Породица и школа

Да оставимо деци будућност са надом “НАРОДНИ БУНТ“

          Погубним и планским антипородичним законима и мерама, отворено и дрско се напада основна ћелија нормалне државе, традиционална породица, са крајним циљем њеног тоталног уништења.

        Невиђеном репресијом и медијском хајком (антиваксери, антимаскери, хомофоби…), колонијална управа, крши и одузима родитељима основна људска права и слободе која Устав гарантује, а то је самосталност да гаје и васпитавају своју децу у складу са својим уверењима. Истовремено је интерес фармакомафије и разних плаћеничких западних организација стављен изнад Устава Србије.  Претварају школе у “Ковид логоре“, где ће нашу децу  користити за експерименте.

        Да би сачували наше породице и да оставимо деци будућност са надом, подржавамо протест под називом “НАРОДНИ БУНТ“, који треба да прерасте у сверодитељски покрет, како бисмо могли да се успешно носимо са изазовима које нам намећу долазећи дани. Време је да проговоре родитељи, да се чује реч оних који рађају и васпитавају нове изданке Светог Саве, Карађорђа, Тесле и других србских великана који живе докле сунце греје. Заборавимо разлике, ставимо у први план оно што нас повезује, а то је љубав према деци и породици.

       Позивамо све људе добре воље да дођу испред Народне скупштине 29. августа у 18 часова уз јасну поруку: Покажимо да је наша љубав према нашој деци и породици јача од мржње евроунијата и фармакомафије, да хоћемо и можемо да заштитимо нашу децу  и наше породице!

Породично удружење “Слободна породица“

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!