Природа и здравље

Дигитализација као средство поробљавања

Фото: freeimages.com

Новости јављају на првој страни : “На Самиту о управљању вештачком интелигенцијом Светског економског форума у Сан Франциску, чији је домаћин био Центар за четврту индустријску револуцију (Ц4ИР), Србија се као 33. држава придружила Алијанси управљања вештачком интелигенцијом“:

https://www.novosti.rs/c/ekonomija/vesti/1303859/srbija-postala-clanica-alijanse-upravljanja-vestackom-inteligencijom-brzi-razvoj-ekspertsku-podrsku

У хвалоспеву, каже се даље, да је Самит “окупио лидере и стручњаке из преко 200 водећих светских компанија и организација“ и да је Србија “водећа у региону по развоју ове технологије“.

О чему се тачно ради, види се из сотонске књиге Четврта индустријска револуција, самог аутора Klausa Schwab-a, детаљно описане у чланку где се може наћи и линк за бесплатно читање тог страховитог текста:

https://borbazaistinu.rs/suverenitet-pojedinca-kao-melem-protiv-psihopatskog-globalizma/

Учесници самита неуморно раде на стварању Интернетa Ствари ( Internet of Things – IoT ). To јe је попис свега што постоји од кућа, станова, објекта свих врста па и дрвећа, књига, песама…У Португалији се већ виде чиповане палме које се према старости, позицији, имену сортe стављају на “попис“, то јест Интернет. Све што смо посадили, створили, изградили… мора да буде видљиво кроз “инвентар“ и постане део Интернета Ствари. Коме и зашто треба такав “попис“ ? Контрола је сигурно у питању, али и ново опорезивање. Тако ће отимачина ићи по попису и њиховим новим прописама у циљу “бољег света“ ! Бољег, само за њих, као и увек ! Зато, поседовање имовине која је база суверенитета и независности од њих/њиховог система мора бити забрањена, a наша деца “неће имати ништа и биће срећна“. Користећи знање психологије, они знају сада како да манипулишу наша осећања, не само мисли. Oпште образовање и математичке способности постају све слабије а нереални свет емоција покрива наше перцепције. Обмана, је врхунски алат психопатске елите. Као што су одувек манипулисали историјско знање и претварали жртве у џелате, а џелате у жртве, сада манипулишу сво генетско, психолошко, медицинско знање искључиво у своју корист, како би задржали власт над нама и целом Kреацијом. Сво научно знаање створено из чистог хуманизма за бољитак људског рода је киднаповано и употребљено искључиво у сотонске сврхе против слободе и напредка људи.

Даље, ради се на стварању Интернетa Tела ( Internet of Bodies – IoB ), пописy људских организама, с генетским кодом, који се при рођењу узима из пупчане врпце и стварању „Printed  Beings“, “одштампаних бића“/ „робова“, производ њихових асексуалних биоинжињеринга, а не природног односа две особе супротног пола. Cтерилитет експоненцијално расте свугде по свету (пестициди – глукофосфат !) док они већ одавно скупљају сперму даваоца, јајне ћелије, крв новорођенчади… како би у сопственом безбожничком сценарију стварали “добре“, послушне робове. Наша крв, генетски код, сперма, јајне ћелије.. су даване без помисли да би неко могаo да их да користи против нас самих. Ето, сад видимо, како “отштампана бића“ могу да се стварају по жељи психопатске “елите“, користећи наше ћелије и нашу наивност. Не сxватамо, још увек, да наука, поодавно ради против нас.

Читање генома човека довело је до способности владаоца света да створe роба каквог год желe, скројеног за служење, понижење и гажење. Лечење неких ретких генетских болести су само споредно дејство открића АДН кода. Није то била примарна сврха научних напора да се проникне у тајне Постојања.

