Мишљења

Да ли је AV продао Косово за један “повољан кредит“?

Фото: pravda.rs

“Економски тигар“ је данас добио у Аби Дабију помоћ од милијарду долара како би “Србија опстала солвентна“! Дакле, банкротирали смо!?  A Арапи, они исти који су нам слали Бин Ладена и муџахедине у Босну деведесетих да секу главе – они нас као спашавају? Је ли могућа ова прича “председника“ Србије? Зар ти исти Арапи који су нам пола миленијума константно показивали зубе, они да нас данас спашавају? Па њима су босански и косовски муслимани браћа! Не хришћанска, необрезана Србија. 

Mилијардa долара je моглa бити дата Србији, само за нешто, што је предала или обећала, да ће предати – можемо претпоставити, шта! Да ли је AV можда продао Косово за један “повољан кредит“? Питање је страшно, али умесно. Неподношљиво, али могуће. Иако  су камате “јако повољне“, не знамо шта стоји у 9 потписаних тачака. Навикли смо после бриселког и вашингтонског споразума да откривамо страшне издаје и преваре. 

“Председник“ који “не жели да се додворава народу“ је испољио не само отворене увреде и крањи презир него чак и потврдио радње које иду директно на штету Србије. Сада је јасно да је предао све наше инстируције шиптарима на Косову. Ругао се нашим “митовима“. Дивио се стратегији Мурата, и то јавно! Са Еди Рамом ствара земљу у којој ће сви Албанци бити на окупу – “Отворени Балкан“ јесте гробница Срба, јер ће ту шиптари имати предност у школама, радним местима, привреди и пољопривреди. Турски председник се назива “пријатељем“ иако је и он једино заинтересован за бољитак босанских муслимана и никако никад не може бити срБски пријатељ. Спрема се на напад на Грчку која нам је напротив доказани пријатељ. Мухамед бен Заир, господар Абу Дабија, обрезан, не може и не сме да третира хришћане као муслимане – они имају сотонске законе! Тражити паре од њих је срамота, страшна срамота за Србију чији су преци умирали да би отерали ислам с наших простора. 

Зашто АV није тражио зајам од Русије? Зашто не назива Русе браћом? Зар земље БРИКС-а нису довољно богате и солидне за нас? Немамо ли ту пријатеља? Зашто окреће кормило ка NATO-y, ЕU и ватиканским педерима чијег је представника поставио на чело СПЦ? AV-eве психопатске манире је лако читати: он нас мрзи, јер ради против нас на нашу штету, обмањује нас, манипулише и зна добро колико зло чини а то га опет враћа на самог себе, потсећа на сопствену нечовечност… због које се његова мржња увећава и враћа у цркулус вициозус против свих нас. Као сваки серијски убица, без емпатије и без срама, овај не-човек је способан за  незамислива злодела. Његов психолошки профил је прочитан одавно и тужно је да срБски психијатри ћуте о карактеру овог опасног болесника коме није место на врху државе. Тужно је и да нико од њих не узме амбулантна кола и халдол, па стрпају овог супер-опасног серијског убицу на место које му припада. На затворено психијатријско оделење AV се не “додворава“ србском народу –  он ради против свих нас oтворено и бесрамно. Као сваки мафијаш, продаје оно што није његово и пљачка нас и нашу дедовину. 

Да не губимо време о њему. Како га скинути? То је најважније од свега. Легално га кривинчно гонити с мафијашким јуристичким апаратом је очигледно немогуће. Напасти га с пучем, војском, у којој седи NATO је немогуће! Наша народна милиција се бави другим пословима. Дакле, остаје само нелегални пут – ПОЗИВ ХРАБРИМ И ПАМЕТНИМ ЉУДИМА ДА СТАНУ ПРЕД НАРОД и стрпају АV и његове мафијашке пајташе под кључ, психијатријски или затворски!

“Нека борба буде непрестана“

С уважењем,
Gift Economy

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!