Мишљења

Ђукановићу из Француског парламента стигао предлог да напусти Црну Гору

После Монака свету је била потребна још једна земља која ће им служити за прање прљавог новца стеченог од трговине дрогом, оружјем и белим робљем.

Независна од Србије постала је пре 14. година а за прљаве послове задужен је последњи рептил стаљинистичког типа, који је изгубио маневарски простор и са шачицом људи који га још подржавају спроводи последње тероре мањине над већином.

Калибар људи који за ову исцеђену и понижену Црну Гору обављају све послове без поговора, можемо видети на доњој слици.
Они су у последњих неколико месеци тукли жене и децу од Бара до Пљеваља, засипали народ сузавцем и гуменим мецима, али и у полицијским станицама пребројавали ребра оним неподобним.

Вођа тима са доње слике је Шкрељи Ален, само један од шиптара са Косова који су плански довођени да на референдуму за независност Црне Горе гласају са лажним личним картама, па је по 100 њих пријављивано да живе на једној адреси у малој гарсоњери.

Како се касније већина њих показала подобним да раде против српског националног питања, позапошљавани су по државним службама, углавном у полицији, Агенцији за националну безбедност и САЈ-у.
И овакви људи, подржани новопеченим монтенегринима, наш народ гањају и хапсе по улицама.

Горња слика настала је пре две вечери испред Центра безбједности у Подгорици на скупу подршке ухапшеном оцу Мирчети Шљивачанину, где полицајци руку прекрштених као у цркви, са пажњом слушају говор оца Николе Пејовића, а након тога прилазе и узимају благослов.

У овоме је разлика између црногорских полицајаца и људи који су доведени да извршавају приватна наређења, буду бодигарди сумњивим ликовима, раде као обезбеђење у ноћним клубовима и на приватним јахтама.

То је показао и недавни случај током хапшења Милорада Ивановића на улазу у Подгорицу, када је умало дошло до туче између две патроле, где су једни бранили младића а други викали „уд’ри га.“

Оно за шта можемо бити сигурни је да полиција у Црној Гори, дакле, момци са горње слике, никад неће пуцати на свој народ и своје саплеменике, јер им крв предака тако наређује.

Свакако, треба да се сетимо и полицајца Милоја Шћепановића из Никшића који је у децембру након 30 година службе дао отказ јер није хтео да туче свој народ.

Ту је и активни полицајац Илија Зековић који је барске литије предводио са главним Крстом на челу, након чега је трпио невиђене притиске на послу.
Али и многи други припадници Управе полиције који су били на литијама неприметни у маси са целим породицама, а ујутру поново у униформи.

Јако интересантно је то да је Ђукановићу из Француског парламента стигао предлог да напусти Црну Гору док још има где да оде, али њему се не иде јер некретнине не може никако да понесе, између осталог и Карађорђевићев Свети Стефан, Краљичину плажу и ко зна шта све још…

Након што је ноћна смена полиције синоћ одустала од асистенције Управној инспекцији за насилну смену власти у Будви, чекала се ова погодна јутарња која је спремна да задатак обави до краја без поговора.

Будва не може да се пореди са Монте Карлом и капиталистички брод се разбио од стене острва Светог Николе а са њега су побегли шиптарски пирати који имају свој последњи задатак…

Аутор: Деан РС

Извор: фејсбук-Деан Деки РС – Official

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину која је у Србији забрањена!