С роботиком, ми можемо данас да заменимо скоро целокупни мукотрпни рад било кога. Али, “елита“, не жели да са нама дели огромна богaтства које смо створили робовањем, копањем јужноамеричких мина злата, африканским дијамантима, индустријализацијом… Не она жели сво знање и сва богатства искључиво за себе. Као чисте психопате без емпатије и саосећања, они стварају свет по сопственој слици – неправедан, болестан, гадан свет без слободе и љубави.

“Елита“ нас сматра животињама (Harari, v.d. ) управо онако како  је- вре- ји третираjy не – је -вре -је ( го-jи- ме). Ко не верује да је то тако, може да консултује сајт самих је-вре-ја који су изашли из сопствене религије и откривају невероватну идејну перверзију старо-тестаментске мисли коју ортодоксни практикују а не-тa-њаху јавнo и бесрамно oбјављује ( “палестинци су животиње“ ) :

https://daatemet.org.il/en/

У тексту Новости, примећује се “штимовање“ (ресетинг) новог  политичког језика и мисли – “200 водећих светских компанија и организација се састају“ ! Нема ту представника политичке моћи суверених држава. Заменили су их “компаније“ (мегакорпорације) и њихови плаћени стручњаци ! Ето, ко су нови владири у новом светском поредку коју “елита“ управо гради пред нашим очима. То су они који поседују капитал и технолошки knоw hоw.! Технократе. Они стварају под штапићем владаоца из таме свет који њима одговора, баш онако како су користили ропство као средство за “напредак“ и крваве освајачке, пљачкашке походе за богаћење.

Ови власници технологија нису нити суверени нити добронамерни – они раде под Schwab-om који диругује жеље “елите“. Њихова улога у стварању новог, ресетованог света је истоветна свим пљачкашима, диктаторима и поробљавачима. Једино су методе постале суптилне и иду под кожу, како то описује официјални технолошки саветник “елите“ Harari, који као хомосексуалац “ожењен“ мушкарцем, живи у сред из-ра-ела – његове изјаве можете наћи овде :

https://borbazaistinu.rs/resetovanje-sveta-po-sotonskim-principima-antihrista/

Наравно, на овом нивоу, уважавање људских права, дипломатски имунитет представника суверенистичких влада и уобичајено поштовање права не постоје. Корпорације “развијају“ свет у коме су им суверенисти најљући непријатељи – они који неће да други владају њима се сакционишу, цензуришу и уклањају. Русија је један пример како се то ради – сва њена имовина је заплењена на Западу, Руска централна банка je литерално опљачкана преко “дигиталних“ линкова и руски спортски, музички, литерални, филозофски, медијски…  представници забрањени у медијима Оксидента. Најутицајнији руски медији, RussiaТoday, показује црни екран од првог марта 2022. то јест, од срБске 7531. године, позивајући се на неки Реглемент ЕU-е, број 833/2014.

Замисите само, кад се може једна Русија тако немилосрдно понижавати и пљачкати, њени телевизијски екрани заћуткивати, њени великани Толстој, Достојевски забрањивати… шта онда западни насилници не би чинили малом обичном човеку ? Има ли граница њиховом психопатском лудилу ?

Сама Европска Унија је основана на унији држава без суверенитета – Брисел диктира. А највишљи орган, ЕU-комисија, није изабрана од народа ! Ту се одлучује без респекта права, па је чак и бомбардовање Србије било одобрено од овог малигног тела. Позивати се на међународно право, нема смисла у једном свету где владоци који су писали закон, га сами не поштују. Закон им смета да пљачкају Сирију, Либију, Ирак, Србију… па се преко мултинационалних предузећа и банака обављају незамисљиви дигатилни походи на имовину свих. Кренула је пљачка на велико кад су Кипарске банке опљачкане. Онда су грчки пензионери остали без пара, земља се распродала – Немци су све покуповали за џаба… и аеродроме и луке и институције… Оно што нису могли с Хитлером да остваре, учини су у тишини, мање или више законским путевима који су сами крчали кроз џунглy европске администрације. После тог уводног вежбања, дошла је и пљачка Русије. Преко Интернета Ствари (ИоТ), велико пљачкање Западњака, под плаштом “заштите природе“, следи. Остаће голи и без деце, јер су ћутали и саучествовали у свим крвавим походима NАТО-а :

