОЈИ НА КОСМЕТУ ЖИВИМО, КРИВИ! Криви, јер бисмо да се неко други за нас бори, протестује, у сукобе можда улази и угрожава своју егзистенцију, а да ми мирно, безбедно, БЕЗ ИКАКВОГ БУНТА, РЕАКЦИЈЕ, све то гледамо и из топлих соба, удобних фотеља са тел. у рукама, филозофирамо и ,,крвнички се боримо“ до задњег гневног коментара!!!

И ТУ ЈЕ КРАЈ!

Дакле, да, кривица је најпре наша. Али би ипак и браћа наша широм Србије и свештенство наше, требало да се, као против Параде срама, исто тако заједно супротставе и ИЗДАЈИ КОСМЕТА, ИЗДАЈИ СВЕТИЊА И СВЕТИТЕЉА НАШИХ, ИЗДАЈИ РАСПЕТОГ, ВАРАНОГ, НАПУШТЕНОГ И НЕЗ. КОСОВУ ПРЕПУШТЕНОГ, НАРОДА СРБСКОГ!

Сигуран сам да се на литијама уз супротстављање болештинама парадирања срама, могло наћи места и ЗА СУПРОТСТАВЉАЊЕ И МОМЕНТАЛНИ ПРЕКИД ВЕЛЕИЗДАЈЕ КОЈА СЕ НА КОСОВУ И МЕТОХИЈИ ОДВИЈА!

Тако да се, нашом већински, али и вашом кривицом браћо наша, ми Срби на Космету потпуно препознајемо у стиховима великог Његоша:

,,Над нама је небо затворено, не прима нам плача ни молитве…Да је игђе брата у свијету да пожали, ка’ да би помога!“

Аутор: Небојша Јовић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!