Свет

Денис Барнес – Лажи о масовном тестирању људи

Покушавају да нас натерају да се вакцинишемо, па да нас чипују јер у вакцинама ће бити чип

Izvor: Tanjug / AP, Virginia Mayo

Здраво, људи, Денис овде. Јавите ми да ли ме чујете. Ја сам на аеродрому Манчестер на локацији за тестирање на корону.

Многи наводи постоје да је јако прометно, да падају на нос од посла, да многи аутомобили пролазе и да се много људи тестира. Овде сам већ више од сат времена и прошло је око пет аутомобила. Неко нам овде прича лажи. Молим вас да ми јавите да слушате и да сте онлајн, то би било сјајно. Само желим да разјасним да би овде у Манчестеру требало да буде TIER 3 (локално затварање прописано од стране британске владе). Па није да баш функционише.

Људи и даље излазе и обављају своје обавезе. Како рекох, ја сам овде, аеродром Манчестер, локација за тестирање на корону.  Једва да аутомобили долазе. Имам још једну камеру која показује шта се дешава овде. У ствари требало би да је покренем, па ћу је објавити касније. Посматрају ме из озбезбеђења, рекли су ми да померим ауто, али имам право прилаза на јавном месту, па ако буде проблема а они ме не саслушају а одведу ме у затвор јер ово извештавам, молим вас да дођете и извучете ме из затвора.

Ево још једном, ја сам на аеродрому Манчестер паркинг плац у циљу извештавања о овом корона вирусу за који кажу да се маса људи тестира.  Јуче су извештавали да се 20 000 људи тестира, па ја сам овде и овде сам већ последњих пола сата и прошло је десет аута а ту се не слажу рачунице, зар не? Десет аутомобила на 20 000 људи о којима се извештава, па онда уколико сте у могућности, делите ово јер је јако хладно овде, а оно што влада покушава да уради је да вас превари ‘к’о друмски разбојник’,  да бисте се тестирали јер сви знамо да је ово само грип, али колико пута ће покушати да нас убију јер ако не почнемо да мислимо својом главом шта се дешава ставиће нас у ковчег ‘па два метра испод земље’. То ће се десити, људи. Морате да мислите без повеза на очима.

Ево гледам како да променим ову камеру, али не могу, објавићу ово касније, али се питам да ли сте способни да увидите шта се дешава овде, само око пет аутомобила овде који чекају у реду. Ово би требало да буде крцато људима дуж ових лежећих полицајаца значи неко вас овде лаже. Извините људи, ево мало петљам са овим постољем за камеру. Ја лично само покушавам да схватим јер мислим да је погрешно.  Многи људи мисле да је то погрешно такође. А оно што држава покушава да уради је да покушава да вам одузме права систематично, да вам одузму права јер ако не устанемо против онога шта ће се десити, ставиће нас у ковчег па онда на гробље.  Зато морамо да почнемо да мислимо другачије јер ако то не урадимо држава ће само да нас ‘прекрече’ да нас нема за белосветске моћнике.

Знате ли шта покушавају да ураде? Покушавају да нас натерају да се вакцинишемо, па да нас чипују јер у вакцинама ће бити чип . Многи људи знају то и говоре гласно, али их ућуткују, а и остали лекари буду ућуткани. Био сам у оближњој болници пре неколико недеља због моје ИБС жалбе и питао сам неколико лекара тамо и сви они наводе исто. Питам их како стоје ствари са корона вирусом? Они кажу ‘Исто као и све друге болнице’. Исти одговор сваки пут. Свака особа коју сам питао је рекла исто као и остали. Обишао сам их и оне су празне, потпуно празне. Одељења за хитне случајеве су празна. Покушао сам да уђем у разна болничка одељења, али нису ме пустили јер ме пратило обезбеђење. Значи морамо да мислимо о томе шта ради држава.

Зашто покушавају да нас закључају? Морате да се узмете у памет. Да ли је у питању новац? Да, у питању је новац. Да ли је све везано за депопулацију?

По мом мишљењу јесте везано за депопулацију. Везано је за прилив новца преко WHO (Светске здравствене организације) која издаје наређења нашој влади. Наша влада се продала. Морате пратити ток новца. Погледајте политичаре. Они су у ствари састављали ове законе. Где су завукли прсте? Који финансијски интерес они имају? Које друге инвестиције имају? Знамо Мат Ханкока (британски министар здравља) и знамо остале који су донели овај закон. Они имају инвестиције у компанијама које производе вакцине.

Где су те цифре? Ко добија вакцине? Ко добија новац? Ко добија инвестиције? 

Чак и људи су били под притиском да кажу јавности где су инвестиције. Морамо да почнемо да гледамо на различите сценарије систематично. Пљачкају нас. Хоћете ли да прихватите ово? Ако вам је то ок, у реду,  али ваша деца неће желети да будете за ово. Кроз неко време питаће вас шта сте радили, мама и тата, тетка и течо? Шта сте радили када се овај корона вирус десио? Да ли сте побегли? Да ли сте се борили? Који је ваш одговор?

Ево још једном на аеродрому Манчестер сам јужни део где је локација за тестирање на корону и ништа се не дешава. Ништа овде нема. Пролази неколицина аутомобила, али не онолико колико су рекли. Пребројао сам сада, а ту ми је и друга камера. Мора да је прошло око петнаест аута за сат времена. Петнаест аутомобила није исто што и двадесет хиљада од јуче. Неко ту говори лажи. Морате да се суочите са тим што се дешава. Шта смера држава? Шта покушавају да раде локалним заједницама ван Лондона? 

Подела на север и југ земље се заиста дешава. Постоји линија поделе. Лондон покушава да брине само за себе и кажу ‘Ма нек се носи Манчестер у три лепе’. Па, ја сам из Манчестера, Ја сам из Чешира, али живео сам у Манчестеру дуго времена, па ми је срце уз Манчестер. Ја нећу дозволити да Манчестер пати ако могу да пријавим нешто овако и да вам кажем да урадите шта треба, урадите то, изађите ван, погледајте локације за тестирање, идите и видите да ли је тачно, дођите у контакт са политичарима, члановима парламента, видите ко вас је продао, бомбардујте их захтевима, немојте да шаљете мејлове, станите им на кућни праг, сазнајте шта се дешава.

Молим вас, делите овај видео јер пре или касније има да ме ухвате за крагну јер могу да видим људе, жутокошуљаше како се скупљају као банда и знам да ће доћи и да ће покушати да ме ухвате. Тако, народе, мислите главом, мислите другачије, видите шта се дешава у вашем крају и известите о томе. Хајде да објавимо још видео снимака, борите се за своја права јер ако не урадите то бићете спаковани у ковчег па на гробље. Ја сам Денис, на Манчестер аеродрому, локацији за тестирање на корону и празно је. Поздрав за сада. Ох, видим шест жутокошуљаша (саобраћајци, обезбеђење) како иду ка мени. Било би боље да сад зауставим овај видео јер не желим да ме повуку за крагну. Видимо се касније. Поделите видео. Јавите ми шта мислите. Урадите своје обавезе јер иначе ћете завршити у ковчегу два метра испод земље. Довиђења за сада. Здраво!

https://www.facebook.com/denisnbarnes/videos/3401502119897278/

прeвод ca eнглeckoг  anglo.world.translations@gmail.com

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!