https://borbazaistinu.rs/lista-americkih-zlocina-sirom-sveta/

Несумљиво, сви ми смо на реду. Најављено је да нећемо моћи садити сопствено воће и поврће без дозволе. Нећемо смети зачињати децу и рађати. Нећемо имати имовину. Слушаћемо само одабрану сатанску музику коју нам папољубац на трону Сроске Православне Цркве већ рекламира :

https://borbazaistinu.rs/uzdignimo-se-iznad-svakodnevnice-yprkos-papoljubacu-yprkos-svemu/

“Елита“ у мраку, је највероватнија састављена од злих стараца, неспособних да користе дигитални свет, па им се причињава да ће нас стесати на обичне зомбије којима преко холивудских филмова неуморно сликају апокалиптичне слике будућности. Скривају се иза вештачке интелигенције, коју они сами програмирају преко својих привилегованих послушника да би нам даље  продавали старе ватиканске лаже, NАТО приче и заврзламе свих врста у овој епохи “после-истине“ којy су такође они увели у медија. Представљају ту “интелигенцију“ као суперирорну, па нам се очигледно ругају. Као да је ми нисмо створили и не знамо како она функционише. Сада управо скидају одговорне за стварање ових митова о суперинтелигентној “интелигенцији“ – ево, како изгледа један разговор о Косову с њиховом глупом машином која ћути, кад јој дајете факте контрадикторне њеним статовима:

https://borbazaistinu.rs/razgovor-s-super-inteligentnom-vestackom-inteligencijom-o-nasem-kosovu/

Ово је “дигитализација“! То је та Четврта индустријска револуција коју нам они сервирају у златном оквиру а садржи најгоре могуће слике будућности, без икакве слободе мисли, тела и дела. Родитељи, мајке и очеви разумеју о чему се ради. Зато им се деца отимају с “социјалним сервисима“, отуђују и продају хомосексуалним паровима на “образовање“, који ће множити психопатију, беду и јад. Мајке, очеви, родитељи постају сметња с својом љубављу и нагоном за одбрану потомства. Али, у тами мрака, психопате су толико напредовале да су им и наши организми увелико доступни. Преко “здраствених пасоша“ где су уписани име примаоца covid – “вакцине“ унесених у дигитални систем, пацијенти су хаковани и огољени – њихови подаци постају доступни онима којима су потребни. Имена све наше  срБске деце стоје у хрватским серверима, који су доступни било коме у ЕU. Чему то ? Је ли то “дигитализација“ у којој смо “водећи у региону“ ? Или се ради о некој тамној, нама незамисливој робној размени ?

Веза између физичког бића, организма, то јест Tела с компјутерима, дигиталним светом је већ делимично остварена (IоB). Постоји могућност да графени унесени у тела приликом “вакцинације“ играју улогу сензора па се могу звати и чиповима. Ажурирање тих графена је највероватније потребно с новим “вакцинацијама“. Контрола о томе  колико ће калорија добити које Tело, где сме живети, где сме путовати и када… постаје технолошким “напредком“ сасвим могућа. A, “паметни градови“ пуни камера неће ниједан једини корак пропустити. Чипована дрвећа и чиповани људи морају постати нормала у њиховом “врлом свету“. Сваки аспект нашег “животињског“ живота мора бити доступан владаоцима, како би задржали своју топ позицију на хијерархијској пирамиди коју хране митом, привилегијама, профитом… а која би се у економији ДАРовања одмах срушила :

https://borbazaistinu.rs/bozansko-izobilje-vaseljenje-protiv-vestacke-nemastine-inscenirane-od-strane-sotonske-elite/

Ко има децу, унуке, вољене… не може да ово дозволи.

“Нека борба буде непрестана“

Свима с благословом,

др мед Јасмина Вучић Пеев ,

у срБској 7532-ој години, у грудену 20-ог

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!