Свет

Др Вернон Колеман: Десет ствари које ће се догодити ако се не супротставимо корумпираним политичарима!

Ово је рат између упућених и неуких, храбрих и кукавица, достојанствених и недостојанствених, уважених и непоштованих. Ако не побиједимо у овом рату, сви ћемо умријети, осим зле елите. Етатизам је, како га практикују присталице Агенде 21, најгори облик насиља који постоји, јер је то полиција и војска, које влада усмерава против народа.

Не може се порећи да свет постаје луђи – и да су завереници који сада воде наше животе све арогантнији. А зомбији постају све глупљи. Недавни догађаји показују да непријатељу, глобалистима, више није стало да ствари изгледају добро или да прикрију своје лажи и преваре. Свако, било где у свету, ко верује политичарима, саветницима или главним медијима сигурно је луд.

Британски заступник недавно је рекао да важни људи требају бити изузети од тајних правила. Неколико дана касније, Борис Џонсон објавио је попис људи који су ослобођени самоизолације кад дођу из иностранства. Службеници који присуствују фудбалу изузети су од правила која утичу на нас остале. Ситни мали коронавирус очито на њих не утиче. Унаточ обећањима да неће постојати пасоши за вакцинисане – и да се невакцинисани неће третирати као грађани другог реда – управо се то догађа. Крше законе о дискриминацији, али заверенике то не занима. Бројне велике твртке захтевају да им запослени кажу јесу ли вакцинисани или не – толико о медицинској поверљивости. И постаје све јасније да они који нису вакцинисани неће моћи путовати или радити.

Политичаре није брига што докази показују да вакцинисани умиру од ковид-19 – чак и након два убода експерименталног, неприкладно одобрене вакцине. Чини се да нико у влади не брине што стопа смртности од убода прогресивно расте – с хиљадама које умиру након што су вакцинисани, а стотине хиљада озбиљно и трајно озлеђених. Сви смртни случајеви одбацују се као ретке или само још једна случајност. Ефикасни за коронавирус редовно се одбацују или демонизирају. Проверите редовно ажуриране детаље о смрти и озледама на мојим веб страницама.

Они који говоре истину ућуткују се и уништавају им животе на све могуће начине. Владе и медијске организације још увек бесрамно тврде да су вакцине ковид-19 сигурне и ефикасне.
Такође потискују моје видеозаписе – што их је све теже пронаћи. Откако сам снимио свој видео с насловом Лажи на ББЦ-у, Деца која умиру постало је готово немогући пронаћи их. Говорити истину о вакцинама ковид-19 није популарно.

У свом недавном видеу о маскама под називом Многи носитељи маски бит ће мртви или дементирани за десет година, који се тренутно добро сузбија на интернету, цитирао сам Сусан Мичи која није лекар, али која је важан саветник Британаца, Влада и директор је центра за промену понашања. Каже да бисмо заувек требали носити маске и држати се социјалног дистанцирања. И не бих се изненадио ако она успе. Као што упозоравам више од годину дана, ништа од тога никада неће нестати јер ништа од тога нема никакве везе с буговима или инфекцијама. Овде се ради о контроли. Чини се да никога није брига што је је Мичи, виши саветник британске владе, комунист и члан комунистичке странке. Можете ли замислити фрку да је владин саветник био члан БНП-а? ББЦ и Тхе Гуардиан експлодирали би.

Потпуно је јасно да се проводи Агенда 21. Левичари су у средишту владе и већине јавних тела. А готово је исто и негде другде, у Европи и свету. Успут, ако не можете пронаћи мој најновији видео који указује на то како ће и зашто носитељи маски за десет година бити мртви или дементни, транскрипт можете прочитати овде .

Влада Велике Британије каже да ће запослени у будућности добити законско право радити од куће. Но, послодавци се не могу присилити да им то дозволе.Током посљедњих осамнаест месеци били смо изложени великом броју апсурдно нетачних предвиђања Империал Цоллегеа и несретног Фергусона. Драго ми је рећи да су моја предвиђања у готово 250 видеозаписа и стотине чланака на веб страницама била доследно тачна. Сви су још увек ту ако желите проверити.

Дакле, ево још неких мојих предвиђања:

Предвиђање 1:

Поред  доступних доказа који доказују да су ковид вакцине убојита и изазивају озбиљне здравствене проблеме, влада не одустаје да деци убризга отровна експерименталне вакцине. Фајзер каже да је њихова вакцина сигурно за децу и да је одобрено за 12-годишњаке, па „проверавачи чињеница“ и ББЦ такође кажу да је сигурно. Емисари широм света желе да деца буду вакцинисана. Никога није брига за информисани пристанак. Свако ко убоде дете на крају ће бити ухапшен и затворен као криминалац.

