Природа и здравље

Депопулација и mRNK вакцина

NewYork Times(NYT) предвиђа масовно смањење становништва. Невјероватно, The NewYork Times 22. маја 2021. предвиђа масовно смањење становништва током сљедећих неколико деценија.

„Мање плача беба. Више напуштених домова. Према средини овог вијека, како број умрлих почиње да премашује број рођених, деситће се промене које је тешко разумјети “.

„Широм свијета, земље се суочавају са стагнацијом становништва и крахом плодности, вртоглавим преокретом без премца у забиљеженој историји када ће прославе првог рођендана бити ријеђи призор него сахране, а празни домови уобичајена болна слика.“

И наставља се,

„Породилишта се већ затварају у Италији. Градови духови појављују се на сјевероистоку Кине. Универзитети у Јужној Кореји не могу да пронађу довољно студената, а у Њемачкој је стотине хиљада имања уништено, а земља претворена у паркове. ”

Да ли је све то истина? Остаје да се провјери. Пропуст?

У чланку се ни у једном тренутку не спомиње еугенистичка природа намјерног смањења популације, у вези са ковид пландемијом, изнуђеном и по много чему отровном кампањом вакцинације са не-вакцином, са новим, потпуно непровјереним mRNK-типом “ генска терапија “којој је амерички CDC дозволио примјену као„ хитну мјеру “у овим тешким околностима пандемије, која заправо нема све карактеристике пандемије, али мора да се напумпа да би се водила као пандемија –док се буквално готово сви смртни случајевизбог било ког узрока – чак и аутомобилске несреће – могу – и „морају“ категорисати као ковид смртни случајеви.

У САД болнице добијају 13.000 америчких долара за сваког пацијента коме је дијагностикована болест и 39.000 америчких долара за сваког пацијента који је стављен на респиратор. Раније ове године, љекари у New Yorku дошли су до закључка да више од 80% пацијената на респиратору не преживи.

Али, било како било – тренутно „опуштање“ ковид ограничења које проживљавају САД и многе европске земље, доноси срећу, осмјехе, слављеничко размишљање и ведре осјећаје становништва – које се чврсто нада да је пландемија готова. Ово је можда само варка и увод у нешто још горе. Надам се да је ова сумња погрешна.

Иако нема конкретних доказа, постоји тај нелагодан осјећај да ће нас, с приближавањем касне јесени на сјеверној хемисфери, погодити „нова“ лабораторијски направљена „варијанта“ – много јача, која захтјева све више и више опресивних, диктаторскиих мјера владе, присилније ваксинисање генетском терапијом која би могла утицати на неуролошки систем човјечанства.

NYT се дуго труди и покушавада објасни зашто се свјетска популација смањује и потпуно опада, а да притом никада не спомиње ковид и његову подлу смртоносну агенду.

„Иако неке земље и даље биљеже раст свог становништва, посебно у Африци, стопе плодности опадају готово свуда другдје. Демографи сада предвиђају да ће до друге половине вијека или можда раније глобална популација први пут ући у континуирани пад. “

Зашто би стопа плодности нагло пала у „развијеним“ земљама? Јер људи схватају да је свијету потребно мање, много мање „изјелица“ и потрошача да би спасили планету? – Или је тачније да има неке везе са широко изнуђеним лажно обогаћеним „вакцинама“?

Није ли ово управо оно што клан Gates-Rockefeller-Kissinger и остали има на уму?

Да ли зато ињекције mRNK – хитно одобрене од стране CDC као „генска терапија“ – укључују компоненте против плодности и за стерилизацију?

И – можете ли да замислите – CDC је недавно препоручио давање ове недоказане, непровјерене „ињекције генске терапије“ трудницама, док никада прије и ни под којим условима трудницама није требало давати непровјерене „експерименталне“ лијекове.

У ствари, стопа побачаја трудница које примају mRNK вакцину је чак 30% – вјероватно знатно већа ако се узму у обзир непријављени случајеви.

Постоји општа идеја да се ковид не односи на здравље или имунитет, већ на депопулацију свијета; еугенистички програм, ако желите. Mike Whitney изражава јасан став у ком правцу иде овај непотребни напор вакцинације. То нема никакве везе са здравственом заштитом људи. Напротив. Ријеч је о депопулацији. Ова два цитата све говоре.

„Апсолутно нема потребе за вакцинама за гашење пандемије … Не вакцинишете људе који нису у опасности од болести. Такође не планирате да вакцинишете милионе виталних и здравих људи са експерименталном вакцином која није опсежно тестирана на људима. “ др Mike Yeadon, бивши потпредсједник Pfizera и главни научник за алергије и респираторне болести.

