Србија и србске земље

Да ли у Србији постоји још нека болест сем короне?

Свакодневно нас бомбардују са екрана свих ТВ како се корона не предаје, колико је људи оболело, колико је умрло, колико је на респиратору и кад ће вакцина.

Наређује се обавезно ношење маски свуда, посебно у затвореним просторима, држање растојања, избегавање људи, речју саветује се потпуна асоцијалност. Андреас Вос, члан стручног тима Светске здравствене организације, рекао је да лично не верује да маске треба да постану обавезне, наводећи да је у многим земљама у којима је то правило примењено и било и неколико других мера, тако да је немогуће конкретно одредити утицај маски.“

Поједини лекари тврде да је ношење маски штетно јер удишемо продукт нашег дисања, угљен диоксид, неки опет критикују што деца треба да носе маске у школи, јер је деци кисеоник за развој мозга потребан у великим количинима, неки тврде да без маске не смемо нигде да изађемо. У Србији је донета уредба по којој је ношење маски и на улици обавезно! Ношење маски у Србији је постало фарса..На улазу у сваку продавницу било чега, пише „обавезна је маска“. Онда људи ваде маске из џепова, ташни, откачињу их са зглобова руку и стављају на лице. Држање растојања такође је једна од предострожности. У малим местима се ни то не поштује. Људи се срећу по баштама кафића, испијају кафе и пиво и уживају у животу украденом од короне. Опуштено!

Да ли у Србији постоји још нека болест сем короне? Да ли то значи да је само корона смртоносна о чему нас смркнути др Кон и његова помоћница Кисић Тепавчевић стално упозоравају. Због чега се људи не примају на прегледе уколико болују од неке болести, а није корона?

Због чега се у Србији не говори на ТВ и другим медијима, колико је дневно новооболелих од рака, колико је примило хемотерапију, а колико лекове, колико је њих било на гама ножу или икс ножу, и колико је умрло? Затим колико је било срчаних удара, колико је лечено а колико преминуло? Болница Свети Сава би имала шта да каже колико је дневно примљено људи који су претпрели мождани удар, шлог, колико је њих смештено на интензивну негу и колико је преживело а колико је умрло?

У Србији изгледа нема веће ноћне море од болештине коју изазива вирус ковид 19 (19 зато што је почео да хара већ 2019!) који је наводно изашао из лабораторије у Вухану, или је побегао или је намерно пуштен и да ли је вештачки направљен. Е, ако је вештачки направљен, па пуштен, онда је то биотероризам! Тиме треба да се баве стручни тимови који постоје у свакој уређеној земљи, да испитају ко је крив за случај короне и да ли је пуштен намерно.

Доктор Тедрос Адханом Гебрејесус, генерални директор СЗО, сумњиве прошлости, а уз то није ни лекар, упозорава целу светску јавност да „мора да се навикне да живи са вирусом!“ Као да у нашим животима постоји само један, јединствени и врло смртоносни, вирус ковид 19, или корона.

Како је човек преживео све вирусе, почев од обичне кијавице до вирусног шарлаха и вирусне упале плућа? Није изумрло човечанство, већ се имунолошки систем припремио на вирусе у својој околини. Зна се да се вирус не лечи антибиотицима, али се они додају кад температура траје дуже и то код старијих људи. Али, не, човечанство ће морати да живи са вирусом ковид 19, а то значи ношење маске, изолација, прање руку сваки час или коришћење дезинфекционог средства. А то све води у депресију и отуђеност.

Ограничавањем кретања, путовања, свега оног што је савремени човек стекао, укида му се слобода, намећу се норме, за које нико није сигуран да су делотворне. С обзиром на то да маске које се продају по апотекама имају употребну вредност свега три сата, онда би најбоље било корстити војне заштитне маске против бојних отрова (популарно познате као гас маске) са цедилом, које су једино сврсисходне, (ово у ироничном смислу), јер овом вирусу ништа не ремети проток кроз људску популацију а успут и убија на кога налети.

Поузданог лека и има и нема. Тешки случајеви се стављају на респиратор , за шта опет, постоји мишљење да нису добри јер само упумпавају кисеоник у плућа и сабијају секрет у алвеоле. Како да човек остане нормалан у овом свеопштем лудилу и хистерији у коју је упао цео свет.

Слуђено грађанство једва чека вакцину за коју предедник рече да ће почети бесплатна вакцинација за шта постоји могућност да до краја године Србија добије вакцину.Председник неће да каже име земље која ће у децембру хттпс://www.србијаданас.нет/вуциц-вакцинисацемо-народ-крајем-децембра/ да нам бесплатоно подели вакцину за коју многи стручњаци из медицине кажу да без десетак година испитивања, свака прича о вакцини је илузорна и чак опасна, јер се за тако кратко време не може направити безбедна вакцина. Вакцина би морала да буде са нула или минималним последицама по оне које их примају. Тако ћемо од једне непознате земље вакцину за све становнике Србије, добити потпуно бесплатно. Да ли ће Срби постати заморци за испитивање вакцине из неке две, не зна се које земље?

Наш народ каже да је бесплатан само сир у мишоловци. Ко разуме схватиће.

Аутор: др Мирјана Анђелковић Лукић

Извор: http://www.koreni.rs/da-li-u-srbiji-postoji-jos-neka-bolest-sem-korone/

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!