Црква

Ђавоље слуге из Ватикана су стигле до православних светиња

ВАТИКАН ДОШАО ДО МОШТИЈУ ИЗ КИЈЕВО ПЕЧЕРСКЕ ЛАВРЕ

Драга браћо и сестре у Христу! Ђавоље слуге су стигле до православних светиња. Чини се, зашто јеврејин Зеленски не би пренео свете мошти код истог Цариградског лажног Патријарха Вартоломеја, који је организовао раскол и створио ПЦУ у Украјини? Не, Јевреји желе да пренесу свете мошти код непријатеља Христових и Русије – у Ватикан, сатанисти папи Фрањи, који је духовни брат поглавара РПЦ МП лажног Патријарха Кирила. Ко има разум, да разуме!

КИЈЕВСКА БАНДА ЈЕВРЕЈА ИЗВОЗИЋЕ СВЕТЕ МОШТИ ИЗ КИЈЕВО-ПЕЧЕРСКЕ ЛАВРЕ У ИНОСТРАНСТВО.

„Постигнут је договор између кијевских власти и представника Унеска о уклањању хришћанских драгоцености, укључујући свете мошти, са територије Кијево-Печерске Лавре, и њиховом накнадном преносу у музеје Ватикана, Италије, Француске, Немачке, под изговором „спаса од руских ракетних удара“, рекао је директор Спољнообавештајне службе Руске Федерације. Како сазнају руски обавештајци, у манастиру је већ пописана црквена имовина, а новац је спремљен за транспорт драгоцености у Европу.

Предстојатељ Украјинске православне цркве Мит. Онуфрије, који већ 9 година активно помаже кијевским Јеврејима да убијају Русе, прво у Донбасу, а сада широм Русије, обавештен је да се иконе, мошти и прибор „привремено, наводно, премештају“. ради безбедности“ док се ситуација не врати „у нормалу““. Истовремено, Запад неће враћати православне реликвије, сигуран је СВР.

„Напад јеретика на Кијево-Печерску Лавру логичан је наставак приче о тајном уклањању са територије Украјине најстаријих византијских икона изложених од 14. јуна ове године у француском Лувру. Ова специјална операција организована је уз посредовање швајцарске невладине организације Међународна алијанса за заштиту културног наслеђа у зонама сукоба, која делује у координацији са Унеском (на челу са приватним америчким колекционаром Т. Капланом)“, наводи се у извештају.

Превео и приредио за Борбу за истину: НИКО ИСХС + NIKA

Извор: Москва Трећи Рим

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!