Можда се сјећате да је ББЦ издао Британце емитујући срамотни видео Американке Деви Сридхар – која, попут већине људи саветују владе о здравственим питањима, није лекар. Госпођа Сридхар уверавала је децу да су вакцине 100% сигурна. Никада није направљен ниједан фармацеутски производ који је 100% сигуран. Је ли то погрешка настала због незнања? Или је погрешка била намерна? Не могу се сетити трећег објашњења. ББЦ је исто објавио да је вакцина исправна не спомињући Сридхар – која је још увек савјетник шкотске владе за ковид-19. Жене која је хвалила фондацију Гејтс и сарађивала с Челзи Клинтон? Зашто такозвани проверавачи чињеница нису напали ББЦ? Госпођу Сридхар је требао проклети сваки новинар на свету. Колико видим, она се извукла. Колико ће деце умрети због малог видеозаписа који је ББЦ емитовао? Стотине? Хиљаде? Колико је људи убио др. Шипман?

Изазивам ББЦ да изнесе име једног стручњака којег су користили, а који нема везе с индустријом дрога, Гејтсом или Владом и који, према томе, није отворен за оптужбе за предрасуде. ББЦ је, с правом, омраженији него икад у историји. Нико не сме плаћати накнаду за ББЦ лиценцу – наравно, избегавајте је легално, али немојте им дати ни цента. Они, попут оног јадног крпа таблоида Тхе Гуардиан, имају финанцијске везе с фондацијом Гејтс.

Колико ће деце умрети као последица убода токсином који не чини оно што већина људи мисли како би их заштитио од опасности која готово сигурно није претња више од муње за децу? Никога није брига што се показало да је јак имунолошки одговор оно што штити младе од ковид-19.

Предвиђање 2:

Притисак на невакцинисане драматично ће се повећати. Публиц Хеалтх Енгланд већ је рекао да ће вероватније престати ограничења ако је 70% одраслих убодено-убијено. У Велсу владини саветници кажу да је та бројка 80%, па је можда коронавирус другачији у Велсу. Или можда саветници само измишљају ствари. Медији ће демонизирати све оне који су довољно мудри да одбију експериментално и непотребне вакцине. Први министар у Велсу рекао је да ће у догледно вријеме бити потребна ограничења и вакцинисање.

Предвиђање 3:

Број умрлих у 2020. био је мањи него у низу претходних година – посебно кад схватите да је број становника драматично порастао. Но, број смртних случајева пораст ће 2021. и 2022. због људи који умиру од здравствених проблема јер нису лечени. Процењује се да у Великој Британији на болничко лечење чека 12 милиона људи. Многи од њих непотребно ће умрети. Дневни број смртних случајева од рака обично је 450. Ускоро ће то бити много већи број. Закључавања и друге глупости резултират ће с преко милион додатних и раних смртних случајева од рака и срчаних болести само у Великој Британији. Пацијентима који требају зубарско лечење речено је да морају чекати три године како би видели стоматолога из НХС-а.

И статистике из целог света, како је објављено на www.21стцентурywире.цом, показују да су се недељне смрти у многим земљама порасле након вакцинисања. Као што сам већ рекао, једина пандемија на свету је пандемија случајности. Двоје ББЦ-јевих водитеља који су били вакцинисани умрли су „након кратке болести“. Је ли то сада синоним за смрт ковид вакцинама?

Предвиђање 4:

Грип  ће се вратити на јесен и зиму. Они ће нас кривити што нисмо социјално дистанцирани. Рећи ће да се ковид враћа и да су одговорне нове варијације. Али пораст смртности од грипа бит ће неизбежан. Природни имунитет је више-мање нестао. Маске, закључавања, социјално дистанцирање и удари су га уништили. А патогени темељни премаз значит ће много смртних случајева међу вакцинисаним. Бит ће то разлог да се инсистира на трајном ношењу маски, друштвеном дистанцирању и правилима. Никад нису допустили да било што од тога буде трајно окончано. Ово је дугорочни програм контроле који нас тера на вечно служење и проклетство. На још строжије законе који ће контролисати оне који не носе или не могу носити маску.

Предвиђање 5:

Већ месецима упозоравам на масовни пораст инфлације и она долази. Штампање новца морало је створити масовне националне дугове. Неслужбена девалвација валуте је неизбежна. Стечајеви ће се масовно повећавати. Чак је и Енглеска банка напокон признала да очекује пораст инфлације. Инфлацију ће поздравити корумпирани политичари јер ће тиме додатно оштетити појединце и мала предузећа. Незапосленост ће се винути у небо. Готово 10% кафића и ресторана у Британији је већ затворено. Претпостављам да ће то бити близу 50% до Божића. Можда и више.

