Свет

Да ли сте се икада запитали зашто нема фотографија цивилних жртава из Украјине?

Преносимо текст са хрватског портала Логично који објективно анализира рат у Украјини и указује на смишљену сатанизацију Руса од стране медија на Западу. На нашу срамоту и сви мејнстрим медији у Србији понашају су као и Западни, шире лажи и мржњу према Русима.

Уредништво Борба за истину

Нациста из Украјине

У последњих неколико деценија, све ратне сукобе прати ужасна медијска и политичка пропаганда свих сукобљених страна. Није било ниједног оружаног сукоба који нису пратили мејнстрим новинари. Медијске куће које су их испратиле на терен тражиле су „спектакл“ за своје гледаоце: уплакану децу, окрутне ратне злочине и појединце који су игром случаја увек говорили оно што су медији у страним рукама желели да чују. Међутим, шта се сада дешава у Украјини? Зашто нема фотографија и видео материјала из Украјине који приказују масовне ратне страхоте цивила? Одговор је једноставан…

Рат који се води у Украјини вероватно нема за циљ да угрози добре и поштене грађане којих је скоро 95 одсто. Русија очигледно добро зна шта значи угрозити цивиле у некој земљи током ратних сукоба. Данас знамо и ми који смо преживели последњи несрећни рат и читали портал Логика.

Формула је једноставна. Што је више масакра, то је већи страх и мржња једни према другима, што чини постизање контроле становништва веома лаким.

Данас из Украјине извештавају десетине страних новинара, који могу слободно да се крећу и извештавају са лица места. Питамо се како је могуће да скоро 100 страних новинара не објављује фотографије и видео записе жртава у актуелном ратном сукобу?

Да ли знате зашто страни новинари шаљу ратне материјале својим медијима? Зашто обични људи не снимају злочине на својим паметним телефонима? Зато што их нема или их има јако мало, јер руска војска, према првим извештајима, не упада у куће и не понаша се недолично према Украјинцима.

Ово није Босна и Херцеговина у којој су странци хушкали људе једни на друге, а онда је урадила своје домаће политичке осредњости, коју су страни медији врло радо преносили и манипулисали својим читаоцима и гледаоцима.

Без обзира на ове чињенице, људи с испраним мозговима слепо слушају државне и стране медије. Они верују у све. Само идите у један хрватски, српски или босанскохерцеговачки медиј и све ће вам одмах бити јасно. Под условом да знате како да откријете манипулацију информацијама.

Изненађујуће је видети како велика већина људи дели фотомонтаже упоређујући Владимира Путина са Хитлером. У преводу Владимир Путин = нациста, јер је ушао у Украјину.

Шта су онда Клинтон, Буш, Обама и данас Бајден, који су на идентичан начин освајали и убијали не само војнике него и цивиле? Људи који памте на људску рибицу никада до сада нису протестовали због окупације Либије и Сирије, а сада подржавају санкције и најгоре могуће мере, мислећи да је 150 милиона Руса стока за гладовање.

Чудно је како грађани гутају све што им се сервира. Ништа не доводе у питање, а њихово памћење не чува информације дуже од 30 дана.

Нико се не пита зашто је Русија напала Украјину? Какве користи Русија има од рата против Украјине и шта ју је навело на овај веома радикалан потез у 21. веку?

Ових дана је један наш колега написао: „Људи који су подржавали мере и Штаб сада упоређују Владимира Путина са Хитлером. Занимљиво, зар не? Заборавили су државне ударе, корупцију, пљачку, убиства и све што се дешавало у Украјини последњих година. Сада је очигледно да је можда само 5% укупне популације социјално интелигентно.

Да се ​​разумемо, свима у редакцији портала Логично стало је да се рат у Украјини оконча што пре. Да брат престане да убија брата или комшију.

Све док нема фото и видео материјала на којима бисмо гледали агонију украјинског народа, добро је. Сваки људски живот је битан.

На крају, објављујемо фотографију пронацистичке групе АЗОВ, у чијим редовима затичемо на десетине грађана-добровољаца из Хрватске. Чак се у разним хрватским медијима хвале својим учешћем у сукобима.

Извор: Логично.ком

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!