Србија и србске земље

Да ли је Србија напокон кренула у борбу за слободу?

Као човек који више од свега жели слободу овој земљи и народу, и да види евроунијатску колонијалну управу на челу са Вучићем у затвору, испуњен сам задовољством оним што сам видео у суботу између 14-16 часова широм Србије.

Фото: Директно

Има нешто чега се колонијална евроунијатска власт посебно плаши, нешто што не могу да контролишу полицијом и тврдом применом проблематичне законске регулативе. То је оправдани бес пониженог и згаженог народа, који нема другог начина да стане на пут безакоњу и неправди, осим да узме ствар у своје руке и одлучно узврати ударац, не гледајући где удара. Огроман број људи на улицама широм Србије, вратио ми је наду да можемо да се изборимо за слободу достојну човека. Верујем да се пробудио народ спреман за борбу, под условом да она има јасан циљ и да је воде људи часни и поштени.

Како би у корену сасекла сваки оправдани отпор и спречила  народ да се организује и брани своје право на слободу и живот, евроунијатска колонијална управа преко своје пропагандне машинерије покушала је да протесте-блокаде прикаже као контролисану политичку манипулацију. Међутим после дешавања у Шапцу, када су на голоруки народ послали багер и хулигане са моткама, лажна пропаганда је изгубила моћ. Народ је постао свестан опасности у којој се нашао и да само отвореним отпором може спречити уништење ове земље и сопствених живота.

Колонијална управа на челу са Александром Вучићем и СНС картелом је пред падом, али потребан је неко кадар да је гурне! Тај неко (тачније речено, то нешто) може само да изникне из јединства народа који не може више да трпи безакоње и зло. Такозвана опозиција (лева, десна…) је нужно зло којем се не сме дозволити да злоупотреби оправдани народни гнев у своје политичке сврхе. Народ је то већ делимично ставио до знања политичарима, али ће тек показати. Не сме се дозволити неки нови “5. октобар“. То ће показати већ следећи корак, протест-блокада.

Наредних дана може се очекивати хапшење или притисци на велики број часних људи који су учествовали у суботњој блокади, а на основу понашања великог броја полицијских инспектора у цивилу који су снимали учеснике. То може да буде још једна иницијална каписла, која ће извести народ на улице у још већем броју и још одлучнији да се заврши са Вучићем и његовим СНС картелом. Пред Србима су судбоносни месеци у којима ће се одлучити да ли наступа крај овог народа или његов нов почетак.

Да бисмо спречили издају, изборили се за слободу и нашој земљи Србији вратили суверенитет неопходна је одлучна, храбра, јединствeна и пожртвована борба. Србија се не сме умирити док издајнике не затвори, Западне колонизаторе не отера и народ и државу не ослободи! Уз чврсту и јаку веру, одлучну и упорну борбу можемо успети, јер ово је борба до слободе, борба до њиховог или нашег краја.

Учинимо што до нас стоји, остало ће Господ дати!

Уредништво Борба за истину

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!