Породица и школа

Дизни наставља са својом геј агендом

БАЗ СВЕТЛОСНИ: ДИЗНИ НАСТАВЉА СА СВОЈОМ „НЕ ТАКО ТАЈНОМ ГЕЈ АГЕНДОМ“

Сви знамо да је Дизнијеву корпорацију запосела радикална ЛГБТ руља. Између осталог, Дизни отворено рекламира своју „не тако тајну геј агенду” и политику активног повећања броја ЛГБТ ликова у својим продукцијама, забрањује запосленима да користе изразе „даме и господо“ и „дечаци и девојчице“ како не би увредили оне који се не идентификују као припадници једног од два пола, поносно спонзорише линију „Прајд” артикала намењену малој деци, и јавно се противи новом закону Флориде који забрањује државним школама да индоктринирају ђаке радикалном ЛГБТ агендом.

Важно је приметити да је Дизни платио огромну цену за то што је пуном паром кренуо путем освешћености. Након што се Дизни успротивио горе поменутом закону Флориде, гувернер Рон ДеСантис и законодавно тело Флориде одузели су компанији статус посебног пореског округа у области Орланда (што је компанији сваке године штедело милионе долара), а амерички сенатор Џош Хоули представио је предлог закона који би окончао заштиту ауторских права за многе Дизнијеве ликове. Поред тога, бројне петиције широм света које се противе Дизнијевој подршци радикалној ЛГБТ агенди, укључујућии оне које је покренуо портал IfamNews, организација Citizen Go са седиштем у Европи и Кристофер Руфо (који је разоткрио велики део Дизнијевих покушаја врбовања деце), већ су прикупиле на стотине хиљада потписа. А што је најважније, откако је стао на страну радикалне ЛГБТ агенде у културним ратовима, вредност Дизнијевих акција смањена је за скоро 50 милијарди долара, а јавна репутација корпорације међу 100 највидљивијих компанија у Сједињеним Државама пала је са 37. на 65. место.

Уз све ове ударце које је претрпела, човек би помислио да ће корпорација престати да заузима страну у културним ратовима, зар не? Невероватно, али одговор је не. У новом анимираном филму Дизнија и Пиксара Баз Светлосни, намењеном деци, који ће се премијерно приказати 17. јуна, Дизни је једног од главних ликова (Алишу Хоторн) приказао као лезбејку и убацио сцену у којој она љуби своју жену. Због тога што Баз Светлосни промовише ЛГБТ агенду, четрнаест земаља које подржавају традиционални морал већ су забраниле филм, а могуће је да ће им се придружити и друге земље.

Дизни, међутим, остаје тврдоглаво при свом. Како преноси Ројтерс, продуцент филма, Гејл Сасман, изјавила је:

„Нећемо ништа да исечемо, посебно нешто тако важно као што је љубавна и инспиративна веза која показује Базу [Светлосном] оно што му недостаје због избора које доноси, тако да се то неће избацивати.”

Исто тако, Крис Еванс, који даје глас главном лику, изјавио је:

„Сјајно је што смо део нечега што чини корак напред у смислу социјалне инклузије, али је фрустрирајуће што још увек постоје места која нису тамо где би требало да буду.”

Ето, све је речено. Упркос томе што је изгубио милијарде долара и претрпео велики ударац на репутацију због отворене подршке ЛГБТ агенди, Дизни и даље тера по свом и наставља с напорима да нам сексуализује децу. Чини се да би само банкрот могао да натера Дизни да одустане од подршке ЛГБТ агенди и врати се породичним вредностима свог оснивача. Надајмо се да ће пре тога научити лекцију.

Слика: Дизни

Аутор: Роберт Сидлецки

Извор: ИФН

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!