Porodica i škola

Da ostavimo deci budućnost sa nadom “NARODNI BUNT“

          Pogubnim i planskim antiporodičnim zakonima i merama, otvoreno i drsko se napada osnovna ćelija normalne države, tradicionalna porodica, sa krajnim ciljem njenog totalnog uništenja.

        Neviđenom represijom i medijskom hajkom (antivakseri, antimaskeri, homofobi…), kolonijalna uprava, krši i oduzima roditeljima osnovna ljudska prava i slobode koja Ustav garantuje, a to je samostalnost da gaje i vaspitavaju svoju decu u skladu sa svojim uverenjima. Istovremeno je interes farmakomafije i raznih plaćeničkih zapadnih organizacija stavljen iznad Ustava Srbije.  Pretvaraju škole u “Kovid logore“, gde će našu decu  koristiti za eksperimente.

        Da bi sačuvali naše porodice i da ostavimo deci budućnost sa nadom, podržavamo protest pod nazivom “NARODNI BUNT“, koji treba da preraste u sveroditeljski pokret, kako bismo mogli da se uspešno nosimo sa izazovima koje nam nameću dolazeći dani. Vreme je da progovore roditelji, da se čuje reč onih koji rađaju i vaspitavaju nove izdanke Svetog Save, Karađorđa, Tesle i drugih srbskih velikana koji žive dokle sunce greje. Zaboravimo razlike, stavimo u prvi plan ono što nas povezuje, a to je ljubav prema deci i porodici.

       Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu ispred Narodne skupštine 29. avgusta u 18 časova uz jasnu poruku: Pokažimo da je naša ljubav prema našoj deci i porodici jača od mržnje evrounijata i farmakomafije, da hoćemo i možemo da zaštitimo našu decu  i naše porodice!

Porodično udruženje “Slobodna porodica“

Hvala na poverenju! Molimo vas podelite, širite istinu!