Мишљења

Ђавоља замка Давовске групе

Та ђавоља замка у коју свет и човечанство ненадано упаде, постављања је од ђавољих следбеника Давоске групе, који закључише: Да је превише људи на Земаљској планети, те их, из тих разлога, треба чистити, уништавати или убијати са свим средствима са којима та ђавоља – банда злочинаца располаже. А располажу не само оружјем, већ и са војним НАТО- пактом, као и са безројним хемијско – биолошким отровима, које њихове експерименталне и тајне лабораторије и компаније производе.

На људску жалост и трагедију, они те отрове и употребљавају и то дрско и без икаквог страха од људи и човечанства. Званично и јавно напали су од пре две године, проглашавајући лажну пандемију, али и смртну опасност по људе, од неког, до данас не изолованог вируса – Короне. Реакције људи, као и све злочиначке мере, безакоње и присилно “вакцинисање” – људи, а однедавно и деце, које су по наређењу политичара и доктора, над људима спровођени, уопште не треба да описујем. Сви људи света су то видели и на себи осетили, поготово они људи, који су схватили подвалу и тај подмукли и злочиначки напад на човечанство. Препознајући ту замку у коју су нас ђавољи следбеници, из Давоске групе, намили и убацили. При том, забрањујући трезвеним и разумним људима, као и најбољим светским стручњацима из медицине, хемије и биологије, да кажу своју јавну реч, о том пакленом и ђавољем плану, лажне пандемије. А коју та сатанистичка дружина, спроводи над људима и човечанством и и то уз помоћ неких ињекција, које њихови гласноговорници; Бил Гејтс, Фаучи и Клаус Шваб, назваше вакцинама против “смртног вируса – Короне” ???

Као што припоменух, иако тај вирус нигде и никада до данас није из човека – медицински и научно извађен, страх од тог вируса се и даље и то путем сатанистичких медија, међу народима и људима света и даље шири. Та ђавоља банда од свог плана, смањења људске популације на Земљи не одустаје. Напротив, они ће тај план и даље наставити извршавати, не само помоћу разних хемијско биолошких отрова, и ињекција, већ и помоћу војних сукоба и ратова, које ће у појединим дијеловима света, уз своје послушне плаћенике и изазвати. Баш као што изазваше и овај рат против Русије, из разлога, да сакрију све остале злочиначке радње, које врше над људима и човечанством широм света, а ради постизања свога злокобног и злочиначког циља – смањења људске популације на Земљи и то од једне милијарде.

Да су ове чињенице лако проверљиве и тачне, потврђују припремљени закони, које политичари и владе многих држава света, а по наређењу Давоске групе, морају да донесу и то о обавезној вакцинацији становништва и деце, и то против „вируса – Короне“. Тако да та ђавоља – злочиначка замка, у коју је упало човечанство, а коју нам је подметнула та западна – светска и ђавоља – Давоска група, неће сама од себе да се откључа и склони са људи, света и целог човечанства. Поготово што је та Давоска група, задојена нацизмом и фашизмом, којег они јавно обзнанише на Украјинском – Мајдану 2014. године, као и у Одеси. Сва њихова ђавоља идеологија и ђавољи пут, до оставрења њиховог циља, те “ златне милијарде “, људи на Земљи, је ништа друго, него ли ђавоља творба, који је и породио нацизам, фашизам и сва зла овог света. А којег они – Западњаци, ђавољи следбеници у Украјини, као своје одњеговано чедо, свим могућим средствима бране и хране, не само новцима и оружјем, већ и медијским хвала. Све некадашње европске, а нацистичке државе, а данас такозване демократске, и то предвођене Америком, поново су се окупиле и стале у исти ђавољи и нацистички строј. И то строј злочинаца, којима су сада, због сметњи у извршењу њиховог ђавољег плана, највећи непријатељи Руси и Руска држава, са председником Путином на челу.

Сем Русије, тој злочиначко – ђавољој банди су мрски, али и велики непријатељи и сви они разумни и добро обавештени људи, који њихов, паклени план разоткривају и о њему јавно људима и народима света говоре. И што више људи, о овој замци и пакленом ђавољем плану, и то његових следбеника из Давоске групе говори, то ће бити боље за сваког доброг и поштеног човека, без обзира ко он био или где живео. Али ће уједно бити и велика припомоћ Русији, Руском народу, као и председнику Путину и његовим сарадницима, који се дивовски и храбро боре, против Западног и ђавољег зла у свету, у свој својој злоби и злу, са свим својим следбеницима. Откривши при томе и свој коначни злочиначки план и циљ – “велики ресет”, а то преведено значи, оставити само једну милијарду људи на Земљи.

Е, зато те злочинце и ђавоље следбенике, без икаквих дилеме или милости, треба зауставити и уништити, иначе ће они уништити човечанство и сву ону доброту, коју смо сви људи и народи на Земљи, од Господа Бога добили.

Аутор: Милосав Миле Кнежевић

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!