„Оно што о коронавирусу знамо из 30-годишњег искуства је да вакцина против коронавируса има јединствену особеност, а сваки покушај израде вакцине резултирао је стварањем класе антитијела која вакцинисане људе заправо чине болеснијима када су на крају изложени дивљем вирусу “. Robert F. Kennedy Jr.

NYT цитира Franka Swiacznija, њемачког демографа који је до прошле године био шеф популационих трендова и анализа за Уједињене нације:

„Промјена парадигме је неопходна. Земље треба да науче да живе са њима и да се прилагођавају смањењу становништва “.

Да би појачао ову промјену парадигме – и учинио да се појави – и увјерио вас, читаоче, да је ово нормална незаустављива појава, NYT предвиђа, или боље речено плаши вас, шпекулишући / предвиђајући:

„Посљедице и одговори већ су почели да се појављују, посебно у источној Азији и Европи. Од Мађарске до Кине, од Шведске до Јапана, владе се труде да уравнотеже захтјеве набујале старије кохорте са потребама младих људи чије се најинтимније одлуке о рађању дјетета обликују како позитивним (веће могућности за рад жена), тако и негативним (упорна неравноправност полова и високи животни трошкови) факторима. “

Знамо да је ово лажно представљање и потпуно је измишљен аргумент да вас натјерају да погледате у другу страну, када у року од двије до три године будете видјели масовно умирање људи испод просјечног статистички очекиваног животног вијека.

Сви знамо, родна неједнакост траје на западу посљедњих најмање 2000 година. И док су трошкови живота у индустријским земљама у првих 50 година након Другог свјетског рата непрекидно расли, током посљедњих неколико деценија прилично су стагнирали. Супротно томе, у неким случајевима – САД, Европа – појавио се прилично дефлаторни тренд. Јасан знак за то су негативне каматне стопе у многим индустријским земљама. Дакле, NYT покушава да вас натјера да повјерујете у оно што није истина – све како би оправдали своје „предвиђање“ масовног смањења становништва; да бисте се навикли на ђаволски план – и можда да посије само мало страха.

С обзиром да су mRNK „вакцине“ експерименталне, нема података о томе да ли ће тијело моћи да се очисти од катастрофалних нежељених посљедица, као што је згрушавање крви, што доводи до тромбозе, потенцијалне парализе и смрти.

Научна предвиђања су да mRNK вакцине утичу на људски геном, а тијело највјероватније никада неће извршити детоксикацију од било чега што утиче на ДНК.

Ако је ова претпоставка тачна, значи, укратко, више никада нећете бити исти, а на ваше здравље може негативно утицати до краја живота. Ово је, без сумње, злочин масовног геноцида над човјечанством. Поклапа се са ставовима др Joseph Mercola – као и др Sucharit Bhakdija о згрушавању крви и катастрофалним здравственим посљедицама, на примјершта доводи до можданог удара, парализе и смрти.

У истомсмјеру Утицај вакцине од 23. маја 2021. односи се на пет цијењених љекара који разговарају о преносу са оних којима је mRNK вакцина убризгана на оне који нису ваксирани. Сви се научници слажу да ако нико не схвати да су ове вакцине дизајниране као био оружје у сврху смањења свјетске популације, никада нећете у потпуности разумјети шта су ове вакцине и Big Pharma способни да ураде и како предузети мјере да бисте се заштитили.

NYT нас њежно припрема за овај злочин, називајући надолазећу „депопулацију“ природним феноменом, усљед демографског заокрета – што се и очекује због нашег западног „богатог начина живота“ и због климатских промјена које ствара човјек – што резултира смањеним жетвама и глађу у земљама у развоју или на глобалном југу.

„Ово је намјерни свјетски рат против људске крви“, према др Sherri Tenpenny и нобеловцу, др Luc Montagnieru, као и др Mike Yeadonu, бившем потпредсједнику компаније Pfizer и шефу компаније Pfizer Science – и другима.

„Ињекције ће убити и никада неће престати да убијају.“

Др Montagnier, међу најбољим свјетским виролозима, пројектује драстично смањен животни вијек многих који су узели„убитачну“ ињекцију.

Постоје и медицински и економски разлози и узроци драстичне промјене свјетске популације на које нас упозорава NYT.

Зашто би то радили?

Да нас припреме за један од најстрашнијих злочина у новијој људској историји: Измишљање (што значи да га је направио човјек) непобједивог корона вируса.

Послије одлуке Свјетског економског форума (WEF), у јануару 2020. СЗО је вирус у јануару 2020. назвала прво САРС-КоВ-2 – назван по вирусу САРС који је погодио Кину од 2002 до 2003, а затим, неколико недеља касније, СЗО је ову невидљиву „звијер“ – инструмент за производњу страха – преименовао у Ковид-19.

Изненадни шок излагања свјетској епидемији или пандемији (према изненадним новим критеријумима СЗО) створио је пандемију страха под којом су људи рањиви и прихватају све – у нади да ће смртоносна опасност нестати.

