Србија и србске земље

Да нам буде боље 2022. године

Срби, и ви сви који сте свесни свог порекла, срећно вам и Богом благословено 2022. (7530.) лето Господње!

Да вам Господ подари свако добро, а пре свега духовно и телесно здравље, миран живот у побожности и честитости!

Да овог лета Господњег дочекамо да Срби устану, одбаце екуменистичко-евроунијатске лажи, Србију од западних окова ослободе, а издајнике Бога и рода отерају са власти  и у затвор сместе. Потом, уз помоћ Русије, своје окупиране земље (КиМ, РС, ЦГ и РСК) ослободе и поврате!

Нека би дао Господ да Срби схвате да, само уз чврсту и јаку веру, сложну, одлучну и упорну борбу можемо опстати и остати! Зато одбацимо оно што нас раздваја и дели,  држимо се оног што нас повезује, а то је љубав и тежња да сачувамо веру, породицу, слободу и отаџбину.

Да ли ће ово остати само лепе жеље или ће постати наша стварност, зависи само од нас. Ако се Господу вратимо, поново пригрлимо наше Православље-Светосавље, оно што из дубине душе призивамо постаће стварност. Зато, упамтите Срби, са Господом и Светом Небеском Србијом ми смо непобедив народ, а без те духовне потпоре нико и ништа!

“Нека се не уплаши срце твоје од величине зла пред очима твојим. Величина Бога твога стоји изнад сваке величине. Победићеш сигурно, само веруј у Бога и љуби Бога.“ Свети Николај Жички

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!