Србија и србске земље

Да ли смо окупирани?

Ово питање је питање над питањима, на које се мора отворено и јавно и то целом србском роду, без икаквих подвала, тачно и прецизно одговорити, да би смо знали, како нам се сутра, ваља понашати, али и шта нам је чинити. Пошто то србски политичари неће да ураде,  потрудићу се да само припоменем неке непобитне чињенице, које ће сваком Србину, на постављено питање, да дају одговор. Из тих разлога, мора се обавезно припоменути 1998.година и долазак Додика на власт у Републици Српској и то уз помоћ – НАТО војника и њихових тенкова. Потом се мора поменути и 2000. година и онај 5. Октобар, којег покренуши они “Срби”, који су од американаца у Мађарској, 2000. године, преузели осамдесет милиона долара, за рушење Слободана Милошевића.

Од тих дешавања и тих година, американци, НАТО и ЕУ, уз помоћ својих србских издајника и плаћеника, њих, те петоколонаше, доводе на власт, не само у Републици Српкој, већ и у Србији. Дајући им том приликом план, којег петоколонаши, морају да реализују. И то уз одобрење да краду, лажу и петљају, али и да убијају све оне, који им у реализацији западног плана, буду сметали и да за свав криминал, пљачке и злочине, које над србским народом почине, за њих, неће одговарати. Јер ће имати сву заштиту, од Американаца и Енглеза, као и осталих политичара из ЕУ, као и оних политичара из држава члнацице НАТО – пакта.

На нашу србску жалост, од тог времена, а до данашњих дана, ти западни послушници – а наши србски издајници, су и то корак по корак, омогућавали тим западним политичким бандама и економским убицама, да нас потпуно окупирају. При том и да буду уништивачи србске привреде, економије, пољопривреде, банкарског система, школства, моралних вредности, јавног и критичког говора, као и све оне индустрије, која је имала неку своју вредност и производе, а од којих смо као народ живели али и опстајали.

Уз поменуто, тај Западни план је од 1998. године, уз помоћ србских издајника, кренуо у разградњу Дејтонског мировног споразума. Те је уз своје србске послушнике и плаћенике, који у Републици Српској имају власт, до данас, успео да од Републике Српске, отме – 83 – надлежности, преневши их на БиХ. Сем тога, опет уз помоћ србских политичара, отели су нам и град Брчко, те од њега направили неки посебни Дистрихт, који више не припада нама, иако нам је по Дејтонском мировном споразуму, био додељен, као и 49%, БиХ територије, а што данас није случај, те данас, Република Српска и то без Брчког, има око 40%, БиХ, територије.

Док се ово дешавало у Републици Српској, западњаци, су уз сву помоћ србијанских издајника и својих плаћеника, корак по корак припремали терен, да потпуно покоре, освоје и окупирају Србију, а Косово и Метохију трајно и то уз признање србских власти и политичара, прогласе за самосталну и независну државу – Косово.

Као што сви видимо, западњаци су и те како близу, да уз помоћ србских издајника, одраде свој зацртани план, који сем проглашења Косова и Метохије, за независну државу, предвиђа и да Срби забораве ону злочиначку агресију из 1999. године, која је од стране Америке, НАТО – пакт и ЕУ, над србским нродом и Србији извршена. Та агресија на Србију, један је од највећих злочина, који је у свету, од завршетка другог светског рата извршен, из разлога, што су Американци, Натовци и ЕУ, при томе користили уранијумске бомбе, које су по свим конвенцијама, али и по међународном праву, строго забрањене за употребу. Као што је и њихова агресија на Србију, по међународним законима и праву, била строго забрањена, јер су тиме извршили ратни злочин – против човечности.

Кад имамо ове чињенице о западној агресији, које су необориве, а које србски политичари, уопште не користе, а нити их помињу и то у нашем интересу или одбрани Србије, Косова и Метохије, као и Републике Српске, дођемо до закључка: Да ни један од оних политичара, који је 2000. године, узео тај западни новац или помоћ, да буде доведен на власт, не смије, а нити може да брани србске интересе, народ и државу. Јер је сваки од њих, под контролом тих западњака, чија наређења и планове, уз разну глуму да су србски родољуби и глуматање, морају да извршавају. Пошто је то тако, ми уопште немамо слободних србских политичара, који нешто могу или смију да ураде за Србе, Србију или Републику Српску, а поготово за Косово и Метохију.

Онај, ко склопи било какав уговор и договор са западњацима, поготово такав, у којем домачи политичари пристају да издају свој народ и државу, из тог уговора и договора, нема му повлачења, већ га мора извршити. Ако то неки политичар и покуша, да раскине такав уговор издаје, тад га се западњаци брутално решавају, попут покојног Ђинђића.

И то наша, политичко издајничка банда зна, и баш због тога, јер су њихове главе, на западном пању. Ти “србски “ политичари позиције и опозиције ће, и даље наставити са својом издајом србског народа, Србије и Републике Српске, као и Косова и Мтохије. И радиће то, све до оне границе, до које им западњаци нареде да иду.

То није ништа друго, него ли чиста окупација и то уз помоћ наших петоколонаша, који се налазе у свим градским и државним – србским институцијама. Тако да уопште нема потребе, да се више лажемо, кад је окупација у питању, и зато треба рећи: Да су Србија, Косово и Метохја, као и Република Српска, уз помоћ србских издајника и олоша, од стране западних политичких банди и убица, потпуно окупирани.

Шта ћемо против западних окупатора и домаћих издајника урадити, е, па на то мора одговорити сваки Србин, као и већина србског народа.

ИСТИНА О КОСОВУ

Не ћути роде у ово време,

кад злотвор Косово отима, гази,

и кад још јавно, без иког стида,

признање Косова, за државу тражи.

 

Не скривај поглед, испред те банде,

наше и издајничке, занавек клете,

која би злотвору, Косово продала,

да спали србске трагове – свете.

 

Не бежи роде од истине и збиље,

нит’ овог злочина који се крије,

који се лажима маскира, храни,

да Србин не може, Косово да брани.

 

Не веруј роде, злотворској сили,

којој се србски, сав олош диви,

и који Западу, стално помаже,

да Србија се, у ЕУ – затвору нађе.

 

Не слушај роде, те западне људе,

који би Србљу, ножем да суде,

и који би уништили и наше име,

ако се Србље у бој не вине.

 

Не бој се роде истине и боја,

јер Косово је душа твоја и моја,

која је Србима од Бога дата,

да се чува и брани, од сваког џелата.

 

Аутор: Милосав Кнежевић Миле

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!