Дакле, такође одлука WEF, СЗО је ову заправо мању болест прогласила 11. марта 2020. године пандемијом, која постоји широм свијета, према статистикама СЗО само 44.279 позитивних случајева и 1440 смртних случајева ван Кине. Страх се повећавао и „шок доктрина“ је дјеловала. Свих 193 држава чланице УН прихватиле су средином марта 2020. потпуно закључавање – и то без медицинског оправдања.

„Шок доктрина“ (2007), од Наоми Клеин, која описује како капитализам катастрофе користи шок ситуације, природне или произведене, да примјени нова правила и прописе, који иначе не би били лако прихваћени.

Други примјер је амерички Патриотски закон који се годинама припремао, и то прије 11. септембра; само чекајући катастрофу – тј. 11. септембар -да буде убрзан и прихвац́ен од америчког Конгреса. Одузео је неких 80% слобода људима и претворио квази законе у трајно Војно стање – и примјенљив је и данас, чак и уз неке погодне додатке за владајућу финансијску елиту.

Замислите! Свих 193 земаља чланица УН одједном – епидемиолошка немогућност. Ипак, људи широм свијета прихватили су ново правило – које је на крају уништило свјетску економију, десетковало је до тачке када су мале и средње корпорације буквално збрисане, остављајући људе без посла на улици, борећи се за средства за опстанак, повећавајуц́и стопе сиромаштва широм свијета експоненцијално.

Незапосленост и глад су нагло порасли.

Посљедица, посебно на глобалном југу, очај, патња због тога што нема склоништа, нема хране – често доводи до самоубиства, а ако не и до смрти од глади. Међутим, оних неколико милијардера са врха, који претендују да ускоро владају Јединственим свјетским поретком, повећали су своје заједничко богатство за само неколико мјесеци за неких 200 милијарди долара.

Свјетски програм за храну – WFP процијенио је укупну популацију која пати од акутне глади на више од четвртине милијарде (265 милиона) до краја 2020. године, око половине је повезано са цовидом – и број се стално повећава. „Ови нови бројеви показују размјере катастрофе са којом се суочавамо“, каже WFP. Многи од њих неће преживјети, али прецизне цифре нису познате. Како вријеме буде пролазило, цифре ће постати катастрофалне, што ће резултирати стотинама хиљада смртних случајева. Ово је резултат високог криминала дијаболичке надкабале која је измислила Агенду ID2020, Агенду УН 2030, Велико ресетовање – криминал широм свијета који погађа посебно већ сиромашне и рањиве.

Према др Sucharit Bhakdi, њемачком микробиологу, и како је објављено у часопису The New American 16. априла 2021. у чланку под насловом „Ковид вакцине за смањење свјетске популације“.

Doktor Bhakdi упозорава да се КОВИД хистерија заснива на лажима и да су КОВИД „вакцине“, посебно врста mRNK, направљене да изазову глобалну катастрофу и омогуће десетковање људске популације.

За почетак, др Bhakdi објашњава да је ПЦР тест злоупотребљен да би створио страх на ненаучни начин.

Затим објашњава шта ће mRNK вакцине урадити људском тијелу.

Између осталих забринутости, очекује масовно смртоносно згрушавање крви (које се већ јавља) као и реакције имунолошког система које ће уништити људско тијело.

Коначно, Bhakdi, који је упозорио на предстојећу „пропаст“ током интервјуа за Fox News који је постао виралан, позива на кривично гоњење одговорних људи и тренутно заустављање овог глобалног експеримента.

Ово пружа одређену позадину за чланак из NYT – позадину коју, наравно, NewYork Times не помиње. Чини се да је Тимесова брига првенствено упозорење и припрема људи за оно што би могло доћи, али такође, ширење више страха, људе чини рањивијима, слабијима и даље руши људски систем аутоодбране. Врста језика коју примјењује NYT оставља невиног читаоца без одбране, у страху да „попусти пред оним што може доћи“. Управо оно што желе.

Позитиван исход

Међутим, има наде. У чланку NYT се не помиње „Нада“. Најбољи начин да човјечанство одговори на планетарни предикат Ковид је да се колективно одупре вакцинацији и активно успротиви дигитализацији својих личних података као и новца.

Одупирите се томе да вас преузме вјештачка интелигенција – док вас поробљава супер финансијска елита.

Јасно је да у себи имамо моћ да превазиђемо ову ђаволску тиранију која лебди над нама – готово широм цијелог свијета. Ствар је у томе да вјерујемо у себе, снагу колективног позитивног размишљања и размишљања с љубављу – и у снагу солидарности.

Аутор: Peter Koenig

Извор: https://www.logicno.com/politika/depopulacija-i-mrnk-vakcina.html

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!