Русија и руске земље

Ђавољи следбеници у рату против Православне Русије

Оно што је најпогубније за овоземаљки свет и народе, као и сваког човека, је сам ђаво, као и његови следбеници, који се маскирају у сваку проофесију. Понајчешће у политичаре, свештенике и новинаре, који се шећу међу народима света нудећи им своје отровне, штетне и разарајуће идеологије, попут робовласништва, феудализма, капитализма, комунизма, нацизма и фашизма, демократије, слободног тржишта, либерализма, глобализма, као и сатанизма… И све то се стављало пред народе и људе, само са једним циљем: Да се код људи разбије и поништи вера у Господа Бога, сина му Исуса Христа, као и Светог Духа. Све са намером, да ти отпадници од Господа Бога, који су сви подвргнути ђаволу и његовој власти, подвргну и све овоземаљске људе, под ђавољу власт и свет сатанаизма.

Најсвежији пример за остварење таквог ђавољег циља и његових следбеника, је лажна пандемија, коју нам наметнуше политичари, доктори и новинари, уз изговор, да се боре за људско здравље, а против неког непостојећег вируса. Нико тај вирус – Корону, до дана данашњег, нигде у свету, није из човека изоловао. У том пакленом и ђавољем плану, уништења људи, помагаше им својом ћутњом и свештеници, као и просветни радници. Али без обзира на ђавољу лукавост, подлост, немилосрдност и лажљивост, коју је ђаво уделио својим следбеницима и ученицима, та подвала о пандемији, као и лажном вирусу се почела и то због часних и храбрих људи, који су исконски верници и следбеници Божијег дела, закона и речи, се пође кроз њихов говор и јавна дела и те како распадати и распакивати.

Многи људи пођоше увиђати и разумевати шта су стварне намере ђавола и његових следбеника, који понајчешће носе одела политичара, свештеника, доктора и новинара. Сем поменутих идеологија, које су до сада човечанству нудили, кад виде да им лаж не даје жељене резултате, е, онда ти западњаци и следбеници ђавола, потежу и за ратом, којег помоћу својих ђавољих политичара и медија подваљују, изазивају и започињу широм света. Не водећи при томе рачуна, колико ће невиних људи, жена, деце и цивила у том наметнутом и подваљеном рату да изгине или страда. Јер ђаво, као и његови следбеници немају никакву доброту или самилост у себи, сем пакост, завист и мржњу према Господу Богу и свему ономе, што је Господ Бог створио. И баш из тих разлога, ђаво и његови следбеници не подносе ни једног верујућег и доброг човека, поготово правдољубца и истинољубца, који је следбеник и поштовалац Господа Бога, као и Божијег дела и Божијих закона. Тако да и овај најновији и подмукли рат, којег је Запад повео против Русије и руског народа, није никакв рат, између Русије и Украјине. Ово је рат између западних ђавољих нациста, фашиста и сатаниста, као и лажних демократа, који су се здружено устремили на Русију и руски народ, и то са намером да их униште. Јер је ђавољим следбеницима, Православна и правоверна Русија – са верујућим руским народом, једина и велика препрека, да ђавољи следбеници свог господара ђавола, поставе на Земаљски и светски трон. И то као господара Земље, људи и свега онога, што је Господ Бог, када је стварао – свет – створио, и човеку, људима и народима као дар, за живот на Земљи дао и поклонио.

Ко то, као истину не види, не схвата или и не разуме, он се загубио, обневидео и обезглавио, али и обездушио и разбожио, те се од Господа Бога одвојио. И то за оно безвредно и материјално – “богатство” -, које му је неки ђавољи западни следбеник у лику политичара, свештеника, доктора, просветног радника или новинара понудио.

Вучић слуга Запада и ђавољи следбеник

Има ли таквих ђавољих следбеника међу нама Србима??? На нашу општу жалост има и то много и лако их је уочити. Јер и они и то свакодневно и то преко својих западних медија и разих портала, као ђавољи политичари, аналитичари и новинари, вриште, пљују, понижавају и лажно оптужују Русију и Руски народ, као и Руску војску, али и председника Путина, са свим његовим сарадницима, да су они кривци за овај рат, који траје. И то рат, који је Русији подметнут и којег Русија тренутно води, против украјинских ђавољих – нациста, фашиста и бандероваца, које громогласно подржавају ти западни ђавољи следбеници. Подмећући Русији, свакава зла и недела, са којима се Запад у свим досадашњим ратовима против човека, народа и држава, као и Господа Бога, до сада, подло служио. Одбацујући при томе истину, која ће њихово ђавоље учење, подвале и недела, као и зло, похлепу и лаж, али и сваку неправду, као и њихов ђавољи – глобалистичко – сатанистички свет, баш та Света Русија, са својим председником Путином и Руском армијом, да згази и у парампачад разбије и то пред целим. Верујући свет је јавно стао уз Русију, дајући јој подршку, да из овог бруталног рата, против Запада, Америке, ЕУ и НАТО – злочиначког пакта, Русија изађе као победник.

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!