Мишљења

Да ли фармацеутска мафија стоји иза масовног убиства на Врачару?

Фото: Никола Томић

Страшна трагедија за коју нема речи закрвавила је сâм центар Београда – четрнаестогодишњак је подигао оружје на своје другаре и у школским клупама угасио њихове младе, још не-живљене, животе.

Несxватљиво. Невиђено  у Србији.

Бесмислена питања стижу с Радио Београда где збуњени стручњци бунцају не разумевајући сами, како је ово могуће ? Боли. Нема утехе. Нема ни класичне музике да утрни живе ране… Питање, ЗАШТО, лебди на свим устима. Кад би знали, могли би да спречимо даља убијања. Психoлози, јуристички стручњави, педагози… су сложни, да смо, сви, криви! Друштво које смо створили, где нам се продају западне перверзне вредности а где  душа и не пoстoји као појам, сакани нам децу. Медија с својим реалитиијима. Убиства по улицима. Опште безакоње. Неуставни, издајнички прeдседник, продани министри….

Као прилог питањy “зашто“ – дозвољавам себи да предпоставим један узрок о коме никада нико у јавним медијама, ни у једној земљи, па и у “најдемократскиjм“ с скоро свакодневним идентичним проблемом, не говори. Предпостављам да је ово дете, извршитељ незамисливог, био само један међу милионима пацијената којима психијатрија де-балансира мозгове. Постоје 7 000 сличних прича на једном једином месту на Интернету, које се често скида и напада – то су приче о жртвама псиxијатрије:

https://ssristories.org

Било да су тражили помоћ за мале ожиљке које живот оставља, било да су требали тешке терапије… они су сви углавном добијали стандардy помоћ у облику смирујећег “лека“ (транкилајзера) и додатних психоактивних супстанци чији ефекти углавном никада нису изучени и спознати до краја. О транкилајзерима који су углавном бенцодијацепини се зна пуно – после само десет дана редовне конзумације, пацијент постаје зависник. Мешањем овог “лека“ с алкохолом се добија психичка бомба која претвара пацијента у “убицу“ и сопствене породице. Многи анти-депресори и неуролептици, имају слична “де-хармонизујаћа“ дејства – убиства су постала врло честа. Скрива се, редовно, по свим медијима, да су те “убице“, у суштини жртве препотетних криминалних психијатра и њихове не-научне науке. Фармацеутска мафијашка елита, чини све да сакрије ова “споредна дејтва“.

Данас, ја бих хтела да знам да ли је ово дете имало психијатра ? Коју је супстанцу користио ? Колико времена ? За коју дијагностику ? Ми то морамо да знамо, ако хоћемо да добијемо битку против мафијаша у индустрији и влади!

Верујем да је узрок познат, АЛИ ДА ГА СКРИВАЈУ ОД НАС – УПРАВО ОНАКО КАКО ТО ЧИНЕ ПО SAD-y, ЕU-y… скривају да психијатријски  “лекови“ управо имају ово споредно дејство : излив агресије који се завршава суицидом, проширеним суицидом или масовним убиством.  Ако би се ови подаци обелоданили, фармацеутска мафија би могла бити проглешена кривом и многи уљуљани лекари, у бело мумифисани, би завршили као сви обични криминалци, тамо где им је место. Кад се пацијенту не каже какв је “третман“ и које су нуспојаве, пре давања психијатријских субстанци,  “лекова“ , онда, мора се одговарати.

Ево шта они сви у белим мантилима скривају од јавности:

– “лекови“ против хиперактивности, базирани на амфетамину, које су давили немачким војницима, како не би спавали и како би могли да марширају данима, без одмора и хране – управо ти амфетамини се користе да смире нашу децу (јер имају на младе мозгове супротно дејство)! То би могло да звучи као “у реду“ кад амфетамин не би имао идентично дејство као и кокаин – подизање снаге, да, али и рушење мозга, нарочито психе дрогираног зависника – он постаје безосећајан, неморалан, спреман да пљачка и убија и сопствену фамилију – зато је дрога опасна: она руши људскост.

Мој професор фармакологије је рекао да у Италији родитељи деце која су живахна – једноставно дају кафу: јер, кафа, такође, има супротно дејство на децу : она их смирујe и успављује, а одржава концентрацију. Зашто их тровати амфетаминима, који као и кокаин ствара криминалце без емпатије и морала ? Једноставно, то мора бити део сотонског плана западне, болесне елите која спроводи видљив и невидљив тероро над људском расом с циљем да их држи слабе, подчињене, поробљене… у положају слуге.

Да ли је ово дете, починитељ страховитог дела, било лечено против хиперактивности? Ја хоћу то да знам! Инвестигациони журнализам би морао прво да одговори на ова питања!

-“лекови“ против депресије, шизофреније (antidepresori, neuroleptika..) немају јасно изучено психијатријско  дејство – многи механизми се још не разумеју. Ипак, врло добро се зна, да већина њих, у првих три недеља лечења, изазива појачање суцидалних идеја и жеље за извршење самоубиства или убиства. Без обзира на све то и без обзира да ови “лекови“ као споредно дејство могу имати и самy смрт (преко неуролептичне температуре / срчаног застоја / токсичног убијања јетре…), “лекови“  се преисују у тонама! Чак и најмлађој дечици. Толико се препиусују, да су швајцарске реке пуне ових отрова који се пију – ако Вам у Швајцарској ноге саме играју током ноћи, знајте да је то због пијаће воде која садржи неуролептике и узрокује “не-смирљиве ноге“ (restless legs)

-многе субстанце које се троше ради смиривања болова, данас, криминално садрже опијумске деривате. У SAD-еу постоји права епидемија зависности од ових препарата. И Michael Jackson је био жртва ових супстанци… Ако видите, да је “лек“ против болова на бази морфина или хероина – не узимајте га! Зависност се пребрзо ствара. Аспирин није лош, као средство против болова.

Децу нам спремају за дрогиране, с сваком кашиком “сирупа против кашља“ – они с праве од деривата морфина, тако да мозак спречава кашаљ, иако су плућа пуна секрета – дете постаје плаво, уморно, тешко дише… и то није лек за кашаљ, морфин. Најбоље је дати чајеве, нане, камилице, липе… пуно течности, како би се плућа очистила.

О превенцији менталних болести :

Др Јасмина Вучић – Пеев:

Трагичне нуспојаве прописаних психоактивних лекова :

https://borbazaistinu.rs/dr-jasmina-vucic-peev-tragicne-nuspojave-propisanih-psihoaktivnih-lekova/

Како избећи 4 најсмртоноснија канцера:

http://www.kmnovine.com/2021/06/4.html

“Hека борба буде непрестана“

Др мед Јасмина Вучић-Пеев

у срБској 7531-ој години, у цветном, 3-ег

Хвала на поверењу! Молимо вас поделите, ширите истину!