Предвиђање 6:

Не бих се изненадио да дође до неочекиваних колапса и смртних случајева међу спортистима на Олимпијским играма у Токију које ће се одржати овог лета. Шеф Британске олимпијске асоцијације каже да се организација још увек труди наговорити неке спортисте на експериментално вакцинисање. С видним изненађењем каже да „постоје појединци који нису жељели бити вакцинисани. Покушавамо их уверити да је то исправно.“ Надам се да организацију неће тужити ако се вакцинисани спортисти разболе или погоршају.

Предвиђање 7:

У САД-у још увијек постоје милиони који одбијају вакцинисање. И тако се говори о само-ширењу вакцина. Они ће се проширити с вакцинисаних на невакцинисане. Никога у влади није брига што је ово кршење националних и међународних закона. Ове такозване вакцине доступна су од 2018. године и промовишу се као начин ширења вакцина кроз заједницу. Непријатеља није брига за закон. Њих није брига за етику. У међувремену се мучимо с питањима.

Ако промените природни генетски састав кромпира, је ли то кромпир? Ако промените природни генетски састав свиње, је ли то свиња? Ако промените природни генетски састав човека, је ли то још увек човек? Колико дуго су патентирани промењени људи – на начин на који Монсанто патентира семе које се користи стотинама година. Они од нас који цене своју душу и свој идентитет требали бисмо избјегавати ‘вакцине’. З у генерацији з означава Зомбије.

Предвиђање 8:

Цене нафте ће расти. Луди „културњаци“ глобалног загрејавања вршили су притисак на нафтне компаније да престану тражити нафту. Тешко да ико верује у мит о глобалном отопљењу, осим људи којима је мозак на погрешан начин заокружен, али културњаци желе да у потпуности престанемо користити нафту, плин и угаљ. Постоје само двије могућности: или ће милијарде умрети од глади и хладноће или ће се повећати потрошња фосилних горива. Дугорочно гледано, прво је неизбежно. Краткорочно гледано, потоње је неизбежно.

Успут, видим да једна скупина лудака тврди да ће у Великој Британији од врућина бити 2000 смртних случајева годишње до 2050 године. Очито не схватају да 60 000 људи годишње умире од хладноће у Великој Британији. Ако би температура мало порасла тај би се број могао преполовити. Дакле, виша температура, ако би се догодила, могла би „уштедети“ 30 000 годишње.

Предвиђање 9:

Бит ће великих, намерно осмишљених несташица хране. Упозорио сам на ово прошло лето и јесен. А то се већ догодило у Африци и Азији гдје су милиони умрли од глади. Чини се да кампањци Black Lives Matter нису примијетили или их није брига. Цене хране расту и расте ће и даље. Несташица хране погодит ће Америку, Европу и Аустралију. Глобална глад која ће уследити учинит ће све претходне глади бледима. А милијарде се сливају у лабораторије за производњу ГМО хране. Фарме, пољопривредни радници, произвођачи трактора и тако даље немају будућност. Време ће ове године и даље бити лоше – осим за преваранте, скупину Г7. Непријатељ жели да лоше време уништи пољопривреду и да нас одржи у бидном стању и с ниским уделом витамина Д. За хладно време могу кривити глобално отопљење. Киша ће уништити усеве и повртарство. Стога ће све више људи жељети узети онолико вакцина колико му се понуди. Глобално отопљење или глобално захлађење стварно је само по томе што га намерно ствара самоименована елита.

Предвиђање 10:

Без обзира јесу ли вакцинисана или не, деца ће масовно патити. То је нешто за што сам рекао да ће се догодити пре више од годину дана. Процењује се да ће у Британији 90.000 деце кренути у средњу школу неспособно за читање или писање. Рачуна се да је 200.000 деце сада ментално болесно. Та се деца никада неће опоравити. Уништене су закључавањима, социјалним удаљавањем и маскама за које је доказано да су бескорисне. Политичарима је свеједно. Научни саветници немају бриге. Учитељи сигурно не маре. А ни превише родитеља није брига јер и даље верују политичарима.

Ово је рат између упућених и неуких, храбрих и кукавица, достојанствених и недостојанствених, уважених и непоштованих. Ако не побиједимо у овом рату, сви ћемо умријети, осим зле елите. Етатизам је, како га практикују присталице Агенде 21, најгори облик насиља који постоји, јер је то полиција и војска, које влада усмерава против народа.

Све што су наше владе учиниле било је смишљено. Користили су страх да натерају грађане на нелогичне и глупе ствари. Прилично сам озбиљан кад кажем да би Британцима било боље да им је вођа дроге Пабло Ескобар. И Американци такође.

Наши нпријатељи имају Гејтса, Блаира и Шваба на својој страни.

А ми имамо Бога на својој страни.

Аутор: др Вернон Колеман

Текст ћирилизовало уредништво Борба за истину

Извор: http://istinomprotivlazi.info/novosti/2524-deset-stvari-koje-ce-se-dogoditi-ako-se-ne-suprotstavimo-korumpiranim-politicarima

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!